Česko – Francie 1:0 (kon.) | Slovensko – Rakousko 2:3 (kon.)
konec
Slovensko
2:3 (1:2, 0:0, 1:1)
Rakousko
sk Sobota 15.12.2012, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Turnaj čtyř (U18)
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 17:00.
     
    Srdečne Vás vítam pri poslednom zápase popradského Turnaja štyroch krajín!
    V tomto online prenose Vám budem pravidelnými príspevkami približovať aktuálne dianie na popradskom zimnom štadióne, kde si od 17:00 zmerajú sily reprezentantky Slovenska a Rakúska.

    Aktuálne tabuľkové poradie po dvoch hracích dňoch:
    1. Slovensko - 6 bodov (skóre +6)
    2. Česko - 3 body (skóre +2)
    3. Rakúsko - 3 body (skóre -4)
    4. Francúzsko - 0 bodov (skóre - 4)

    Slovenské hráčky majú momentálne veľmi dobre našliapnuté k triumfu na Turnaji štyroch krajín v Poprade. Ako môžeme vidieť, tak aj absencia desiatich hráčok nie je až takým veľkým problémom a Slovenky po niekoľkých nepríjemných prehrách tvrdo zabojovali a po dvoch zápasoch sa nachádzajú na čele tabuľky, čo si vybojovali za dve výhry. Najskôr sa predviedli proti francúzskej reprezentácii, ktorú napokon po pomerne vyrovnanom zápase zdolali v pomere 2:0. Vo svojom druhom vystúpení na popradskom ľade sa Slovenky predviedli v derby proti Češkám, ktoré napokon skončilo pre domáce hráčky víťazne - 5:1. Po skvelom výkone gólmanky Tomčíkovej sa gólovo presadili hráčky Dzurňáková, Karafiátová, Jurčová, Herichová a gólom do prázdnej brány v poslednej sekunde napokon aj Ihnaťová. V tomto zápase tak pomstili štyri nepríjemné prehry proti Česku, ktoré sa udiali v tejto sezóne.
    Slovenkám stačí v tomto zápase prehra mimo riadneho hracieho času a triumf je v ich rukách, no určite sa budú proti Rakúšankam chcieť presadiť naplno.

    Rakúske hokejistky sa momentálne nachádzajú na priebežnej tretej priečke, ktorú si vybojovali v dvoch zápasoch za jednu výhru a jednu prehru. V prvom zápase sa stretli s reprezentáciou Českej republiky, ktorá im nadelila poriadnu gólovú nádielku - 8:2. Veľmi nevýrazný výkon nám predviedla gólmanka Hornichová, ktorú následne nahradila už dobre chytajúca gólmanka Arnbergerová. V druhom zápase sa Rakúšanky predstavili proti Francúzkam a predviedli nám naozaj skvele organizovaný výkon. Už po dvoch tretinách viedli zásluhou dvoch gólov kapitánky Altmannovej a jedného úspešného zásahu Kantorovej 3:0. V tretej tretine sa gólovo presadila Gicquelová, no tá už francúzsku prehru nedokázala odvrátiť. Pod rakúsky triumf sa podpísla najmä gólmanka Arnbergerová, ktorá nám predviedla naozaj skvelý výkon. Rakúšanky sa budú snažiť vložiť do zápasu všetko a predbehnúť tak Češky, no uvidíme, či to na Slovenky bude stačiť.

    Podarí sa Slovenkám v tomto zápase opäť naplno zabodovať a vyhrať tak tento turnaj s plným bodovým ziskom?
     
    Úvodné zostavy:

    Slovensko: Kiapešová (Tomčíková) - Kežmarská, Brémová - Lalíková, Ráková - Balášová, Turcsányiová - Herichová, Džurňáková, Jurčová - Kapustová ("C"), Sroková, Karafiátová - Plencnerová, Ihnaťová, Gápová - Bednárová.

    Rakúsko: Hornichová (Arnbergerová) - Verwornerová, Hyblerová - Wittichová, Hausbergerová - Brunnerová, Hofbauerová, Altmannová ("C") - Meixnerová, Kantorová, Hummelová - Prosenzová, Grascherová.
     
