Martin – Žilina 4:1 (kon.) | Nitra – Banská Bystrica 5:3 (kon.) | Poprad – Piešťany 6:4 (kon.)
Košice – Trenčín 2:1 (kon.) | Zvolen – Skalica 2:4 (kon.)
konec
HC Košice
2:1 (1:0, 1:0, 0:1)
HK DUKLA Trenčín
sk Pátek 25.10.2013, 18:00Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    59:40
    Lašák sa pokúšal rozohrať spoza brány a pomôcť tak spoluhráčom, ale takmer si zavaril, keď puk získal Jenčík. Našťastie pre hostí sa už k strele nedostal.
     
    59:14
    Lašák opustil svoju bránu, Trenčín hrá powerplay!
     
    58:48
    Oddychový čas hostí.
     
    55:00
    Jenčík unikol hosťujúcej defenzíve a sám sa dostal až do zakončenia! V ňom stíhaný protihráčom mieril iba tesne vedľa Lašákovej svätyne.
     
    53:02
    Našťastie to ale nebolo potrebné, poriadne otrasený hráč sa po dlhých minútach z ľadu postavil a po vlastných odkorčuľoval na striedačku. Z nášho pohľadu nebolo jasné, o koho sa jednalo, pravdepodobne bol však hráčom, ktorý zamestnal lekárov Petrovický.
     
    53:02
    Toto vyzerá opäť nepríjemne! Takmer celá striedačka hostí sa zbehla okolo hráča ležiaceho na zemi a pre neho sú už pripravení aj záchranári s nosidlami!
     
    45:41
    Jenčík sa dostal do gólovej príležitosti, ale zoči-voči Lašákovi nepochodil. Situácia o pár metrov ďalej ale veru nevyzerala dobre! Na ľade ostal dlhé desiatky bezhybne ostať domáci Nagy a na striedačku mu musel pomôcť až lekár košického celku. Dúfajme, že to nebude nič vážne.
     
    45:25
    Vylúčenie na oboch stranách. Na trestnú lavicu odchádza Kútny na dve min. za hrubosť a domáci Marcinko takisto na dve minúty za hrubosť.
     
    44:33
    Sojčík vo vlastnom oslabení unikal smerom na Lašáka. Stíhaný bol však Lintnerom, ktorý ho v čase strely vytesnil a výrazne tak pomohol svojmu gólmanovi.
     
    43:28
    Vylúčenie na domácej strane. Hrnka dve minúty za podrazenie.
     
    40:20
    Trenčín dal gól!

    Rýchle góly na začiatku tretiny sú dnes snáď pravidlom! RÓBERT PETROVICKÝ s pukom na hokejke v útočnom pásme sám vypálil, no jeho ranu pravdepodobne zrazil do brány nešťastne jeden z domácich hráčov. Bez asistencií.
     
    39:26
    A záver tretiny mohol byť ešte poriadne horúci! Lintner sa bez prilby pustil do šarvátky s domácim hráčom, lenže košický kapitán Štrbák nemal o potýčku záujem.
    Na trestnú lavicu odchádza na dve minúty za krošček hosťujúci Lintner + k tomu dostáva aj dve minúty za hrubosť a domáci Kolba inkasuje dve minúty za krošček.
     
    36:39
    Trenčín sa pred Hyláka vrátil a Tomáš Komínek bojoval pred bránkoviskom veľmi odhodlane! Sám proti trojici obrancov však nemal šancu prepasírovať puk do siete.
     
    35:50
    Vylúčenie na domácej strane. Bartoš si odpyká dve minúty za nedovolené bránenie.
     
    33:31
    Troliga korčuľoval v medzikruží a keď dostal presnú prihrávku, v rýchlosti bez zaváhania vypálil. Puk minul Hylákovu svätyňu o niekoľko centimetrov.
     
    30:54
    Hostia sa budú brániť v trojici! Pavlikovský takisto inkasuje dvojminútový test za hákovanie.
     
    29:42
    Vylúčenie na strane hostí. Čerešňák dve minúty za hákovanie.
     
    27:21
    Hostia boli blízko zníženia skóre! Usadili sa v útočnej tretine a nebezpečne vypálili, ale gólman Hylák si dal pozor a puk do siete nepustil. Následne ešte dorážal Tomáš Komínek, ale s tým si košický brankár tiež poradil.
     
    26:07
    Vylúčenie na domácej strane. Hrnka dve minúty za krošček.
     
    20:39
    Košice dali gól!

    Úvodné buly druhej tretiny získali domáci a okamžite začali zakladať útočnú akciu spoza vlastného gólmana. Dostali sa až do zakočnenia a puk pretol bránkovú čiaru. Dlho sa diskutovalo, či tento zásah bude platiť, ale popravde ani netuším prečo. Napokon bol gól uznaný a Košice sú v dvojgólovom vedení. Zaslúžil sa o to opäť JIŘÍ BICEK. Asistencia patrí znovu Petrovi Sojčíkovi.
     
    16:00
    Košičania poriadne vystrašili trenčianskych priaznivcov! Usadili sa pred Lašákom a hostí poriadne potrápili. Po puku pred bránou siahal Bicek, pričom Lašák bol mimo priestoru troch žrdí, ale napokon sa k nemu domáci hokejista nedostal. Puk pred ním v poslednej chvíli odpálila defenzíva hostí.
     
    12:16
    Košičania sa usadili v pásme a kolotoč prihrávok hostí poriadne rozhodill. Napokon bombou od útočnej modrej čiary zakončoval Štrbák, ale Lašák svoje skúsenosti pretavil do krásneho zákroku, ktorým zabránil puku v ceste do siete.
     
    07:58
    Vylúčenie na domácej strane. Na trestnú lavicu smeruje na dve minúty za podrazenie Jokeľ.
     
    05:21
    Vylúčenie na strane hostí – Pavlikovský 2 minúty za nedovolené bránenie.
     
    03:24
    Vylúčenie na domácej strane. Konečný si odpyká dve minúty za hákovanie.
     
    01:27
    Košice dali gól!

    Lenže domáci sa do pásma vzápätí vrátili a veľmi skoro otvárajú skóre tohto duelu! Hosťujúca obrana situáciu nezvládla, pred bránou nechala dostatok voľného priestoru a do zakončenia z hranice pravého kruhu sa dostal JIŘÍ BICEK, ktorý svižnou ranou prepálil Lašáka. Asistenciu si pripisuje Peter Sojčík.

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 2. Bicek (Sojčík), 21. Bicek (Sojčík) – 41. Petrovický


    HC Košice: Hylák – Macejko, Kolba, Štrbák (C), Martin Chovan, Šeda, Cebák, Takáč – Nagy (A), Jenčík, Spilar – Sojčík, Marcinko, Bicek (A) – Jokeľ, Bartoš, Slovák – Konečný, Češík, Hrnka
    HK DUKLA Trenčín: Lašák – Lintner, Nemčík, Novajovský, Čerešňák, Pozník (C), Ďurčo, Bagin – Mikula, Pavlikovský, Petrovický – Troliga, O. Rusnák, Šimíček – Kútny, T. Klíma (A), Komínek – Vaculin, Nemček, L. Klíma

    Rozhodčí: J. Konc – Bednár, Gavalier

    Diváci: 4054
    bahis siteleri