Rusko – Česko 6:0 (kon.) | Finsko – Švédsko 1:4 (kon.)
konec
Rusko
6:0 (2:0, 2:0, 2:0)
Česko
Sobota 15.12.2012, 11:00 • Megasport Arena, Moskva, Rusko. Kapacita: 14.500 míst. • Euro Hockey Tour
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:21
    Další Frolíkův pohyb se postaral o menší trest pro Alexandra Radulova, Češi tedy dohrají zápas v přesilovce. Pokud ji nevyužijí.
     
    41:57
    Dvě minuty za hákování pro Jakuba Kindla, který musel přibrzdit rozjetého Alexandra Radulova. Kindl míří za katr podruhé v zápase.
     
    35:38
    Mexickou halou obíhá moskevská vlna, nebo naopak, jak to chcete. Teď jdou každopádně miláčci místního publika znovu do čtyř, to když Fjodor Tjutin zasáhl do obličeje Tomáše Rolinka. Dvě minuty za vysokou hůl.
     
    32:23
    Přesilovka pro změnu na české straně. Denis Denisov se provinil hákováním Tomáše Plekance a už sedí u trestoměřičů.
     
    29:22
    K tomu se navíc přidává faul Jakuba Kováře, který však byl třeba k zastavení rozjetého Plotnikova. Dvě minuty za podražení a Rusové budou moci přidat úder číslo pět.
     
    23:08
    Nevím no, úplně zbytečný faul Jakuba Kindla posílá Čechy do čtyř. Proti Plotnikovovi se provinil nedovoleným bráněním.
     
    19:38
    Mezi Davidem Krejčím a Alexandrem Radulovem vznikl nějaký problém a oba borci ho teď budou muset řešit odděleně na lavici hanby. Oba si totiž od sudího vyslechli menší trest za krosček. Pokračuje ruská početní výhoda pět na čtyři.
     
    18:28
    Češi hráli v šesti, takže si dvě minuty zahrají ve čtyřech. Tedy doufejme. Trest odchází odpykat Martin Růžička, z amplionů moskevské Chodynky, neboli Megasport Arény, zní Jožín z bažin.
     
    12:36
    Přichází první vyloučení zápasu. Jevgenij Malkin se natahoval po Jakubu Svobodovi a nechtěně ho pohladil vysokou holí, což znamená přesilovou hru pro český celek.
    Marken.cz

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 9. Radulov (Jemelin, Dacjuk), 17. Dacjuk (Kovalčuk), 25. Mozjakin (Ovečkin, Malkin), 28. Dacjuk (Radulov, Kovalčuk), 50. Malkin (Mozjakin), 51. Dacjuk


    Rusko: Košečkin (Barulin) – Nikulin, Birjukov, Jemelin, Medveděv, Tjutin, Denisov, Kalinin, Čudinov – Kuljomin, Malkin, Mozjakin – Kovalčuk, Dacjuk, Radulov – Žerděv, Těreščenko, Ovečkin – Plotnikov, Anisimov, Širokov. Trenér: Zinetula Biljaletdinov.
    Česko: Pavelec (28. Salák) – Nakládal, Kutlák, Polák, Kindl, Novák, Škoula, Němec – Nedvěd, Plekanec, Svoboda – Hemský, Krejčí, Frolík – Petružálek, Koukal, Rolinek – Růžička, Kovář, Voráček – Orsava, Honejsek. Trenér: Alois Hadamczik.

    Rozhodčí: Leppäalho, Rantala (oba Finsko) – Savodnikov, Zacharenkov (oba Rusko)
    bahis siteleri