Havlíčkův Brod – Pardubice 5:4 (kon.) | Jihlava – Hr. Králové 3:1 (kon.) | Kometa Brno – Liberec 5:2 (kon.)
Zlín – Vítkovice 5:3 (kon.) | Vsetín – Warriors Brno 5:1 (kon.) | Ústí n/L – Sparta 2:5 (kon.)
Havířov – Opava 1:2 (kon.) | Žďár n/S – Mladá Boleslav 4:2 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
5:2 (1:0, 1:2, 3:0)
Bílí Tygři Liberec
Neděle 22.09.2013, 12:00 • KAJOT ARENA • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    59:45
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí Kometa přidává ještě jednu branku. Ihned po vyhraném buly se do puku opřel ROBERT HAVLÁT a nekompromisně ho napálil pod víko liberecké brány. Bez asistence.
     
    55:03
    Vyloučeni jsou:
    Zábranský, Mykiska a Knap (všichni Kometa) – hrubost.
    Jursa, Kačírek (všichni Liberec) – hrubost.
     
    51:39
    Kometa právě vstřelila branku!
    Šťastná branka domácího týmu! JAN SÜSS projížděl podél levého mantinelu do útočného pásma a puk jen nahodil na hostujícího brankáře. Ten však opomněl mezírku vedle bližší tyče a puk mu tak k překvapení všech propadl dovnitř brány. Bez asistence.
     
    45:50
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí Kometa se znovu v zápase dostává do vedení. Knap obkroužil hostující branku, přenechal puk na hranici brankoviště JANU HASOŇOVI, který ve skrumáži hokej dokázal zvítězit a vystřelit puk směr liberecká brána. Asistence: Dominik Knap.
     
    44:01
    Škvrně si nabruslil mezi dvěma obránci hostí do útočného pásma, svoji střelou švihem trefil z větší vzdálenosti jen levou tyč liberecké brány.
     
    42:14
    Wiencek na levé straně dvakrát nebezpečně střílel na Dostála. Ten jeho pokus vyrazil jen před sebe, kde se k dorážce do prázdné brány chystal Straka, v jasné šanci ale promáchnul.
     
    36:32
    Kačírek s Jursou unikli domácím hráčům do přečíslení dva na jednoho, svoji situaci ale překombinovali a sami se tak vyhnali ze střelecké pozice. Kometa přesilovku nezačíná nejlépe.
     
    36:05
    Za podražení je vyloučen hostující Velechovský.
     
    33:21
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberečtí se přeci jenom dočkávají vyrovnávací trefy. Solenský našel zpoza brány MARTINA JURSU, který v pádu dokázal puk usměrnit do horní části domácí brány. Asistence: Samuel Solenský, Matyáš Kačírek.
     
    32:50
    Kačírek našel v přečíslení dva na jednoho na levém křídle volného Eichlera, který svoji ránu nasměřoval jen do lapačky připraveného Dostála. Pěkný zákrok brněnského strážce brankoviště.
     
    29:48
    Přesilovka je u konce. Kunc špatně rozehrál, jeho chybu zaznamenal Havlát, který se už sám řítil na Žajdlíka. Kunc se proto rozhodl pro faul, brněnskému útočníkovi sice v šanci zabránil, přesto ale putuje na trestnou lavici za sekání.
     
    28:44
    Za hákování je vyloučen domácí Petrla.
     
    27:47
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí se znovu vrací do vedení. ROBERT HAVLÁT si vyjel zpoza brány, natlačil se až před Žajdlíka, kterému následně poslal puk nad lapačku ke vzdálenější tyči. Asistence: Jan Hasoň.
     
    23:39
    Kačírek z levého křídla našel v mezikruží volného Solenského, který pukem trefil jen boční tyčku. Hosté přesto jsou ve druhé třetině zatím jednoznačně lepším týmem.
     
    21:33
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hosté z kraje druhé části vyrovnávají stav duelu. MAREK ZACHAR prchnul celé domácí obraně a byť byl faulován domácím obráncem Škvrněm, dokázal zkušeně zakončit mezi betony domácího Dostála. Bez asistence.
     
    18:11
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí se dotávají v první třetině do vedení! Mykikska pálil od modré, brankář hostí však jeho ránu vyrazil jen před sebe na hůl dobře si najetého brněnského kapitána TOMÁŠE MLYNÁŘE, kterému stačilo si puk hodit na bekhend a pohodlně překonat libereckého Žajdlíka. Asistence: Dalimil Mykiska, Michal Furch.
     
    15:06
    Po ráně Balabána od modré se k dorážce z bezprostřední blízkosti dostal Solenský, který však puk nasměroval jen do pravé tyče domácí brány. Následně puk našel Dostál ve své výstroji a uklidňuje spoluhráče přerušením hry.
     
    14:45
    Chrtek se proháčkoval do mezikruží, z jeho šance nakonec nic nebylo. Přesto se bude poprvé vylučovat. Furch (KOM) je vyloučen za podražení.
     
    08:11
    Domácí kapitán Mlynář dostal přesný pas podél brankoviště od Knapa. Zívala na něj již poloprázdná brána, brněnský útočník však puk nasměroval jen do levé tyče hostující brány!
     
    00:19
    Kačírek a Solenský rozpoutali v útočném pásmu obrovský ofenzivní kolotoč, který ztroskotal na betonech připraveného Dostála. Ten se však měl úvodní vteřiny co ohánět.

    Pavel Kuba

    Branky a nahrávky: 19. Mlynář (Mykiska, Furch), 28. Havlát (Hasoň), 46. Hasoň (Knap), 52. Süss, 60. Havlát – 22. Zachar, 34. Jursa (Solenský, Kačírek)


    HC Kometa Brno: Dostál (Šindelka) – Petrla, Jeřábek, Trnka, Jirůšek, Furch, Mikyska, Zábranský – Král, Knap, Hasoň, Škvrně, Čejka, Matula, Mlynář (C), Havlát, Klenec, Süss, Krejčí, Tauwinkl.
    Trenér: Marek Moskal.

    Bílí Tygři Liberec: Žajdlík (Hrstka) – Eichler, Turský, Čechura, Balabán, Korecký, Velechovský – Šíp, Mocek, Wiencek, Solenský, Straka, Nezbeda, Jursa, Kunst, Zachar, Wieser, Kačírek, Chrtek.
    Trenér: Jiří Vozák.

    Rozhodčí: Held – Linhart, Lošťák
    bahis siteleri