Chrudim – Náchod 2:3 (kon.)
konec
HC Chrudim
2:3 (0:2, 2:0, 0:1)
HC Náchod
Neděle 29.09.2013, 18:00Přípravné zápasy
Partner:
     
    52:40
    Náchod právě vstřelil branku!
    Necelých osm minut před koncem zde máme zvrat v zápase! Hosté si berou nazpět vedení z první třetiny, ve skrumáži na brankovišti se totiž nejlépe zorientoval JIŘÍ RAIL a bekhendem uklidil kotouč pod víko – 2:3! Asistence: Vít Hradecký a Jiří Hendrich.
     
    34:17
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Domácí hokejisté se dnes podruhé prosazují v početní výhodě! Ondřej Polák posunul kotouč na modrou čáru na ZDEŇKA FORMÁNKA, který ho posléze střelou na vzdálenější tyč poslal do sítě – 2:2! Asistence: Ondřej Polák.
     
    23:55
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Chrudimi se nakonec daří přesilová hra využít. Puk do sítě dostal MICHAEL URBAN z levé strany – 1:2! Asistence: Lukáš Budínský.
     
    12:09
    Náchod právě vstřelil branku!
    Vyrovnáno není, právě naopak. Náchodští se postupnou kombinací dostali až do útočného pásma, křižná přihrávka našla hokejku FILIPA KOSÍKA, jenž z první umístil kotouč přímo k tyči – 0:2! Asistence: Vít Hradecký.
     
    10:31
    Náchod právě vstřelil branku!
    Hosté nyní Chrudimi ukázali lekci z produktivity. Jak správně se má využívat přesilová hra předvedl JAN ŠEJNOHA, který dostal přesnou přihrávku na pravý kruh a ještě přesnější střelou překonal přesouvajícího se Chalupu – 0:1! Asistence: Aleš Pazdera.

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: 24. Urban (Budínský), 35. Formánek (Polák O.) – 11. Šejnoha (Pazdera), 13. Kosík (Hradecký), 53. Rail (Hradecký, Hendrich)


    HC Chrudim: Chalupa (Ament) – Švadlenka, Vích, Polák, Formánek, Dobiáš, Turčáni, Dvořák, Cvrček, Budínský, Seidler, Ondráček, Langr, Urban, Zrůst, Brychta, Slavík, Holub
    HC Náchod: Luňák (32. Navrátil) – Horčička, Hendrich, Kosík, Pazdera, Špetla, Zeman, Leeder, Petr, Hradecký, Rail, Škoda, Verner, Šejnoha

    Rozhodčí: Hájek – Budínský, Teplý

    Diváci: 30
    bahis siteleri