    Aktuálne poradie popradského Turnaja štyroch krajín
    1. Slovensko - 2 zápasy - 6 bodov (skóre +6)
    2. Česko - 3 zápasy - 6 bodov (skóre +3)
    3. Rakúsko - 2 zápasy - 3 body (skóre -4)
    4. Francúzsko - 3 zápasy - 0 bodov (skóre -5)
     
    00:01
    Stretnutie práve začalo.
     
    00:28
    V úvode zápasu sú pri puku slovenské hokejistky, ktoré nám zatiaľ predvádzajú veľmi dobre organizovaný ofenzívny prejav. Rakúšanky sa však zatiaľ dobre bránia.
     
    00:57
    Rakúsko dalo gól!
    Rakúšanky sa dostávajú do vedenia už v prvej minúte! Veľmi jednoducho vyzerajúca útočná akcia Rakúska skončila gólovo. Po peknej prihrávke od Wittichovej sa k puku dostala VICTORIA HUMMELOVÁ, ktorá nekompromisným švihom prekonala lapačku Kiapešovej. Prvá strela - prvý gól. Asistenciu si pripisuje Charlotte Wittichová.
     
    01:35
    Rakúšanky sa ofenzívne snažia, no zatiaľ sa Slovenky dobre bránia. Uvidíme, ako dlho im to vydrží.
     
    02:03
    Rakúsko dalo gól!
    Rakúšanky sa dostávajú do dvojgólového vedenia! Druhá strela - druhý gól. Tentokrát sa o neho postarala VICTORIA HUMMELOVÁ, ktorá sa po skvelej prihrávke od Verwornerovej presadila pekným švihom. Asistencie si pripisujú hráčk Eva Verwornerová a Denise Altmannová.
     
    03:01
    Slovenské hráčky sa po malej chvíli dostali do útoku, no po nepresnej strele od Karafiátovej sa k puku dostali rakúske obrankyne, ktoré posielajú puk do útoku.
     
    03:55
    Do ďalšej zaujímavej palebnej pozície sa tentokrát dostala kapitánka Kapustová, no jej tvrdé backhandové zakončenie gólmanka Hornichová úspešne chytila v lapačke.
     
    04:31
    Po peknej prihrávke od Srokovej sa k puku dostala Kapustová, no jej nekompromisné zakončenie z ľavej strany gólmanka Hornichová úspešne vyrazila betónmi!
     
    05:20
    Slovenské hráčky sa dostali do útočného pásma, kde si puk dobre prihrávajú, no zatiaľ sa im veľmi nedarí v zakončení. Rakúšanky sú na koni a dobre sa bránia.
     
    05:59
    Po peknej strele od Srokovej gólmanka Hornichová nemusela zasahovať. Puk po zblokovaní letel len na zadný mantinel za jej bránou.
     
    06:28
    Do zaujímavého prieniku po ľavej strane sa tentokrát dostala Petra Jurčová, no tesne pred jej zakončením ju od puku odstavila pozorná Hyblerová.
     
    06:58
    Tvrdé zakončenie z ľavej strany nám tentokrát predviedla Sroková a následne sa snažila dorážať Kapustová, no nevyšlo to. Gólmanka Hornichová ostala v strehu a puk vyráža.
     
    07:25
    Slovenské hráčky stále krúžia v útočnom pásme, no Rakúšanky im zatiaľ neumožňujú strieľať. A ak aj, tak gólmanka Hornichová rieši všetky problémy.
     
    07:59
    Na druhej strane sa do zakončenia dostala Wittichová, no jej tvrdé zakončenie z ľavej strany gólmanka Kiapešová úspešne chytila vo svojom náručí!
     
    08:33
    Slovensko dalo gól!
    Slovenský ofenzívny tlak vyústil k prvému gólu! Po skvelej strele od Balášovej sa k odrazenému puku dostala MIROSLAVA PLENCNEROVÁ, ktorá nám predviedla jednoduché doťuknutie puku do odkrytej brány. Asistencie si pripisujú hráčky Viktória Ihnaťová a Nikola Balášová.
     
    09:22
    Do útoku sa následne dostali aj Rakúšanky, no gólmanka Kiapešová sa už mierne rozchytala a predvádza nám celkom sympatické zákroky, ktorými drží svoj tím nad vodou.
     
    09:57
    Po peknej strele z ľavej strany od Kapustovej sa k puku dostali rakúske obrankyne. Kapustová tentokrát netrafila bránu hostí.
     
