Levante – Celta Vigo 0:1 (kon.) | Ath. Bilbao – Barcelona 2:2 (kon.) | Atlético – Real Madrid 1:2 (kon.)
Zaragoza – Mallorca 3:2 (kon.)
konec
Atlético Madrid
1:2 (1:1)
Real Madrid
Sobota 27.04.2013, 20:00 • Estadio Vicente Calderon • Španělská LaLiga
Předzápasové kurzy
     
    63
    Real právě vstřelil branku!

    Jako blesk z čistého nebe udeřil Real! Benzema se v druhém poločase snad poprvé dostal k míči v solidní pozici na středu, ihned poslal kolmicí podél obránce dopředu ANGELA DI MARIU, který levačkou ke vzdálenější tyči nedal Courtoisovi šanci.
     
    13
    Real právě vstřelil branku!

    Je vyrovnáno! Prakticky totožná situace jako při gólu domácích s jedinou změnou, a to že Angel Di Maria centroval zprava levou nohou, míč tečoval JUANFRAN a Courtois přišel se svým skokem pozdě. Balon zapadl až ke vzdálenější tyči.
     
    4
    Atlético právě vstřelilo branku!

    Tak to je začátek jako hrom! Centr Raúla Garcii propadl až k Lopezovi, který musel skokem zachraňovat situaci. Míč ale jen vyazil k Juanfranovi, který z nulového úhlu nacentroval před branku, kde číhal RADAMEL FALCAO a snadnou hlavičkou z dvou metrů do prázdné branky otevřel skóre.

    Michal Šíma

    Branky: 4. Falcao – 13. Juanfran (vla.), 63. Di Maria

    Karty:   12. Luis (ATM), 25. Koke (ATM), 61. Garcia (ATM), 74. Costa (ATM) – 7. Albiol (REA), 18. Khedira (REA), 19. Pepe (REA), 41. Morata (REA)


    Atlético Madrid: Courtois – Juanfran, Miranda, Godín, Luis – Raúl Garcia (71. Adrian), Suarez (74. Rodriguez), Gabi, Koke – Falcao, Costa
    Real Madrid: Lopez – Essien (70. Varane), Albiol, Carvalho, Nacho – Khedira, Pepe – Di Maria (77. Modrič), Kaká (67. Xabi Alonso), Morata – Benzema

    Rozhodčí: Perez – Cote, Martinez
    bahis siteleri