Třinec – Mountfield HK 3:6 (kon.) | Litvínov – Pardubice 5:1 (kon.) | Plzeň – Liberec 5:2 (kon.)
Kladno – Zlín 3:2 (po pr.) | K. Vary – Vítkovice 1:4 (kon.) | Slavia – Kometa Brno 4:1 (kon.)
Sparta – Chomutov 3:0 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
5:2 (3:0, 2:1, 0:1)
Bílí Tygři Liberec
Pátek 25.10.2013, 17:30 • ČEZ Aréna, Plzeň • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:22
    Hosté ještě budou hrát přesilovou hru po faulu Petrušky (PLZ).
     
    50:48
    Liberec právě vstřelil branku!
    Domácí to ale přehnali s napadáním a nechali vzadu otevřená vrátka. Toho využívají hosté, konkrétně PETR VAMPOLA, který se rozhodl pro střelu, a byl úspěšný! Asistence: Jiří Hunkes, Petr Nedvěd.
     
    49:42
    Mensator vytáhl parádní zákrok! Bartek byl proti gólmanovi sám, ale plzeňský brankář ukryl puk v lapačce!
     
    49:06
    Tak to je velká komplikace pro domácí! Frolo (PLZ) inkasuje menší trest, přitom Slovák má být na trestné lavici ještě dvě minuty a čtyři vteřiny.
     
    47:10
    Tak to se moc nevidí. Rozhodčí původně nesignalizovali žádný faul, při přerušení se ale po konzultaci rozhodli udělit Slovákovi (PLZ) čtyřminutový trest.
     
    45:29
    Dvoŕák se dostal před brankou do slibné příležitosti, už měl kotouč na bekhendu, byl ale faulován Víškem (LIB), který odchází na trestnou lavici.
     
    42:23
    Vampola mohl snížit, jenže nedokázal rychle reagovat na tečovaný puk a usměrnit jej do branky! Mensator by neměl šanci!
     
    41:13
    A Vampola si nakonec vykoledoval faul Lva (PLZ), který to přehnal s důrazem.
     
    38:32
    Domácí měli hrát v oslabení, jenže ve výhodě byl faulován Lev Urbanem (LIB), a tak Petruška (PLZ) nemusí smutnit, že by po jeho zákroku hrála Plzeň v oslabení.
     
    34:30
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hosté početní výhodu bleskové využívají a snižují na rozdíl čtyř gólů. Petr Nedvěd našel před brankou volného MARTINA BARTEKA, který pohodlně usměrnil puk do prázdné branky. Asistnce: Petr Nedvěd, Tomáš Pospíšil.
     
    34:23
    Martin Straka (PLZ) při napadání pŕesekl protihráči hůl, což logicky znamená trest za sekání. Domácí tak budou hrát 16 sekund ve třech.
     
    33:47
    Obrovská šance Radka Dudy, který dostal přihrávku zpoza branky, ale trefil jen dobře postaveného Melicharčíka!
     
    32:39
    Jánošík (LIB) a Tomáš Sýkora (PLZ) současně vyloučeni za menší rozmíšku. Hraje se ve čtyřech na obou stranách.
     
    32:23
    Plzeň právě vstřelila branku!
    I zkrácená přesilová hra stačila Plzni ke vstřelení páté branky! DOMINIK BOHÁČ na modré napřáhl, opřel se do puku a ten se štěstím propadl za Schwarze a dokutálel se až za brankovou čáru. Asistence: Radek Duda.
     
    31:30
    Puk zamířil ke střídačce hostí, kteří v tu chvíli nešikovně střídali, a byli na ledě v šesti. Trest odsedí Pospíšil (LIB).
     
    30:13
    Dlouho ale domácí v pěti na ledě nebyli. Duda (PLZ) potrestán za hru vysokou holí.
     
    28:31
    Dvořák se v oslabení dostal do úniku a mohl přidat další branku, při zakončení byl ale tísněn a Schwarz jeho úmysl přečetl.
     
    27:42
    Duda (PLZ) vyloučen na dvě minuty, hosté tak mají šanci korigovat v přesilové hře.
     
    22:31
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Gól je potvrzen a JÁN SÝKORA je tak autorem čtvrté branky Škody Plzeň.
     