    10:35
    Po niekoľkých pekných strelách rakúska obrana stále odoláva, i keď sa slovenské hráčky snažia vyrovať. Ich snaha je enormná, no zatiaľ chýba šťastie.
     
    11:08
    Slovenky si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty za nedovolené hákovanie si odchádza sadnúť Ildiko Hofbauerová.
     
    11:57
    Slovenské hráčky sa v tejto presilovej hre držia v útočnom pásme, no zatiaľ sa im veľmi nedarí. Ich strelecké zakončenia sú len veľmi nepresné.
     
    12:35
    Od modrej čiary tentokrát tvrdo vypálila Brémová, následne aj Karafiátová, no gólmanka Hornichová bola v strehu a úspešne zasiahla svojími betónmi.
     
    13:15
    Rakúšanky sa v tomto oslabení dokázali ubrániť. Po nepresnej prihrávke od Jurčovej sa k puku dostala Hyblerová, ktorá ho posiela cez všetky čiary von z pásma.
     
    13:54
    Nekompromisné zakončenie z pravej strany nám tentokrát predviedla Mária Herichová, no aj ona bola napokon neúspešný. Jej tvrdé zakončenie končí mimo rakúskej brány.
     
    14:25
    Nebezpečné zakončenie z ľavej strany nám tentokrát predviedla Džurňáková! Napokon však jej strela minula rakúsku bránu o pár centimetrov!
     
    14:59
    Slovenské hráčky sú v prvej tretine oveľa aktívnejšia ako ich súperky a momentálne nám predvádzajú veľmi dobrý herný prejav v ofenzíve a aj v defenzíve. Pri puku je Brémová.
     
    15:43
    Nekompromisnú strelu spoza pravého kruhu nám tentokrát predviedla Hausbergerová, no tá napokon netrafila priestor slovenskej brány.
     
    16:20
    Gólmanka Kiapešová je už v správnej vlne a po tvrdej strela z pravejstrany od Grascherovej nám predviedla veľmi dobrý zákrok vyrážačkou.
     
    16:48
    Kežmarská nám predviedla nedôrazné zakončenie od modrej čiary, s ktorým však Hornichová nemala problém. Puk chytila v lapačke a následne ho rozohrala k svojím spoluhráčkam.
     
    17:07
    Gólmanka Hornichová nám predviedla veľmi dobrý zákrok. Tentokrát v skvelej šanci zastavila strelu Plencnerovej,ktorá na ňu smerovala z tesnej blízkosti.
     
    17:52
    Slovenské hráčky hrajú opäť veľmi dobre. Do hry dávajú všetky svoje skúsenosti a momentálne sa snažia presadiť únikmi zo stredného pásme, ktoré im však Rakúšanky ničia.
     
    18:37
    Domáce reprezentantky nám predviedli niekoľko dobrých zakončení, no napokon sa Hornichová vyznamenala ďalšími zaujímavými zákrokmi. Opäť to boli jej betóny.
     
    19:07
    Kiapešová nám predviedla ďalší dobrý zákrok. Tentokrát veľmi dobre zneškodnila strelu Altmannovej, ktorá zakončovala z medzikružia.
     
    19:45
    Slovenská gólmanka nám opäť predviedla skvelý zákrok! Po rýchlom úniku od Kantorovej sklepla svoje betóny na ľad a puk po tvrdej strele vyrazila do bezpečia.
     
    20:00
    Prvá tretina skončila.
     
    V prvej tretine sme mohli vidieť skvelý výkon slovenských hráčok, ktoré sa snažili od prvej do poslednej sekundy. V úvode to však mierne nevyšlo gólmanke Kiapešovej, ktorá najskôr inkasovala v 1. minúte z hokejky Hummelovej a následne aj v 3. minúte z hokejky spomínanej Hummelovej. Od tohto momentu sa však pozviechala a predviedla nám niekoľko dobrých zákrokov. V 9. minúte sa podarilo Slovenkám vsietiť kontaktný gól, o ktorý sa postarala Plencnerová.

    Podarí sa domácim hokejistkám otočiť gólové vedenie v druhej tretine na svoju stranu?
    Druhá tretina začína približne o 17:44.
     
    20:01
    Začala druhá tretina.
     
