Chrudim – Náchod 2:3 (kon.)
konec
HC Chrudim
2:3 (0:2, 2:0, 0:1)
HC Náchod
Neděle 29.09.2013, 18:00Přípravné zápasy
Partner:
     
    58:31
    Šance Chrudimi roste, na trestnou lavici totiž míří Aleš Pazdera (NAC). Nyní to bude šest proti čtyřem.
     
    58:24
    Chalupa zůstane na střídačce, domácí to zkusí v šesti!
     
    56:29
    Náchod si vybírá oddechový čas!
     
    53:17
    Domácí mají příležitost znovu srovnat z přesilové hry. Aleš Pazdera (NAC) se totiž provinil hrou vysokou holí.
     
    52:40
    Náchod právě vstřelil branku!
    Necelých osm minut před koncem zde máme zvrat v zápase! Hosté si berou nazpět vedení z první třetiny, ve skrumáži na brankovišti se totiž nejlépe zorientoval JIŘÍ RAIL a bekhendem uklidil kotouč pod víko – 2:3! Asistence: Vít Hradecký a Jiří Hendrich.
     
    50:00
    Přesně v polovině třetí třetiny měl velkou šanci chrudimský Radek Slavík, z pravé strany ale orazítkoval tyč Navrátilovy branky!
     
    44:52
    Vzápětí měl Jan Šejnoha před sebou prázdnou branku, ale nedokázal trefit přihrávku svého spoluhráče!
     
    44:12
    Jan Šejnoha se dostal do obrovské šance, těsně před brankou ale bekhendem minul!
     
    42:47
    Přesilovou hru si vyzkouší také Náchodští. Za katr putuje Ondřej Brychta (CHR) za faul kolenem.
     
    37:00
    Tři minuty před koncem druhé periody se bude trestat na obou stranách. Vzájemně jsou totiž vyloučeni za hrubost Petr Zeman (NAC) a Michael Urban (CHR). Pokračovat se tak bude ve čtyřech.
     
    35:53
    Rozehrávku Chrudimi vystihl Milan Škoda, který mohl Náchod znovu poslat do vedení, to by ale musel trefit z bezprostřední blízkosti chrudimskou branku!
     
    34:17
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Domácí hokejisté se dnes podruhé prosazují v početní výhodě! Ondřej Polák posunul kotouč na modrou čáru na ZDEŇKA FORMÁNKA, který ho posléze střelou na vzdálenější tyč poslal do sítě – 2:2! Asistence: Ondřej Polák.
     
    33:28
    Chrudimský tlak bude nyní umocněn. Za katr totiž odchází Vít Hradecký (NAC) za podražení.
     
    31:31
    V brance Náchoda dochází ke střídání, Filipa Luňáka nahradí Jiří Navrátil!
     
    23:55
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Chrudimi se nakonec daří přesilová hra využít. Puk do sítě dostal MICHAEL URBAN z levé strany – 1:2! Asistence: Lukáš Budínský.
     
    22:13
    Chrudimští mohou svůj tlak přetavit ve vstřelených gól, budou totiž hrát přesilovou hru. Vyloučen je totiž Petr Zeman (NAC) za hákování.
     
    Omlouváme za drobné technické problémy, od druhé třetiny bude probíhat tradiční onlajn přenos.
     
    12:09
    Náchod právě vstřelil branku!
    Vyrovnáno není, právě naopak. Náchodští se postupnou kombinací dostali až do útočného pásma, křižná přihrávka našla hokejku FILIPA KOSÍKA, jenž z první umístil kotouč přímo k tyči – 0:2! Asistence: Vít Hradecký.
     
    10:31
    Náchod právě vstřelil branku!
    Hosté nyní Chrudimi ukázali lekci z produktivity. Jak správně se má využívat přesilová hra předvedl JAN ŠEJNOHA, který dostal přesnou přihrávku na pravý kruh a ještě přesnější střelou překonal přesouvajícího se Chalupu – 0:1! Asistence: Aleš Pazdera.
     
    09:22
    A jejich aktivita je odměněna. Zdeněk Formánek (CHR) zastavil unikajícího protihráče a za podražení si půjde odsedět menší trest na trestnou lavici.
     
    04:50
    Druhé přerušení, druhé vyloučení. Na lavici hanby tentokrát usedne hostující Jiří Hendrich (NAC), jenž se provinil zdržováním hry, když vyhodil kotouč ze svého obranného pásma na tribunu.
     
    03:44
    Do velké šance se prodral Radek Slavík, který se z ničeho nic objevil před brankářem. Volil techniku místo razance, ale jemnou střelou na zadní tyč neuspěl! Puk proklouzal těsně mimo!
     
    02:25
    Máme zde první přerušení, které bylo způsobeno nedovoleným zákrokem. Za katr putuje hostující Jiří Rail (NAC) za hákování.

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: 24. Urban (Budínský), 35. Formánek (Polák O.) – 11. Šejnoha (Pazdera), 13. Kosík (Hradecký), 53. Rail (Hradecký, Hendrich)


    HC Chrudim: Chalupa (Ament) – Švadlenka, Vích, Polák, Formánek, Dobiáš, Turčáni, Dvořák, Cvrček, Budínský, Seidler, Ondráček, Langr, Urban, Zrůst, Brychta, Slavík, Holub
    HC Náchod: Luňák (32. Navrátil) – Horčička, Hendrich, Kosík, Pazdera, Špetla, Zeman, Leeder, Petr, Hradecký, Rail, Škoda, Verner, Šejnoha

    Rozhodčí: Hájek – Budínský, Teplý

    Diváci: 30
    bahis siteleri