Ústí n/L – Klášterec nO 7:2 (kon.) | Hr. Králové – Třebíč 3:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Písek 4:3 (kon.)
Žďár n/S – Havířov 0:5 (kon.)
konec
Královští lvi Hradec Králové
3:2 (0:0, 1:1, 2:1)
SK Horácká Slavia Třebíč
Neděle 22.09.2013, 12:00Liga juniorů
Partner:
     
    59:28
    Buly v hradeckém pásmu, hosté hrají power-play!
     
    59:28
    Oddechový čas pro Třebíč.
     
    59:10
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Tak přece je tu ještě dramatizace zápasu! Třebíč dostala kotouč za brankovou čáru a sudí Kareš nejprve rozpažil, ale po následné konzultaci branku uznává. Kotouč se za Veselého záda dokutálel zásluhou dorážky MICHALA VLAŠÍNA – 3:2. Asistence: Nikola Marek.
     
    58:56
    Nedvídkův výjezd mohli dokončit Ouzký s Šepsem, ani jeden ale puk za Májova záda neprocedil!
     
    56:00
    Hradec právě vstřelil branku!
    Pro Třebíč je třetí gól domácích dost nešťastný, v posledních minutách je totiž jasně lepší. To jí každopádně není nic platné, neboť Tomáš Půlpán tentokrát vymyslel přihrávku do jízdy PAVLU HLAVATÉMU, který pak Májovi naznačil kličku, ale puk pověsil do blžšího růžku – 3:1! Asistence: Tomáš Půlpán.
     
    54:55
    Veselému je pořádně horko. Teď byli hosté blízko úspěchu po rychlém brejku, který ale David Horký zakončil těsně vedle bližší tyče!
     
    54:20
    Domácí zadáci chybovali a Třebíč mohla vyrovnat. Nikola Marek ale mezi kruhy trefil černý kus gumy hodně špatně.
     
    52:48
    Hradec právě vstřelil branku!
    Sedm minut před třetí sirénou přichází velmi důležitý rozdílový gól domácích hokejistů! TOMÁŠ PŮLPÁN za bránou nic nevymýšlel a rychlou otočkou zkusil zasunout puk podél tyče. Tenhle záměr mu vyšel, přestože měl kotouč na bekhendové straně, Milan Máj byl totiž u tyčky o zlomek sekundy později – 2:1! Bez asistence.
     
    52:02
    Mohl to potvrdit Lukáš Žemlička, který trefil neposedný puk nakonec celkem slušně. Jeho rána z první ale nezamířila mezi tři tyče.
     
    50:36
    Daniel Šeps našel zadovkou před bránou Josefa Wolfa. Ten byl ale držen všemi možnými prostředky a nemohl zakončit.
     
    48:09
    Jeden z domácích ve středním pásmu zasáhl Jiráka vysokou hokejkou a následuje dvouminutová přesilovka pro Třebíč. Hráč ještě navíc obdržel 10 minut osobního trestu za protesty.
     
    46:27
    Michal Procházka se blýskl skvělým průnikem kolem brankové čáry až před Milana Máje. Už už se chytal skórovat, ale dlouhou kličku už v tísni zakončil těsně vedle!
     
    44:08
    Před Milanem Májem to zavánělo gólem, nemohla u toho být jiná lajna Hradeckých než ta první. Procházka přenechal Nedvídkovi, jehož ránu tečoval Žemlička, ale kotouč šel kousek mimo!
     
    40:38
    A zase tu je osvědčená dvojka Lukášů Nedvídek – Žemlička. Druhý jmenovaný se pokládal do přihrávky, jenže puk netrefil ideálně a druhou tyčku přestřelil!
     
    37:43
    David Jirák tvrdě dohrál hradeckého beka a pak našel před bránou Martina Maška. Veselý musel udržet vyrovnaný stav ramenem!
     
    36:08
    Kotouč u třebíčských holí skončil trochu nečekaně až na tyčce hradecké brány!
     
    35:07
    V oslabení našlápl středem Lukáš Kastner a hledal místo u vyrážečky Milana Máje. Tyčku ale těsně minul!
     
    34:16
    Třebíč je při chuti, teď navíc dostává možnost přesilové hry. Michal Procházka (HKR) – 2 minuty za napadení.
     
    33:13
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    No a máme vyrovnáno! Gól opět padl z velmi rychlého výpadu, kdy Horký hledal od hrazení Martina Maška před brankovištěm. Ten ještě neuspěl, ale jeho práci dokončil pohotovou dorážkou MARCEL JURÁŇ – 1:1. Asistence: Martin Mašek, David Horký.
     
