Třinec – Mountfield HK 3:6 (kon.) | Litvínov – Pardubice 5:1 (kon.) | Plzeň – Liberec 5:2 (kon.)
Kladno – Berani Zlín 3:2 (po pr.) | K. Vary – Vítkovice 1:4 (kon.) | Slavia – Kometa Brno 4:1 (kon.)
Sparta – Chomutov 3:0 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
4:1 (3:0, 0:1, 1:0)
HC Kometa Brno
Pátek 25.10.2013, 18:20 • O2 arena, Praha • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    41:06
    Slavia právě vstřelila branku!
    PETR ŠENKEŘÍK zastavil kotouč u levého mantinelu, popojel si s ním a pak z úhlu vystřelil na Trvaje. Zkušený brankář si myslel, že puk skryje v lapačce, z ní mu ale vypadl a odskočil za brankovou čáru! Hodně šťastný gól pro Slavii, ale Šenkeříkovi to očividně vůbec nevadí. Bez asistence.
     
    29:02
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hokejová lahůdka v podání Brňanů. Obránci Kuboš se Žižkou tak dlouho kombinovali mezi sebou, až rozhodili slávistickou trojici. Tomáš Žižka pak ideálním pasem oslovil TOMÁŠE SVOBODU, který už neměl problém zakončit do odkryté klece! Asistence: Tomáš Žižka, Petr Kuboš.
     
    19:37
    Slavia právě vstřelila branku!
    Jelínek se dostal v útočném pásmu ke kotouči a pak zkoušel bekhendem překonat Čiliaka. To se mu sice nepodařilo, ale hodně důrazný byl na brankovišti DÁVID SKOKAN, jenž puk doklepl do sítě! Asistence: Petr Jelínek.
     
    16:27
    Slavia právě vstřelila branku!
    Kometa hraje, Slavia dává góly. Po několika obrovských šancí Brňanů ujel JAN KOLÁŘ, který z levého kruhu zamířil přesně nad Čiliakovu lapačku! Asistence: Juraj Valach.
     
    05:02
    Slavia právě vstřelila branku!
    Domácí skórují pouhých pár vteřin poté, co přežili velkou šanci Komety. Káňa totiž v přečíslení hledal Němce, ten se ale ke střele z dobré pozice nedostal. Slávisté pak vyrazili do rychlého brejku a po vyražené ráně Žejdla se jako první ke kotouči dostal JAKUB SKLENÁŘ, jenž ho dorazil do poloprázdné brány! Asistence: Lukáš Žejdl.

    Václav Baumann

    Branky a nahrávky: 6. Sklenář (Žejdl), 17. Kolář (Valach), 20. Skokan (Jalínek), 42. Šenkeřík – 30. T. Svoboda (Žižka, Kuboš)


    HC Slavia Praha: Furch (A. Svoboda) – Wharton, Štich, Kolařík, Šenkeřík, Holub, Valach, Knot – Kolář, Bednář, Krenželok – Žejdl, Růžička, Sklenář – Skokan, Jelínek, Poletín – Micka, Klhůfek, Doležal
    HC Kometa Brno: Čiliak (21. Trvaj) – Hanzlík, Dujsík, Kempný, Kováčik, Žižka, Kuboš, Dlapa – Jak. Svoboda, Holec, Zohorna – Káňa, Němec, T. Svoboda – Burian, Hruška, Dočekal – Wasserbauer, Polodna, Mrázek

    Rozhodčí: Lacina, Hribik – Ondráček, Komárek

    Diváci: 5490