K. Vary – Třinec 5:7 (kon.) | Chomutov – Jihlava 2:5 (kon.) | Sparta – Zlín 1:0 (po pr.)
Slavia – Vsetín 7:1 (kon.) | Motor ČB – Havířov 3:2 (kon.) | HC Litvínov – Hr. Králové 5:4 (po pr.)
Písek – Kometa Brno 3:1 (kon.) | HC Plzeň – Vítkovice 3:1 (kon.) | HC Kladno – Liberec 6:4 (kon.)
Letňany – Pardubice 5:3 (kon.)
konec
HC Letci Letňany
5:3 (1:2, 1:1, 3:0)
HC Dynamo Pardubice
Sobota 09.03.2013, 15:30 • Ice aréna Letňany • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    58:41
    Letňany právě vstřelily branku!
    Štosek, Šťovíček a KEVIN POLÁK. Celé toto trio se objevilo před brankářem hostů. Ten čelil prudkému útoku opravdu obratně. Spočítal jsem čtyři dorážky, než se podařilo kotouč dorazit za brankovou čáru.
     
    56:44
    Letňany právě vstřelily branku!
    Tomu se říká být ve správný čas na správném místě. Po lehké skrumáži před brankou je kotouč posunut na najíždějícího MARTINA ŠŤOVÍČKA a ten s jistotou posílá kotouč za brankáře.Asistence: bez asistence.
     
    43:28
    Letňany právě vstřelily branku!
    Už po uplynutí trestu Diveckého se domácím podařilo dostat se trošku do tlaku. Stačilo málo střela od modré a následná dorážka KEVINA POLÁKA. Asistence: Šťovíček.
     
    33:56
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Hosté výborně využili chvilkové dezorientace obránců klubu z Letňan. FILIP KUŤÁK trefuje svoji ranou z levé strany spojnici tyče a břevna. Poté co se mu kotouč odrazil zpět na hůl udělal dva kroky do strany a vůbec neměl problém trefit prázdnou branku. Asistence: Špaček.
     
    22:34
    Letňany právě vstřelily branku!
    Velikou chybu na útočné modré čáře potrestal JOSEF HROBOŇ. Chvojkovi se nepodařilo udržet kotouč na modré a tak ve vlastním oslavení se Hroboň dostává do brejku. Proti střele zápěstím Stibůrek zasáhl lapačkou, ale kotouč mu propadl a skončil za brankovou čárou. Asistence: Bez asistence.
     
    09:10
    Letňany právě vstřelily branku!
    První třetina ještě ani nedospěla do své poloviny a na tabuli se mění čísla závratným tempem. Po střele z levé strany Stibůrek vyráží kotouč na zcela volného JOSEFA MINÁŘE a před ním byl velmi snadný úkol. Asistence: Šťovíček.
     
    07:57
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Po souboji v rohu kluziště se sudí už chystal hru přerušit, ale z klubka hráčů vyletěl kotouč na modrou čáru a z tohoto místa velmi tvrdě posílá kotouč do sítě VOJTĚCH BUDÍK. Asistence: Špaček.
     
    05:09
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Zcela nepřesilovkově se podařilo hostů vstřelit branku. Ve středním pásmu se kotouče ujal MARTIN HLAVÁČEK udělal pár kroků přes modrou čáru, stáhl si kotouč, aby překřížil obránce a velice tvrdou střelou propálil Švihálka. Asistence: Chvojka.

    Vojtěch Fiala

    Branky a nahrávky: 10. Minář (Šťovíček), 23. Hroboň, 44. Polák (Šťovíček), 57. Šťovíček, 59. Polák (Štosek, Šťovíček) – 6. Hlaváček (Chvojka), 8. Budík (Špaček), 34. Kuťák (Špaček)


    HC Letci Letňany: Švihálek, (Kosina), Hrdinka, Hůla. Minář, Janda, Starosta, Štosek, Hroboň, Nestrašil, Zeliska, Pražienka, Kučera, Hylena, Šťovíček, Polák, Neuman, Pařík. Trenér: Žůrek.
    HC Dynamo Pardubice: Stibůrek, (Vejmelka), Divecký, Kalous, Chvojka, Kysela, Faltýnek, Kuťák, Barkóci, Hlaváček, Bohuňek, Velínský, Špaček, Havrda, Petric, Budík, Kracík. Trenér: Martinec.

    Rozhodčí: Hornáček, Beránek, Zmeškal
    bahis siteleri