Písek – Tábor 2:3 (kon.) | Havířov – Opava 6:7 (0:1 po s.n.) | SHK Hodonín – Prostějov 2:1 (kon.)
Litoměřice – Letňany 4:3 (kon.) | PZ Kladno – Ústí n/L 2:4 (kon.)
konec
SHK Drtiči Hodonín
2:1 (1:1, 0:0, 1:0)
LHK Jestřábi Prostějov
Pátek 27.09.2013, 18:30 • ZS TEZA Hodonín • Liga juniorů
Partner:
     
    41:36
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Domácí se krátce po Dočkalově návratu z trestné lavice dostávají do opětovného vedení. Kučera našel perfektní přihrávkou přes brankoviště DOMINIKA JANOTU, který v mírném pokleku bez přípravy dopravil kotouč za Vysloužilova záda. Asistence: Kučera.
     
    17:14
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Z následné akce však již branka padla, je vyrovnáno! Prostějovští praktikovali to, co v první početní výhodě, tedy přihrávka zpoza branky do prostoru mezikruhy a tentéokrát je z toho gól. Prokop našel ADAMA ARNOŠTA, který nekompromisně rozvlnil síť Zollpriesterovy branky. Asistence: Prokop, Wind.
     
    12:58
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Domácí střílí z rychlého protiútoku první branku utkání a nutno podotknout, že pravděpodobně zaslouženě. Výmola otočen zády ke hře našel zadovkou rozjetého TOMÁŠE KUČERU, který proskočil mezi dvěma obránci na modré čáře a následně se dokázal z pravého kruhu prosadit pod Vysloužilovu vyrážečku. Asistence: Výmola.

    Tomáš Chramosta

    Branky a nahrávky: 13. Kučera (Výmola), 42. Janota (Kučera) – 18. Arnošt (Prokop, Wind)


    SHK Drtiči Hodonín: Zollpriester (Maloch) – Polák, Sedlák, Vanek, Kukliš, Frolek, Prčík, Výmola – Fojtík, Rauš, Flora, Čavoj, Janota, Kučera, Tomi, Černohous, Duchoslav, Bureš
    Trenér: Jan Prčík

    LHK Jestřábi Prostějov: Vysloužil (Heinisch) – Liška, Arnošt, Adam, Gatěk, Krček, Kaluža, Prokop, Matoušek, Wind, Hofman, Tomek, Dočkal, Mašek, Medek, Galeta
    Trenér: Ivo Horák

    Rozhodčí: Held – Bernard, Šustr
    bahis siteleri