    20:06
    V úvode druhej tretiny získali puk na svoje hokejky slovenské hráčky. Jurčová si ho potiahla až k rakúskej bráne, no napokon sa jej nepodarilo dostatočne zakončiť.
     
    20:34
    Z ľavej strany tentokrát tvrdo pálila Herichová, následne sa k puku na pravej strane dostala Džurňáková, no napokon jej odskočil a minula rakúsku bránu.
     
    21:14
    Slovenské hráčky sú opť aktívnejším celkom, no zatiaľ sa im nedarí gólovo presadiť. Nebezpečné strely Sloveniek zatiaľ pohodlne kryje rakúska obrana.
     
    21:36
    Na druhej strane sa do zakončenia dostala Wittichová. Následne chcela dorážať Hummelová, no tej gólmanka Kiapešová predviedla úspešný zákrok pravým betónom.
     
    22:15
    Od modrej čiary tentokrát zakončovala Turscányiová, no po zblokovaní jej strely puk letel len poriadne mimo rakúskej brány.
     
    22:48
    Do skvelej palebnej pozície sa tentokrát dostala Jurčová, no gólmanka Hornichová sa dobre presunula a úspešne zasiahla svojími betónmi.
     
    23:25
    Z ľavej strany tentokrát nekompromisne pálila Meixnerová, no gólmanka Kiapešová nemusela zasahovať. Rakúska delovka napokon minula bránu Slovenska.
     
    23:58
    Rakúšanky si vytvorili ofenzívny tlak, ktorým donútili slovenské hráčky k vyhodeniu puku. Postarala sa o to Karafiátová, ktorá nám predviedla zakázané uvoľnenie.
     
    24:23
    Slovenské hráčky sa snažia vymaniť z rakúskeho tlaku, no zatiaľ sa im to veľmi nedarí. Rakúšanky síce nie sú momentálne až také nebezpečné, ale dobre pokrývajú priestor.
     
    24:56
    Po peknej strele z pravej strany od Srokovej sa k puku dostala gólmanka Hornichová. Tá tentokrát úspešne zasiahla svojou vyrážačkou.
     
    25:31
    Rakúšanky nám predviedli niekoľko pekných prihrávok a následných zakončení, no gólmanka Kiapešová nemusela zasahovať. Puky leteli len mimo jej brány.
     
    26:15
    Nekompromisnú strelu z medzikružia nám tentokrát predviedla Kantorová, no gólmanka Kiapešová ostáva v strehu a úspešne zasiahla svojou lapačkou.
     
    26:50
    Do útoku po ľavej strane sa chcela dostať Jurčová, no napokon bola čistým obranným zákrokom položená k ľadu a následne stráca puk.
     
    27:25
    Rakúšanky sa momentálne enormne snažia vyťažiť z tohto zápasu čo najviac, no slovenské hráčky im zatiaľ predvádzajú veľmi dobrý defenzívny výkon.
     
    27:57
    Po peknej strele z ľavej strany od Meixnerovej nám gólmanka Kiapešová predviedla úspešný zákrok. Oprášila svoje pozorné betóny.
     
    28:20
    Po tvrdej strele od Grascherovej sa k puku dostala Kiapešová, tej síce následne vypadol, no napokon ho ukryla vo svojej lapačke a pokračuje v hre.
     
    28:57
    Rakúšanky nám momentálne predvádzajú poriadny ofenzívny tlak. Zatiaľ im však slovenské hráčky veľmi dobre odolávajú a už inkasovať nechcú.
     
    29:45
    Po nepresných prihrávkach na rakúskej strane sa k puku dostali Slovenky, no tie nám momentálne predvádzajú len prihrávky vo vlastnej obrannej tretine.
     
    30:18
    Kiapešovú chcela tentokrát z medzikružia prekvapiť Hofbauerová, no slovenká gólmanka dobre vykorčuľovala a následne puk ukryla v lapačke.
     
    30:57
    Slovenské hráčky sa tentokrát v útoku príliš uponáhľali. Čiarová rozhodkyňa im predviedla hvizd, ktorý avízoval postavenie mimo hry.
     
    31:30
    Z ľavého krídla tentokrát tvrdo zakončovala Kapustová, no gólmanka Hornichová jej predviedla úspešný zákrok svojím ľavým betónom.
     