    32:02
    Nádherná kombinace z pera druhého útoku domácích hokejistů. Josef Wolf na jejím konci vybídl ke skórování Lukáše Kastnera, ale toho tváří v tvář skvěle vychytal Milan Máj!
     
    27:54
    A mohlo to skončit gólem! Před Májem vznikla velká mela, o dorážku se pokoušel Žemlička, jenže roztažený brankář svou svatyni uhlídal.
     
    24:53
    Na druhé straně mohl udeřit Lukáš Žemlička. Na bekhendový blafák měl o něco víc prostoru, ale Milan Máj se s ním stačil přesunout!
     
    23:59
    Bleskový útok v podání Třebíče zakončoval Michal Vlašín. Nezbylo mu však než zakončit bekhendem, a to si Veselý pohlídal!
     
    22:17
    Pozor, je tady minuta a půl dvojnásobné přesilovky pro hostující tým! Lukáš Bezděk (HKR) – 2 minuty za hákování.
     
    21:47
    Třebíč bude moci odpovědět ve své početní výhodě. Martin Matějček (HKR) – 2 minuty za držení protihráče.
     
    21:33
    Hradec právě vstřelil branku!
    Rychlý přejezd do pásma v podání domácího týmu znamená první branku utkání! Dominik Rejl našel přihrávkou JOSEFA WOLFA, jenž propálil Máje a využil přesilovou hru – 1:0. Asistence: Dominik Rejl.
     
    20:45
    David Horký (TRE) – 2 minuty za sekání.
     
    19:02
    Lukáš Kastner se pohotově vymotal zpoza branky, jenže Májovi už byl moc blízko na to, aby našel v jeho výstroji mezeru. Hradec zase převzal iniciativu.
     
    17:19
    Juráň od modré čáry pořádně protáhl Františka Veselého. Hradecký gólman navíc po zákroku pravým betonem stačil přikrýt puk před dorážejícím hráčem.
     
    16:07
    Dominik Rejl (HKR) sice faulovat nechtěl, ale při snaze vypíchnout puk přece jen podrazil svého soupeře. Teď je tu možnost pro Horáky.
     
    14:34
    Tomáš Půlpán byl na úrovni posledního beka, kterého se chtěl zbavit stahovačkou, jenže kotouč mu o kousek ujel. I tak ještě nebezpečně vypálil a Májovi se puk vykutálel těsně vedle tyčky.
     
    13:34
    Za podražení ve středním pásmu pyká David Horký (TRE) a následuje druhá početní výhoda pro domácí celek.
     
    10:35
    Nepříjemná chvilka pro domácí! Martin Matějček (HKR) pyká za nedovolené bránění a hosté mají krátkou přesilovku pět na tři.
     
    09:07
    Tentokrát si přesilovou hru vyzkouší Horácká Slavia. Dominik Rejl (HKR) – 2 minuty za držení protihráče.
     
    08:16
    Lukáš Kastner dostal mezi kruhy puk a ještě chytře vybídl ke gólové teči Daniela Šepse. Ten ale poslal kotouč do tyče!
     
    05:40
    První vyloučení zápasu přichází na straně Třebíče a je jako obvykle úplně zbytečné. Hosté totiž hráli v šesti.
     
    02:04
    Na ledě znovu zazářila spolupráce Nedvídek – Žemlička. První jmenovaný výtečně forčekoval a pak našel svého parťáka, který ale trefil boční konstrukci brány!
     
    00:40
    Hradečtí se dostali do první velké šance, Nedvídkovu šanci mohl dokončit Žemlička. Před prázdnou bránou mu ale obránce stačil zblokovat hokejku!

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 22. Wolf (Rejl), 53. Půlpán, 56. Hlavatý (Půlpán) – 34. Juráň (Mašek, Horký), 60. Vlašín (Marek)


    Královští lvi Hradec Králové: Veselý (Černý) – Bezděk, Suk, Souček, Rejl, Matějček, Novotný, Kulhánek – Procházka, Nedvídek, Žemlička – Šeps, Kastner, Wolf – T. Půlpán, Hlavatý "C", Ouzký – Matouš, Jebavý. Trenér: Petr Luštinec.
    SK Horácká Slavia Třebíč: Máj (Čáp) – Roupec, Ščerban, Brussmann, Juráň, Pelikán, Jirák, Vlašín "C", Kučera, Marek, Tvarůžek, Hotař, Horký, Fortelný, Pavlas, Abrahám, Mašek. Trenér: Roman Mejzlík.

    Rozhodčí: Kareš – Čížek, Křivohlavý.
    bahis siteleri