Skalica – Žilina 4:0 (kon.) | Poprad – Trenčín 4:1 (kon.) | Nitra – Martin 7:0 (kon.)
Zvolen – Piešťany 1:2 (kon.) | Košice – Banská Bystrica 4:2 (kon.)
konec
HK Poprad
4:1 (0:0, 3:0, 1:1)
HK DUKLA Trenčín
sk Pátek 27.09.2013, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    55:33
    Trenčín dal gól!
    Trenčianskí hokejisti napokon dokázali zneškodniť Sidorove čisté konto po peknej útočnej akcii! Dobrá prihrávka z pravej strany od Kalusa smerovala na Nemčeka, ktorý ju posunul za seba, kde z prvej tvrdo pálil TOMÁŠ KLÍMA! Ten dokázal prekonať gólmana Sidora, ktorý sa nestihol premiestniť. Asistencie si pripisujú hráči Filip Nemček a Marek Kalus.
     
    51:14
    Poprad dal gól!
    Domáci fanúšikovia na to dlho čakali, no napokon to prišlo! Gólovo sa presadil aj popradský kapitán ARNÉ KROTÁK, ktorý zachytil nepresnú rozohrávku hostí a strelou z hranice pravého kruhu prekonal bezmocného Lašáka. Ten bol veľmi dobre clonený aktívnym Paločkom. Bez asistencií.
     
    48:51
    Sily na ľade sa na 55 sekúnd vyrovnajú. Na dve minúty si za hákovanie na Krotáka odchádza sadnúť Tomáš Komínek.
     
    48:45
    Popradčania sa v oslabení dostali do skvelej gólovej šance! Po skvelej prihrávke od Takáča zakončoval Kroták, no ten z medzikružia napokon len tesne minul priestor trenčianskej brány!
     
    48:03
    Peter Novajovský tvrdo pálil od modrej čiary, no gólman Sidor dobre zapracoval svojim ľavým betónom a následne puk zachytil vo svojej pozornej lapačke!
     
    47:46
    Trenčania si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za držanie odchádza sadnúť Štefan Fabian.
     
    45:57
    Trenčianský tréner Róbert Kaláber si vyžiadal oddychový čas!
     
    39:25
    Gólman Lašák si tentokrát mohol vydýchnuť! Po delovke od Takáča z ľavej strany za ním zazvonila pravá žŕdka! Následne sa Trenčania previnili zakázaným uvoľnením.
     
    37:27
    Po nepresnej prihrávke od Kuraliho sa Trenčania dostali v oslabení do prečíslenia, ktoré z pravého kruhu zakončil Komínek, no ten napokon minul priestor popradskej brány!
     
    36:42
    Popradčania si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za nedovolenú hru so zdvihnutou hokejkou odchádza sadnúť Miroslav Habšuda.
     
    34:50
    Poprad dal gól!
    Popradskí hokejisti z rýchleho protiútoku pridávajú aj tretí gól! Z hranice ľavého kruhu tvrdo pálil Marek Nagy, no jeho strelecký pokus gólman Lašák vyrazil len naľavo od seba, kde stál pozorný PETER GÁPA! Ten si počkal a dobrým švihom prekonal bezmocného gólmana Lašáka. Asistencie si pripisujú hráči Marek Nagy a Lukáš Paukovček.
     
    31:59
    Arné Kroták opäť ohrozil gólmana Lašáka, keď pálil spoza trenčianskych obrancov. Jaroslav Kasík už zodvihol ruky na znak gólu, no gólman Lašák aj v tejto chvíli puk zachytil medzi svojimi betónmi!
     
    30:13
    Poprad dal gól!
    Popradskí hokejisti pridávajú do trenčianskej siete aj druhý gól! Po dobrej prihrávke od McNamaru spoza ľavého kruhu sa k puku dostal Jabrocký, ktorý ho z medzikružia poslal na ľavé krídlo. Tam z otočky nekompromisne pálil TOMÁŠ SÝKORA, ktorý poriadne zaskočil gólmana Lašáka! Asistencie si pripisujú hráči Jaroslav Jabrocký a Jack McNamara.
     
    29:20
    Mlynarovič sa dostal do ďalšej skvelej gólovej šance, keď chcel z otočky dorážať puk do trenčianskej brány po delovke z ľavej strany od Belluša. Lašák však vytiahol skvelý zákrok ľavým betónom!
     
    28:20
    Domáci sa dostali do ďalšej skvelej gólovej šance, keď z medzikružia tvrdo pálil Mlynarovič, no následne sa rozvalený gólman Lašák spolu so svojimi obrancami dokázali ubrániť dorážkam Popradčanov.
     
    27:43
    Popradčania si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za seknutie odchádza sadnúť Lintner.
     