    31:54
    Slovenské hráčky sa vymanili z rakúskej ofenzívnej prevahy a momentálne sú ony tými, ktoré úradujú v útočnom pásme. Zatiaľ sa im však veľmi nedarí.
     
    32:20
    K zakončeniu z ľavej strany sa tentokrát dostala Plencnerová, no jej backhandový ťuk napokon nenarobil Hornichovej žiadne problémy.
     
    32:59
    Rakúšanky sa opäť usadili v útočnom pásme, no veľmi sa im nedarí. Ich zakončenia slovenské hráčky dobre blokujú mimo svojej brány. Pri puku je momentálne Kežmarská.
     
    33:41
    Hra sa nám momentálne prelína zo strany na stranu. Pri puku sú striedavo oba tímy, ktoré nám však predvádzajú nezáživnú hru bez zakončení.
     
    34:07
    Slovenské hráčky nám predviedli pekný ofenzívny prienik, no napokon sa nedokázali gólovo presadiť. Rakúšanky im schmatli puk a vyhodili ho cez všetky čiary.
     
    34:59
    Kiapešová nám predviedla skvelý zákrok! Do samostatného úniku sa dostala Meixnerová, no slovenská gólmanka jej strelu zneškodnila lapačkou!
     
    35:37
    Do peknej palebnej pozície na pravej strane sa tentokrát dostala Bednárová, no tá napokon minula rakúsku bránu len o pár centimetrov!
     
    36:22
    Po nepresných prihrávkach na rakúskej strane sa k puku dostali slovenské hráčky, ktoré sa snažia ofenzívne presadiť, no zatiaľ sa im to nedarí.
     
    36:58
    Domáce hokejistky sa opäť mierne uponáhľali pri svojom útoku. Čiarová rozhodkyňa im svojím hvizdom ihneď avízovala offsajd.
     
    37:28
    Kapustová nám predviedla skvelú individuálnu akciu! Najskôr si obkorčuľovala rakúsku bránu a následne blafákom zakončila, no gólmanka Hornichová ju vychytala svojím betónom!
     
    37:55
    Po peknej prihrávke od Džurňákovej sa k puku dostala Jurčová, no tá minula rakúsku bránu. Následne nám Rakúšanky predviedli zakázané uvoľnenie.
     
    38:27
    Po peknej strele od Brémovej nám gólmanka Hornichová predviedla ďalší úspešný zákrok. Tentokrát puk chytila vo svojej výstroji.
     
    38:55
    Hornichová opäť výrazne podržala svoj tím! Po peknej prihrávke od Jurčovej zakončovala Herichová, no tá napokon trafila len dobre postavenú gólmanku Rakúska!
     
    39:34
    V závere druhej tretiny odišli Slovenky striedať a snažia sa ešte vyrovnať, no zatiaľ sa im to proti pozornej rakúskej obrane nedarí.
     
    39:59
    Hra sa dohráva v obrannom pásme Rakúska, kde majú puk v moci slovenské hráčky. Už sa nič vážne asi nestane.
     
    40:00
    Druhá tretina skončila.
     
    V druhej tretine sme mohli vidieť enormnú aktivitu rakúskych hráčok, ktoré sa snažili vylepšiť svoje vedenie, no nepodarilo sa im to. Slovenská obrana na čele s gólmankou Kiapešovou Rakúsku veľmi dobre odolala. Na druhej strane nám svoje reflexy predviedla gólmanka Hornichová, ktorá zlikvidovala každú slovenskú šancu o vyrovnanie.

    Podarí sa Slovenkám v tretej tretine vyrovnať alebo si tri body pripíšu Rakúšanky?
    Tretia tretina začína približne o 18:23.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 249 divákov.
     
    40:01
    Začala tretia tretina.
     
    40:10
    Úvodné vhadzovanie tretej tretiny putovalo na rakúsku stranu. Rakpšanky sa následne dostávajú do útoku, no sú dobre bránené domácimi hráčkami.
     
    40:38
    Kiapešová mala tentokrát na mále! Hummelová nám predviedla pos skvelej prihrávke od Kantorovej tvrdé zakončenie, ktorým však napokon minula odkrytú bránu Slovenska!
     
    41:25
    Do samostatného nájazdu sa tentokrát mohla dostať Plencnerová, no mierne jej to nevyšlo. Obrankyňa Verwornerová ju v poslednej chvíli tvrdo odstavila.
     