    22:31
    Situaci bude zkoumat videorozhodčí! Ján Sýkora hodně pomalu najížděl na Schwarze a nakonec pověsil puk pod horní tyčku branky, rozhodčí ale celou situaci musí ověřit na videu.
     
    22:31
    Bylo nařízeno trestné střílení. Ján Sýkora ujel mezi dvěma obránci a byl evidentně podražen, rozhodčím nezbývalo, než nařídit trestné střílení!
     
    21:19
    Jakub Lev se od levého mantinelu natlačil před obránce a dostal se až do zakončení, na gólmana Liberce ale nevyzrál!
     
    18:35
    Václav Pletka byl sám před brankou, dostal ale kotouč v obtížné pozici zády ke gólmanovi – musel se otočit a Schwarz mezitím utěsnil prostor u tyče, kam Pletka mířil!
     
    15:45
    Další obrovská šance Plzně – Ján Sýkora se ocitl sám před brankou, kde se k němu odrazil nastřelený kotouč, na rozdíl od Pletky ale Dudy neprokázal takovou pohotovost v zakončení.
     
    14:29
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Uź to je o tři branky, tentokrát gól padl po parádní hokejové akci. Indrák se proháčkoval středem hřiště, už to vypadalo, že bude sám zakončovat, mladý útočník ale našel ideálně postaveného JOSEFA STRAKU, který před brankou vložil hůl do prudké nahrávky a posla puk za záda gólmana Schwarze! Asistence: Miroslav Indrák, Martin Straka.
     
    11:05
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak to je studená sprcha pro Tygry, kteří inkasují podruhé v krátkém časovém úseku. RADEK DUDA prokázal stejný postřeh jako Pletka, když nastřelený puk Jeřábkem dorazil pod padajícím Schwarzem do liberecké branky! Asistence: Jakub Jeřábek, Pavel Kašpařík.
     
    10:33
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Druhou početní výhodu už domácí využívají, Schwarz byl tentokrát bez šance! VÁCLAV PLETKA si počkal před brankovištěm na střelu Hanzlíka, puk se odrazil přesně k němu, a Pletkovi už stačilo pohotově bekhendem doklepnout puk za dezorientovaného gólmana. Asistence: Jiří Hanzlík, Martin Straka.
     
    09:58
    Čakajík (LIB) je na trestné lavici, takže to znamená, že Plzeň bude po krátké chvíli znovu hrát přesilovou hru.
     
    09:40
    Sýkora, Duda, Kašpařík – takhle putoval puk před střelou, která měla skončit v síti, ale Schwarz parádním zákrokem dál drží nulu!
     
    07:18
    A celá tato situace nakonec vedla k vyloučení. Voráček (LIB) už zamířil k trestoměřičům, Plzeň bude hrát v početní výhodě.
     
    05:32
    Slibně vypadající přečíslení první plzeňské formace nakonec nekončí zásahem Schwarze, protože mu teď nadvakrát výborně pomohli jeho obránci.
     
    03:43
    Obrovská šance pro hosty, kteří mohli potrestat fatální chybu Frola, jenže únik dvou proti samotnému Mensatorovi nevyužili! Tomáš Bulík měl zřejmě nahrávat, nakonec volil ale zakončení, jenže to mu vůbec ale vůbec nevyšlo, Mensator podržel svůj tým.
    Marken.cz

    Lukáš Kratochvíl

    Branky a nahrávky: 11. Pletka (Hanzlík, Straka M.), 12. Duda (Jeřábek, Kašpařík), 15. Straka J. (Indrák, Straka M.), 23. Sýkora, 33. Boháč (Duda) – 35. Bartek (Nedvěd, Pospíšil), 51. Vampola (Hunkes, Nedvěd)


    HC Škoda Plzeň: Mensator – Seman, Hanzlík, Jeřábek, Slovák, Frolo, Mozík, Boháč – Straka J., Straka M., Indrák – Pletka, Lev, Kratěna – Sýkora J., Kašpařík, Duda – Petruška, Sýkora T., Dvořák
    Bílí Tygři Liberec: Schwarz – Čutta, Hunkes, Voráček, Výtisk, Čakajík, Říha, Jánošík – Urban, Nedvěd, Dušek – Bartek, Vampola, Bulík – Pospíšil, Bulíř, Valský – Jass, Zacha, Víšek

    Rozhodčí: Čech, Husička – Brejcha, Suchánek

    Diváci: 5025
    bahis siteleri