    27:40
    Sýkora sa dostal do fantastickej gólovej šance, keď ohrozil Lašáka strelou z ľavej strany, no trenčiansky gólman puk vyrazil. Následne ho chcel do odkrytej trenčianskej svätyne dorážať Drábek, no ten napokon nedokázal trafiť puk!
     
    27:12
    Domáci sa dostali do skvelého prečíslenia troch na jedného! Puk po pravom krídle potiahol Drábek, ten ho prihral do medzikružia pred Jabrockého, ktorý chcel nájsť na ľavom krídle Sýkoru, no to sa mu už nepodarilo.
     
    23:13
    Trenčania si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za nedovolené bránenie odchádza sadnúť Jakub Drábek.
     
    22:20
    Poprad dal gól!
    Domáci sa v presilovej hre dostávajú do vedenia! Samuel Takáč potiahol puk z pravej strany pred gólmana Lašáka a následne zakončoval, no trenčianský brankár napokon puk vyrazil len naľavo od seba, kde ho z dorážky bez problémov prekonal MATÚŠ PALOČKO! Asistencie si pripisujú hráči Samuel Takáč a Arné Kroták.
     
    21:31
    Jabrocký sa s pukom natlačil pred trenčiansku bránu, no napokon trafil len dobre osadené betóny gólmana Lašáka. Následne z medzikružia pálil aj Sýkora, no ten napokon puk umiestnil len tesne mimo trenčianskej brány!
     
    21:03
    Popradskí hokejisti si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za hákovanie odchádza sadnúť hosťujúci Lukáš Klíma.
     
    20:37
    Radoslav Suchý sa dostal k puku za ľavým kruhom a následne tvrdo vypálil! Jeho delovku však gólman Lašák dobre videl a po skvelom reflexe zasiahol ukážkovým lapačkovým semafórom!
     
    18:10
    Po presne mierenej prihrávke od Drábeka spoza trenčianskej brány sa k zakončeniu v medzikruží dostal Sýkora, ktorý si chcel gólmana Lašáka vychutnať strelou do ľavého horného rohu jeho brány, no ochranca trenčianskej svätyne úspešne zasiahol svojim ľavým ramenom!
     
    17:44
    Po skvelej prihrávke od Jabrockého sa k puku na hranici pravého kruhu dostal Samuel Mlynarovič, ktorý tvrdo pálil, no gólman Lašák dobre zapracoval svojim pravým betónom, ktorým vyrazil puk do bezpečia.
     
    17:00
    Sily na ľade sa vyrovnajú. Na dve minúty si za hákovanie na hosťujúceho Lintnera odchádza sadnúť Adam Lapšanský, ktorý fauloval svojho súpera v útočnom pásme.
     
    16:11
    Popradčania si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za podrazenie odchádza sadnúť Tomáš Klíma, ktorý si odpyká trest za gólmana Lašáka. Ten nekompromisne fauloval Samuela Takáča.
     
    14:55
    Domáci sa dostali do skvelej gólovej šance, keď boli v prečíslení dvoch na jedného! Sýkora potiahol puk po pravom krídle, no následne chcel nájsť Jabrockého v centrálnej časti, čo sa mu stalo osudným. Pozorný Čerešnák puk zachytil.
     
    07:25
    Trenčania si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za podrazenie v strednom pásme odchádza sadnúť Adam Lapšanský.
     
    05:13
    Popradčania sa dostali do skvelej gólovej šance, keď si s pukom nakorčuľoval pred bránu hostí Kroták, ktorý následne na ľavom krídle našiel Matúša Paločka! Ten však zakončoval už len z ťažkého uhla a nedokázal prekonať pozorného gólmana Lašáka.
     
    03:31
    Od modrej čiary nekompromisne pálil Novajovský, no gólman Sidor bol aj tentokrát v strehu a puk po skvelom reflexe zachytil vo svojej pozornej lapačke!

    Branky a nahrávky: 23. Paločko (Takáč, Kroták), 31. Sýkora (Jabrocký, McNamara), 35. Gápa (M. Nagy, Paukovček), 52. Kroták – 56. T. Klíma (Nemček, Kalus)


    HK Poprad: Sidor (Srnec) – Gaborčík, Suchý – Kasík, McNamara – Fabian, Kurali – Nitriansky, Vojsovič – Lapšanský, Mlynarovič, Belluš – Drábek, Jabrocký, Sýkora – Paločko, Takáč, Kroták – Nagy M., Paukovček, Gápa.
    HK DUKLA Trenčín: Lašák (Nagy A.) – Lintner, Novajovský – Pozník, Bagin – Čerešňák, Nemčík – Habšuda, Ryzák – Komínek, Rusnák, Petrovický – Klíma L., Klíma T., Palák – Lipták, Broska, Kalus – Vaculín, Nemček, Bustin.

    Rozhodčí: Milan Novák – Tibor Rovenský, Martin Smrek

    Diváci: 1034
    bahis siteleri