    41:59
    Po tvrdej strele z pravej strany sa k puku dostala gólmanka Kiapešová. Altmannová nám predviedla tvrdú strelu, no bola len veľmi neúspešná.
     
    42:45
    Od modrej čiary sa tentokrát rozhodla páliť Karafiátová, no gólmanka Hornichová nemusela zasahovať. Puk letel len mimo jej brány.
     
    43:10
    Po tvrdom zakončení od Ihnaťovej sa k puku dostala Hornichová, ktorá ho pohodlne ukryla vo svojom náručí a následne ho odovzdáva rozhodkyni.
     
    43:27
    Rakúsko dalo gól!
    Po vyhratom vhadzovaní Grascherovej v útočnom pásme slovenská obrana mierne zaspala a k puku sa dostala VICTORIA HUMMELOVÁ, ktorá sa poľahky preštrikovala cez stred ľadu a následne švihom skórovala. Asistenciu si pripisuje Tamara Grascherová.
     
    44:12
    Po peknej strele od Plencnerovej sa k puku dostala gólmanka Hornichová! Tá nám predviedla pekné vyrazenie strely betónmi.
     
    44:57
    Od modrej čiary tentokrát nekompromisne zakončovala Ráková, no gólmanka Hornichová bola v strehu a úspešne zasiahla svojími betónmi.
     
    45:25
    Rakúšanky sa následne dostali do útoku, no zatiaľ sa im tam veľmi nedarí a slovenská defenzíva im veľmi dobre čelí. Pri puku je momentálne Kežmarská.
     
    45:55
    Do ďalšej skvelej gólovej šance sa dostala Altmannová, no gólmanka Kiapešová jej predviedla skvelý zákrok svojím pravým betónom!
     
    46:35
    Slovenské hráčky sú ofenzívnou aktivitou Rakúska mierne otrasené, no zatiaľ sa im darí veľmi dobre. Svoje súperky dobre odstavujú obrannou hrou.
     
    47:12
    Po tvrdej strele od modrej čiary v podaní Altmannovej nám gólmanka Kiapešová predviedla ďalší úspešný zákrok! Tentokrát predviedla svoju lapačku.
     
    47:50
    Desaťminútový trest za nešportové správanie.
     
    48:21
    Rakúšanky sa opäť usadili v útočnom pásme, no zatiaľ sa im veľmi nedarí. Slovenské hráčky sa veľmi dobre bránia. Pri puku je momentálne Lalíková.
     
    49:12
    Rakúske hráčky sú opäť usadené v útočnom pásme, no ich zakončenia sú len veľmi nepresné a slovenská obrana ich následne pohodlne upratáva do bezpečia.
     
    49:59
    Slovenské hráčky sa stále bránia. Rakúšanky si vybojovali puk a stále si ho prihrávajú po obvode svojho útočného pásma.
     
    50:42
    Od modrej čiary tentokrát tvrdo zakončovala Brémová, no gólmanka Hornichová nám predviedla ďalší úspešný zákrok. Tentokrát veľmi dobre zaúradovala svojou vyrážačkou.
     
    51:40
    Na druhej strane čarovala Kiapešová! Rakúšanky mali gól na dosah, no napokon im to veľmi nevyšlo. Po peknom backhandovom zakončení od Kantorovej gólmanka Kiapešová upokojila hru lapačkovým semafórom.
     
    52:07
    Rakúske hráčky sú stále v útoku a je na nich vidieť poriadny herný pokoj. Slovenky sa stále bránia a mám taký pocit, že veľmi nevládzu.
     
    52:57
    Od modrej čiary tentokrát tvrdo zakončovala Hyblerová, no gólmanka Kiapešová bola v strehu a úspešne zasiahla svojími betónmi.
     
    53:14
    Slovenské hráčky si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty za podrazenie si odchádza sadnúť Wittichová.
     
    53:20
    Slovensko dalo gól!
    Možno. Nasleduje telefonát s videorozhodcom! Jurčová očakáva pozitívny verdikt, no uvidíme, čo sa z toho vyvinie.
     
    53:20
    Slovensko dalo gól!
    Gól platí! Po zdĺhavom telefonáte s videorozhodcom je gól uznaný. Už po šiestich sekundách presilovej hry sa gólovo presadila PETRA JURČOVÁ, ktorá nám predviedla pekný únik a následné prestrelenie gólmanky Hornichovej! Bez asistencií.
     
