Chomutov – Mladá Boleslav 3:2 (kon.) | HC Plzeň – Sparta 5:7 (kon.) | Kladno – Slavia 6:4 (kon.)
Vítkovice – Kometa Brno 5:2 (kon.) | Třinec – Olomouc 3:5 (kon.)
konec
HC Plzeň 1929
5:7 (3:2, 1:4, 1:1)
HC Sparta Praha
Pátek 27.09.2013, 13:00 • ČEZ Aréna, Plzeň • DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    59:59
    Sparta právě vstřelila branku!
    Autorem branky je DANIEL ARNOŠT. Bez asistence.
     
    59:29
    Plzeň právě vstřelila branku!

    ROMAN PŘIKRYL nahodil puk do branku a Pražané si jej srazili sami do klece. Půl minuty chybí do konce řádné hrací doby.
     
    39:35
    Sparta právě vstřelila branku!
    Indiáni do posledního dechu bojovali o kotouč za Langerovou brankou, až jim nezbyla síla se vrátit a zabránit tomuto protiútoku. V něm zleva přesnou střelou zvyšuje náskok hostů DANIEL SCHWAMBERGER. Asistence Matůš Budiak.
     
    38:03
    Sparta právě vstřelila branku!
    Na modré čáře se také zrodila tato branka. JIŘÍ ČERNOCH krásně tečuje těsně před Karafiátem střelu Vacka od modré. Asistence Luboš Vacek a David Skřivánek.
     
    32:36
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Indiánům stačilo převzít iniciativu na minutu a půl a je z toho vyrovnávací branka. Pejcharovu jedovatou střelu ještě Langer vyrazil, jenže příhodně na hokejku ROMANA PŘIKRYLA, který se v takových situacích nemýlí. Asistence Daniel Pejchar, Ondřej Kopta.
     
    27:21
    Sparta právě vstřelila branku!
    DANIEL SCHWAMBERGER sebral puk na vlastní modré čáře a neohroženě projel po pravé straně až před Pacla. Položil si puk na bekhend a poslal jej pod víko Paclovy branky.
     
    24:30
    Sparta právě vstřelila branku!
    Značně podobně padla i druhá branka hostů. Domácí nedokázali vyhrát buly ve svém pásmu a následně rozebrat své hráče. A tak ihned po vhazování vyhraném Schwambergerem srovnává krok s Plzeňskými DAVID ARNOŠT. Asistence Daniel Schwamberger.
     
    12:11
    Sparta právě vstřelila branku!
    Prakticky ihned po vyhraném buly se znovu Pražané dostávají na dostřel. Pacl nesklapl nohy včas a JIŘÍ VOKURKA jej propálil. Asistence Ondřej Hampl.
     
    10:15
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Už se Skřivánkem na ledě Sparta potřetí inkasuje. Indiáni pokračovali ve svém tlaku a dočkali se i brankové odměny díky trefě RICHARDA KRISTLA. Asistence Vojtěch Tulačka a David Michel.
     
    03:44
    Sparta právě vstřelila branku!
    Gólové hody v ČEZ Aréně pokračují. Kdo nestačil začátek duelu, přichází o hodně. Arnošt byl ve své velké šanci Plzeňskými zahákován a poroučel se k zemi. Jenže ještě zvládl přihrávku na úplně volného VÁCLAVA KRUDENCE, který si střelou do odkryté části Paclovy branky dal předčasný dárek k zítřejšímu svátku. Asistence Daniel Arnošt.
     
    02:40
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Studená sprcha jako hrom pro doteď aktivnější sparťany. Po akci ihned po buly Indrák našel možná poslepu přihrávkou přes brankoviště JIŘÍHO KEPKU, který puk doklepává za bezmocného Langera. Indiáni už jsou v náskoku dvou tref. Asistence Miroslav Indrák.
     
    02:16
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Langer se v brance Pražanů možná červená ještě teď. Únik po levém křídle předvedl ONDŘEJ KOPTA, který odmítl nahrát napříč pásmem svému spoluhráči a ujal se zakončení sám. Jeho střela se prošourala Langerovými betony až do branky. Asistence Roman Přikryl a Daniel Pejchar.

    Lucie Mužíková

    Branky a nahrávky: 3. Kopta (Přikryl, Pejchar), 3. Kepka (Indrák), 11. Kristl (Tulačka, Michel), 33. Přikryl (Pejchar, Kopta), 60. Přikryl – 4. Krudenc (Arnošt), 13. Vokurka (Hampl), 25. Arnošt (Schwamberger), 28. Schwamberger, 39. Černoch (Vacek, Skřivánek), 40. Schwamberger (Budiak), 60. Arnošt


    HC Plzeň 1929: Pacl (od 28. minuty Karafiát) – Marcel, Kubík, Moravčík, Hanus, Holý, Houfek – Pejchar, Kopta, Mašek, Kristl, Rajal, Polata, Michel, Indrák, Přikryl, Tulačka, Langer M., Uhlík, Kepka.
    HC Sparta Praha: Langer L. – Mikuš, Kliment, Skřivánek, Vokurka, Slavíček, Březina, Vacek, Schwamberger, Augustin, Arnošt, Soumelidis, Litera, Kundra, Chlapík, Pulkrab, Budiak, Černoch, Brém, Hampl, Krudenc.

    Rozhodčí: Polák – Jelínek, Pešek
    bahis siteleri