NY Rangers – Ottawa 2:3 (kon.) | Florida – Winnipeg 2:3 (po pr.) | Nashville – Edmonton 6:0 (kon.)
Colorado – Chicago 6:2 (kon.) | Anaheim – Calgary 4:0 (kon.) | NY Islanders – Washington 5:2 (kon.)
Boston – Philadelphia 3:0 (kon.) | Columbus – Detroit 3:0 (kon.) | San Jose – St. Louis 3:4 (po pr.)
po prodl.
San Jose Sharks
3:4 (1:1, 2:0, 0:2 - 0:1)
St. Louis Blues
Sobota 09.03.2013, 22:10 • HP Pavilion, San Jose, CA • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    61:12
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Máme tu konec! Z velkého tlaku hostů nakonec vyústila rozhodující branka, o kterou se postaral PATRIK BERGLUND, který šikovně tečoval Jackmanovu střelu! Asistence: Barret Jackman a Alex Pietrangelo.
     
    45:38
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Máme tu hattrick! Stewart skvěle clonil Niemimu ve výhledu a VLADIMÍR SOBOTKA tak prostřelil domácího brankáře potřetí v dnešním zápase! Asistence: Chris Stewart a Kevin Shattenkirk.
     
    44:18
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Niemi hrubě podcenil střelu VLADIMÍRA SOBOTKY z rohu kluziště, pouze promáchl lapačkou do vzduchu a puk skončil přesně pod horní tyčkou! Asistence: Roman Polák a Kris Russell.
     
    36:31
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Domácím se přesilovka moc nedařila až od modré čáry napřáhl MATT IRWIN a prostřelil vše, co mu stálo v cestě do branky! Asistence: Justin Braun a Scott Gomez.
     
    27:45
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Nyní už se domácí ale dočkali, Sheppardovu střelu Allen s velkými problémy ještě zkrotil, na dorážku SCOTTA GOMEZE už byl ale krátký! Asistence: James Sheppard a Ryane Clowe.
     
    15:19
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Tommy Wingels natlačil puk do brankoviště, ten se několikrát odrazil a nakonec skončil na hokejce volného LOGANA COUTURA, který do prázdné branky pohodlně srovnává! Asistence: Tommy Wingels a Matt Irwin.
     
    04:51
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Hosté těží ze své aktivity v úvodu první branku, Shattenkirk nahodil puk na branku, kde bylo hodně hráčů, puk se odrazil k volnému VLADIMÍRU SOBOTKOVI, který pohodlně z dorážky otevírá skóre dnešního zápasu! Asistence: Kevin Shattenkirk a Wade Redden.

    Adam Lacek

    Branky a nahrávky: 16. Couture (Wingels, Irwin), 28. Gomez (Sheppard, Clowe), 37. Irwin (Braun, Gomez) – 5. Sobotka (Shattenkirk, Redden), 45. Sobotka (Polák, Russell), 46. Sobotka (Stewart, Shattenkirk), 62. Berglund (Jackman, Pietrangelo)


    San Jose Sharks: Niemi (od 46. Stalock) - Boyle, Irwin, Vlasic, Stuart, Demers, Murray - Kearns, Thornton, Couture - Pavelski, Marleau, Kennedy - Sheppard, Gomez, Clowe - Burish, Handzuš, Desjardins
    St. Louis Blues: Allen (Halák) - Pietrangelo, Redden, Shattenkirk, Jackman, Polák, Russell - Oshie, Backes, Schwartz - Stewart, Berglund, Perron - D'Agostini, Sobotka, Porter - Reaves, Nichol, Cracknell

    Rozhodčí: Kozari, Charron - Henderson, Sharrers

    Diváci: 17562
    bahis siteleri