Bayern – Freiburg 1:0 (kon.) | Leverkusen – W. Brémy 1:0 (kon.) | Wolfsburg – Mönchengladbach 3:1 (kon.)
Hoffenheim – Norimberk 2:1 (kon.) | Augsburg – Stuttgart 3:0 (kon.) | Düsseldorf – Dortmund 1:2 (kon.)
konec
VfL Wolfsburg
3:1 (1:0)
Borussia Mönchengladbach
Sobota 27.04.2013, 15:30 • Volkswagen Arena, Wolfsburg • Německá Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    90+1
    A v ní se ještě bude střídat. Maximiliana Arnolda vymění Schäfer.
     
    87
    A málem tu byla jejich čtvrtá branka. Vieirinha našel z pravé strany v pokutovém území Base Dosta, který se i přes dobrou pozici neukvapil a ještě nahrál na Diega. Brazilcovu prudkou ránu zastavuje na čáře jeden z hostujících obránců!
     
    83
    Arango vysunul na levé křídlo de Jonga, jehož však nejprve zastavil Naldo a následně musel novic v hostujícím dresu faulovat unikajícího Vieirinhu. Jelikož hrál v souboji svou roli i loket hostujícího útočníka, tak tu máme první žlutou kartu utkání.
     
    81
    VfL následně podruhé střídá. Christiana Träsche nahrazuje na trávníku bývalý hráč Vojvodiny Novi Sad Slobodan Medojević.
     
    79
    Hostům se nepovedla útočná akce po levém křídle, když Daems odcentroval pouze do zámezí. Wolfsburg tak využívá přestávku pro střídání. Ivicu Oliće nahradí Bas Dost.
     
    76
    Ve hře už nepokračuje ani Mike Hanke, jehož nahradil Luuk de Jong.
     
    76
    Gladbach následně mění své hráče na trávníku. Odchází Patrick Herrmann, místo něj se na hřiště podívá Amin Younes.
     
    75
    Wolfsburg právě vstřelil branku!
    Skvěle provedený brejk domácích znamená zvýšení vedení na dvě branky. Protiútok tří hráčů na dva provedla dokonale dvojice Olić – DIEGO. Prvně jmenovaný navedl míč z pravé strany do středu hřiště aby nahrávkou pod sebe skvěle uvolnil svého kolegu. Brazilec následně snadno obešel vyběhnuvšího ter Stegena a pohodlně rozvlnil síť.
     
    70
    Borussia následně střídá. Peniela Mlapu nahradí na trávníku Branimir Hrgota.
     
    61
    Wolfsburg právě vstřelil branku!
    Hankemu ukradl míč na útočné polovině Nordtveit, jenže toho zastavil Knoche a po následném brejku jdou domácí do opětovného vedení! Diego našel na levé straně IVICU OLIĆE, který sice pálil z celkem ostrého úhlu, jenže ter Stegen jeho dělovku nezastavil. Hostující brankář míč sráží za svá záda.
     
    52
    Mönchengladbach právě vstřelil branku!
    Hosté následně po nedůslednosti v domácí defenzívě vyrovnávají a začínáme opět od nuly! PENIEL KOKOU MLAPA si našel skulinu v domácí stoperské dvojici, skvěle si naběhl na přesnou nahrávku Aranga a prudkou ranou mezi nohy prostřeluje kapitána domácích Benaglia!
     
    34
    Wolfsburg právě vstřelil branku!
    Z celkem nevinné akce jdou domácí hráči do vedení! Olić posunul míč na levou stranu pro Diega, který jej navedl do pokutového území. Brazilec v něm patičkou uvolnil Maximiliana Arnolda, jehož prudkou dělovku ROEL BROUWERS nešťastně tečuje za záda ter Stegena, který byl připravený zasahovat.
     
    23
    Krásná akce domácích! Jan Polák našel na pravé straně do uličky si sbíhajícího Makota Hasebeho, jehož zpětnou nahrávku přetavil v zakončení volný Diego. Brazilský technik pálí z hranice pokutového území zhruba dva metry nad!
     
    4
    Druhá obrovská šance Borussie opět nekončí brankou. Po vhazování hostů na útočné polovině chyboval nahrávkou do zadních řad Jan Polák. Herrmann se tak hnal na Benaglia zcela sám, ale ani on neskóruje. Z pravé strany pokutového území pálí zhruba dva metry mimo!
     
    2
    O pár vteřin později vidíme první velkou šanci utkání! Nordtveit si před pokutovým územím narazil o Mlapu a v pokutovém území stál sám před Benagliem. Švýcarský brankář skvěle prudké zakončení vyráží mimo svou klec, ale při zákroku byl lehce zraněn, a tak si žádá lékařské ošetření.

    Martin Mišovec

    Branky: 34. Brouwers (vla.), 61. Olić, 75. Diego – 52. Mlapa

    Karty:   83. de Jong (MNC)


    VfL Wolfsburg: (4-2-3-1) Benaglio – Hasebe, Naldo, Knoche, Rodriguez – Träsch (81. Medojević), Polák – Vieirinha, Diego, Arnold (90+1. Schäfer) – Olić (79. Dost).

    Trenér: Dieter Hecking

    Borussia Mönchengladbach: (4-4-2) ter Stegen – Jantschke, Brouwers, Domínguez, Daems – Herrmann (76. Younes), Nodtveit, Xhaka, Arango – Hanke (76. de Jong), Mlapa (70. Hrgota).

    Trenér: Lucien Favre

    Rozhodčí: Stieler – Steuer, Assmuth
    bahis siteleri