Havlíčkův Brod – Havířov 3:2 (kon.) | Motor ČB – Třebíč 5:4 (po pr.) | Mladá Boleslav – Kadaň 0:1 (kon.)
Most – Beroun 3:2 (po pr.) | Benátky n/J – Jihlava 3:4 (po pr.) | Olomouc – Šumperk 2:0 (kon.)
Ústí n/L – Litoměřice 4:3 (kon.)
po prodl.
Banes Motor České Budějovice
5:4 (1:2, 1:1, 2:1 - 1:0)
SK Horácká Slavia Třebíč
Středa 23.10.2013, 17:30 • Budvar aréna • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    62:55
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Je rozhodnuto. Při hře 4 na 4 se individuálně uvolnil ANTONÍN MELKA a přečíslení dva na jednoho zakončil přesnou střelou do horního růžku, která znamená pro Motor bod navíc. Bez asistence.
     
    58:59
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Třebíč při powerplay vyrovnává. Po nahození Dlapy od modré čáry dorazil kotouč za Halmošiho MAREK LAŠ. Asistence: Ondřej Dlapa.
     
    46:54
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Tady se dějí věci! Při signalizované výhodě se po závaru před brankou dostal k dorážce ALEŠ KOTALÍK a poslal ho po ledě do branky. Asistence: Luboš Rob.
     
    44:45
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Je vyrovnáno! Domácí jsou za aktivitu ve třetí třetině odměněni vyrovnáním. Z těžkého úhlu překvapil Faltera LUBOŠ ROB a náležitě oslavil svojí první branku v Motoru. Asistence: Aleš Kotalík.
     
    38:06
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor se dočkal snížení. Nahození Semráda od modré Falter pouze vyrazil a pohotový PETR ŠACHL dorazil kotouč do sítě. Na světě je drama a hala ožívá. Asistence: Martin Semrád.
     
    32:46
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Zmatky v obraně znamenají třetí gól Třebíče. Domácí několikrát nedokázali vyvést kotouč z obranné třetiny a JAN KŘIVOHLÁVEK poslal kotouč do branky, když Halmoši reagoval na předchozí sraženou přihrávku. Asistence: Adam Raška.
     
    18:23
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Třebíč po dlouhém tlaku skóruje. Dlouhou přihrávku Dlapy prodloužil TOMÁŠI FOŘTOVI do úniku Kaut a Fořt krásnou kličkou posílá svůj tým do vedení. Asistence: Tomáš Kaut a Ondřej Dlapa.
     
    07:47
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    A Jihočeši početní výhodu dvou mužů v poli využívají. Na pravý kruh si na střelu sjel Kotalík a jeho dělovku tečoval mezi betony Faltera LUKÁŠ KŘÍŽ. Asistence: Aleš Kotalík a Antonín Melka.
     
    04:17
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Hosté se z první ofenzivní akce dostávají do vedení. Lašovu střelu z levého kruhu vyrazil Halmoši pouze k JAKUBU ČUŘÍKOVI, jenž ho doklepl do sítě. Asistence: Marek Laš.
    Marken.cz

    Pavel Kortus ml.

    Branky a nahrávky: 8. Kříž (Kotalík, Melka), 39. Šachl (Semrád), 45. Rob (Kotalík), 47. Kotalík (Rob), 63. Melka – 5. Čuřík (Laš), 19. Fořt (Kaut, Dlapa), 33. Křivohlávek (Raška), 59. Laš (Dlapa)


    Banes Motor České Budějovice: Halmoši (Kůdela) – J. Novák, Kříž, Posmyk, Boháč, Chmelíř, Prokop, Semrád – Kotalík, Rob, Bárta – Třetina, Melka, Kuchejda – Ferebauer, Přibyl, Vaniš – Ondřej, Šachl, Skuhravý – Prokeš.
    SK Horácká Slavia Třebíč: Falter (Dusík) – Malena, Dujsík, Dietz, Dlapa, Bilčík, Čejka, Peroutka – Laš, Dolníček, Čuřík – Fořt, Kaut, Vondráček – Křivohlávek, Raška, Kadela – Čech, Horký, Paták.

    Rozhodčí: Pešina, Souček – Šperl, Samuel

    Diváci: 3409
    bahis siteleri