Písek – Tábor 2:3 (kon.) | Havířov – Opava 6:7 (0:1 po s.n.) | SHK Hodonín – Prostějov 2:1 (kon.)
Litoměřice – Letňany 4:3 (kon.) | PZ Kladno – Ústí n/L 2:4 (kon.)
po s.n. (0:1)
AZ Havířov
6:7 (0:2, 3:1, 3:3)
HK Opava
Pátek 27.09.2013, 18:00 • K&K PNEU Aréna Havířov • Liga juniorů
Partner:
     
    60:00
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Slezan Opava. Autorem branky je MARTIN VRÁBEL.
     
    55:56
    Opava právě vstřelila branku!
    Havířov chyboval ve střední třetině a k volnému puku se dostal rozjetý NIKOLAS CIOS a v úniku byl nekompromisní a srovnal stav utkání střelou do horní části branky nad ležícího Slaninu.
    Asistence: Jan Štindl.
     
    53:18
    Havířov právě vstřelil branku!
    Dnes padá opravdu hodně branek. Daniel Graca vystřelil od modré čáry k zadní tyčce, kde stál DOMINIK SUCHÝ a puk jen pohodlně namířil do branky.
    Asistence: Daniel Graca.
     
    50:18
    Havířov právě vstřelil branku!
    JAN DIVIŠ dostal přihrávku do jízdy a střelou z nápřahu prostřelil Kobera přízemní střelou k tyčce.
    Asistence: Dominik Suchý.
     
    49:53
    Opava právě vstřelila branku!
    Hosté se dostávají do vedení. Opavští jeli dva na jednoho a Březina naznačil přihrávku a DANIEL VRÁBEL ji nakonec dostal. Slanina vyklouzal mimo branku a puk bylo lehké umístit.
     
    48:00
    Havířov právě vstřelil branku!
    DANIEL GRACA dokončuje hattrick! Čepice dolů! Daniel Graca dostal křižnou přihrávku od Jana Diviše a tvrdou střelou z těžkého úhlu trefuje přesně volný prostor na ramenem Kobera.
    Asistence: Jan Diviš.
     
    45:01
    Opava právě vstřelila branku!
    Slezan se dostává do vedení. Po smolném okamžiku se k puku dostal FILIP KUŽÍLEK a po jedné z tečí puk dopadl obloučkem do branky. Slanina chtěl puk v leže vyrazit holí, ale už by se jednalo o zákrok z říše snů.
    Asistence: Jan Štindl.
     
    32:47
    Opava právě vstřelila branku!
    Opava se dokázala vrátit do utkání. Lukáš Klapetek nastřelil puk do Slaniny, který si puk nešťastně srazil před sebe a TOMÁŠ HULA jej doklepl mezi betony za jeho záda.
    Asistence: Lukáš Klapetek.
     
    29:44
    Havířov právě vstřelil branku!
    DOMINIK SUCHÝ se po několika odrazech a přihrávce Jana Diviše dostal do samostatného úniku, který korunoval přesným blafákem nad Koberův beton.
    Asistence: Jan Diviš, Dominik Synek.
     
    24:20
    Havířov právě vstřelil branku!
    Havířov krátké době srovnává. DANIEL GRACA je nyní při velké chuti a opět se dostal sám před Kobera. Jeho střela letěla přesně nad ramena opavského brankáře.
    Asistence: Jan Diviš.
     
    21:54
    Havířov právě vstřelil branku!
    DANIEL GRACA si z pozice obránce vyjel do útoku. Svoji jízdu zakončil přesnou střelou z kruhu, na kterou neměl Kober nárok.
    Asistence: Jan Diviš, Dominik Synek.
     
    12:51
    Opava právě vstřelila branku!
    DANIEL SLAVÍK si udělal z Havířovských tréninkové kužely a projel před Gablera, kterého prostřelil mezi betony! Brankář Gabler odchází na střídačku.
    Asistence: Vítězslav Kober.
     
    00:25
    Opava právě vstřelila branku!
    Po chybě v rozehrávce AZetu se hosté dostávají po první střele v utkání do vedení. Nikolas Cios zachytil puk a posunul jej na volného JANA ŠTINDLA, který se z kruhu trefil přesně pod horní tyčku!
    Asistence: Nikolas Cios.
     
    03:22
    Austrálie právě vstřelila branku!
    Hosté po krásné kombinaci využívají přesilovou hru, když do odkryté branky bez problémů zakončil Johnson. Asistence: Blake, Hewitt.

    Josef Nudera

    Branky a nahrávky: 22. Graca (Diviš, Synek), 25. Graca (Diviš), 30. Suchý (Diviš, Synek), 48. Graca (Diviš), 51. Diviš (Suchý), 54. Suchý (Graca) – 1. Štindl (Cios), 13. Slavík (Kober), 33. Hula (Klapetek), 46. Kužílek (Štindl), 50. Vrábel (Březina), 56. Cios (Štindl), rozh. náj. Vrábel


    AZ Havířov: Gabler (Slanina) – Jaroch, Weisser "C", Flamík, Graca, Potočný, Gawlas, Taras, Suchý, Lenomar, Caruk, Diviš, Matějek, Synek, Wolek, Šesták
    HK Opava: Kober – Bendík, Rohovský, Slavík, Vrábel, Štindl, Hula, Hon, Březina "C", Rybka, Cios, Pražák, Volf, Klapetek, Kužílek
    bahis siteleri