Hr. Králové – Havlíčkův Brod 6:2 (kon.) | Ústí n/L – Litoměřice 4:2 (kon.)
konec
Královští lvi Hradec Králové
6:2 (2:1, 1:1, 3:0)
HC Rebel Havlíčkův Brod
Neděle 29.09.2013, 12:00Liga juniorů
Partner:
     
    56:35
    Hradec právě vstřelil branku!
    Nakonec se i hradecká devítka dočkala, domácí tahoun si gól více než zasloužil. LUKÁŠ NEDVÍDEK přijal v mezikruží přesnou přihrávku od Michala Procházky a pak zamířil po ledě k druhé tyči – 6:2. Asistence: Michal Procházka, Jan Kulhánek.
     
    49:54
    Hradec právě vstřelil branku!
    Krásný vingl domácího kapitána a Hradec už má vítězství na dosah ruky! PAVEL HLAVATÝ se s tím po přejezdu modré čáry nepáral, jen napřáhl, a trefil se přesně do druhého růžku – 5:2! Asistence: Dominik Rejl.
     
    46:49
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak tohle byl pro Rebely pořádný pech! Lukáš Žemlička sice výtečně našel před brankovištěm MATĚJE SUKA, toho ale Novák vychytal. Puk však vykopl přímo do nohy svému obránci, od níž se odrazil do sítě – 4:2! Asistence: Lukáš Žemlička.
     
    26:52
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tentokrát se Rebelové v přesilovce překvapit nenechali, naopak už po šesti sekundách výhodnou možnost využívají! Hradečtí si po buly špatně rozebrali hráče a puk se přes Breberu a Křesťana dostal k TOMÁŠI LUDVÍKOVI, který od modré udělal pár temp a pak nedal Veselému na vyrážečku nárok – 3:2! Asistence: Vít Křesťan, Lukáš Brebera.
     
    24:29
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec je ve druhé třetině výrazně lepším týmem a teď střílí důležitý gól, kterým svému soupeři utíká! V rychlé akci přihrál Michal Procházka LUKÁŠI ŽEMLIČKOVI, který puk pověsil k bližší tyčce, a zazanamenal tak druhou branku proti "svým" – 3:1! Asistence: Michal Procházka.
     
    14:09
    Hradec právě vstřelil branku!
    Jenže pouhých osm sekund po buly v hradeckém pásmu přichází gól domácích v oslabení! Lukáš Nedvídek parádně našlápl po levém hrazení a pak vybídl MICHALA PROCHÁZKU, který zblízka ztečoval puk za bezmocného Nováka – 2:1! Asistence: Lukáš Nedvídek.
     
    12:03
    Hradec právě vstřelil branku!
    A máme vyrovnáno! Velký tlak pro změnu na brankoviště Rebelů zahájil svou ranou Michal Procházka a po první dorážce LUKÁŠE ŽEMLIČKY se hradecký útočník zorientoval nejrychleji i napodruhé. Už to vypadalo, že je klec hostů posunutá, ale rozhodčí gól uznal – 1:1! Bez asistence.
     
    08:56
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Jako blesk z čistého nebe přichází vedoucí gól Rebelů! Po chybě hradecké obrany zůstal před Veselým nehlídaný DOMINIK KITTLER, jenž tečoval Kozlíkovu střelu mimo dosah Františka Veselého – 0:1! Asistence: David Kozlík.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 13. Žemlička, 15. Procházka (Nedvídek), 25. Žemlička (Procházka), 47. Suk (Žemlička), 50. Hlavatý (Rejl), 57. Nedvídek (Procházka, Kulhánek) – 9. Kittler (Kozlík), 27. Ludvík (Křesťan, Brebera)


    Královští lvi Hradec Králové: Veselý (Petr) – Bezděk, Suk, Souček, Rejl, Matějček, Novotný, Kulhánek – Procházka, Nedvídek, Žemlička – Šeps, Kastner, Wolf – Jebavý, Hlavatý "C", Ouzký – Tvrdík, Matouš. Trenér: Petr Luštinec.
    HC Rebel Havlíčkův Brod: Novák – Křesťan, Motl, Pecen, Ludvík, Hlídek, Hynek, Kozlík, Kittler, Brebera, Krajhanzl, Semrád, Skotar. Trenér: Karel Dvořák.

    Rozhodčí: Třasák – Barvíř, Blümel.
    bahis siteleri