    53:54
    Po vyrovnanom počte sú opäť aktívnejšie Rakúšanky, ktoré nám predvádzajú veľmi dobré prihrávkové kombinácie.
     
    54:25
    Slovenky sa na malú chvíľu oslobodili, no už sa musia opäť brániť. Rakúšanky sú dnes poriadne otravné a domáce tribúny si pýtajú gól.
     
    54:59
    Do peknej palebnej pozície sa dostala Džurňáková, no jej strela napokon končí len v moci rakúskych obrankýň, ktoré posielajú puk do útoku.
     
    55:19
    Z hranice pravého kruhu tentokrát nekompromisne zakončovala Turcsányiová, no gólmanka Hornichová jej strelu so šťastím, ale napokon chytila.
     
    55:49
    Nebezpečné dobiedzanie pred slovenskou bránou nám tentokrát predviedla dvojica Meixnerová - Kantorová, no napokon boli neúspešné. Zakončenie druhej menovanej chytila Kiapešová.
     
    56:40
    Slovenská kapitánka Kapustová nám predviedla ďalší pekný únik po pravej strane, no napokon sa jej nepodarilo zakončiť. O puk ju obrali Rakúšanky.
     
    57:14
    Plencnerová sa dostala do fantastickej gólovej šance! Po peknej sťahovačke na pravú stranu jej už stačilo trafiť len bránu, no napokon sa Hornichová stihla vrátiť a úspešne zasiahla!
     
    57:54
    Slovenkám ostáva do konca zápasu niečo vyše dvoch minút a momentálne majú puk na svojich hokejkách. Nasledovať bude slovenský útok.
     
    58:29
    Z ľavého kruhu tentokrát nekompromisne zakončovala Kapustová, no napokon jej strela opečiatkovala len pleksisklo za rakúskou bránou.
     
    58:59
    Pri puku sú momentálne Rakúšanky, ktoré takticky upokojujú hru a získavajú cenné sekundy prihrávkami v obrannom pásme.
     
    59:22
    Slovenský tréner si vyžiadal oddychový čas!
     
    59:55
    Do skvelej šance sa tentokrát dostala Herichová, no obrankyňa Wittichová sa jej v poslednom momente hodila do strely a podržala tak svoj tím.
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    Je dobojované!
    V tretej tretine sme mohli vidieť väčšiu aktivitu na rakúskych hokejkách. V 44. minúte poslala Rakúšanky do dvojgólového vedenia zásluhou gólu z hokejky Hummelovej. V 54. minúte následne vsietila kontaktný gól v presilovej hre Petra Jurčová.

    Najlepšími hráčkami zápasu sa stávajú - Miroslava Plencnerová a Noemi Prosenzová.
     
    Najlepšou hráčkou turnaja sa stáva slovenská gólmanka Zuzana Tomčíková. Najlepšou hráčkou Slovenska sa stáva Iveta Karafiátová a najlepšou hráčkou Rakúska Denise Altmanová.
     
    Konečné poradie popradského Turnaja štyroch krajín:
    1. Slovensko
    2. Česko
    3. Rakúsko
    4. Francúzsko


    Dovidenia pri ďalších online prenosoch na webe Onlajny.eu
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský.

    Branky a nahrávky: 9. Plencnerová (Ihnaťová, Balášová), 54. Jurčová - 1. Hummelová (Wittichová), 3. Hummelová (Verwornerová, Altmannová), 44. Hummelová (Grascherová)


    Slovensko: Kiapešová (Tomčíková) - Kežmarská, Brémová - Lalíková, Ráková - Balášová, Turcsányiová - Herichová, Džurňáková, Jurčová - Kapustová ("C"), Sroková, Karafiátová - Plencnerová, Ihnaťová, Gápová - Bednárová.
    Rakousko: Hornichová (Arnbergerová) - Verwornerová, Hyblerová - Wittichová, Hausbergerová - Brunnerová, Hofbauerová, Altmannová ("C") - Meixnerová, Kantorová, Hummelová - Prosenzová, Grascherová.

    Rozhodčí: Nikoleta Celarová - Michaela Kúdeľová, Viera Šilhavíková

    Diváci: 249
    bahis siteleri