Boston – San Jose 2:1 (kon.) | Philadelphia – NY Rangers 2:1 (kon.) | New Jersey – Vancouver 2:3 (0:1 po s.n.)
Montreal – Anaheim 4:1 (kon.) | Tampa – Chicago 6:5 (po pr.) | Nashville – Winnipeg 3:2 (po pr.)
Minnesota – Carolina 3:1 (kon.) | Dallas – Calgary 5:1 (kon.) | Edmonton – Washington 1:4 (kon.)
Los Angeles – Arizona 7:4 (kon.)
po prodl.
Tampa Bay Lightning
6:5 (1:0, 2:3, 2:2 - 1:0)
Chicago Blackhawks
Pátek 25.10.2013, 01:30 • Tampa Bay Times Forum, Tampa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    61:16
    Tampa právě vstřelila branku!
    Jenže to je NHL. Pak domácí podnikli rychlý výpad, se střelou Gudase si ještě Chabibulin s námahou poradil, kotouč ale zpod jeho těla vyšťoural MARTIN ST. LOUIS a překonal brankáře Chabibulina. Asistence: Steven Stamkos a Radko Gudas. Domácí tedy z divácky atraktivního zápasu vydolovali maximum bodů.
     
    58:11
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Neskutečný zápas. Podtrhuje ho jen těžko uvěřitelný vyrovnávací gól Chicaga. JONATHAN TOEWS se jako poslední dotkl kotouče, který následně převzal Carle. Nahrával Gudasovi, ale ten puk nezpracoval a naopak si ho nešikovně nechal spadnout na brusle, od nichž se odrazil za šokovaného Bishopa. I takové góly padají. Bez asistence.
     
    57:31
    Tampa právě vstřelila branku!
    Dost možná rozhodující moment utkání! Handzuš bude nejspíš muset za své nesmyslné vyloučení platit svým spoluhráčům pořádnou večeři. Po čistě vyhraném buly od Filppuly totiž napřáhl STEVEN STAMKOS a svým druhým gólem zápasu zase obrací skóre ve prospěch Tampy. Asistence: Valtteri Filppula.
     
    51:03
    Tampa právě vstřelila branku!
    Vyrovnání bylo na spadnutí a také se ho Tampa Bay dočkala. VICTOR HEDMAN si nabruslil do ostrého úhlu a prostřelil Chabibulina. Velkou a důležitou práci odvedl také clonící Steven Stamkos. Asistence: Martin St. Louis, Steven Stamkos
     
    41:33
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Vzhledem k průběhu zápasu se zdálo být otázkou času, kdy se Chicago dostane do vedení. Střela ANDREWA SHAWA prolétla Bishopovi pod rukou a obrat je dokonán. Přesilovka využita.
     
    38:53
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Další přerušení hry má přídomek gólové. PATRICK KANE jakoby se nechtěl nechat zahanbit Stevenem Stamkosem, vnikl při svém slalomu přesně mezi Brewera a Šustra a bůhvíkudy nakonec prostřelil Bishopa.
     
    37:21
    Tampa právě vstřelila branku!
    STEVEN STAMKOS! Nic víc k této akci není potřeba dodávat. Útočník Tampy se chopil v obranné třetině kotouče, projel s ním přes střední pásmo až do útočného, přičemž dělal z hráčů Chicaga doslova solné sloupy. Nakonec vystřelil přesně ke vzdálenější tyči a Chicago zase dotahuje ztrátu. Asistence: Victor Hedman.
     
    30:36
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Gól Chicaga platí! Toewsova střela nakonec byla MARIANEM HOSSOU tečována dle regulí a je zničehonic vyrovnáno. Paradoxní je, že se raduje většina publika, které by mělo být tvořeno spíše domácími příznivci.
     
    29:00
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Je sníženo! Nahození Seabrooka se odrazilo od brusle Krügera k BRYANU BICKELLOVI, který zblízka zvedl kotouč do domácí branky. Zápas dostává zcela nový náboj. Asistence: Marcus Krüger a Brent Seabrook.
     
    21:24
    Tampa právě vstřelila branku!
    Tampa zatím dává góly v nerovnovážném počtu hráčů na ledě. Teď rychlý protiútok do otevřené obrany sehráli Crombeen se zakončujícím NATE THOMPSONEM. Asistence: B.J. Crombeen a Andrej Šustr.
     
    06:28
    Tampa právě vstřelila branku!
    Teď ovšem přichází první gólový moment zápasu! Pánik dobře clonil před brankou, MATT CARLE napřáhl od modré čáry a prostřelil Chabibulina, který toho opravdu mnoho neviděl. Dobrý začátek Tampy. Asistence: Valtteri Filppula, Richard Pánik.

    Radek Barkman

    Branky a nahrávky: 7. Carle (Filppula, Pánik), 22. Thompson (Crombeen, Šustr), 38. Stamkos (Hedman), 52. Hedman (St. Louis, Stamkos), 58. Stamkos (Filppula), 62. St. Louis (Stamkos, Gudas) – 29. Bickell (Krüger, Seabrook), 31. Hossa (Sharp, Toews), 39. Kane, 42. Shaw (Kane, Keith), 59. Toews


    Tampa Bay Lightning: Bishop – Gudas, Carle, Hedman, Salo, Brewer, Šustr – St. Louis, Stamkos, Malone – Pánik, Filppula, Killorn – Purcell, Johnson, Palát – Crombee, Thomson, Labrie.
    Chicago Blackhawks: Chabibulin – Seabrook, Keith, Hjalmarsson, Oduya, Rozsíval, Leddy – Hossa, Toews, Saad – Kane, Handzuš, Sharp – Shaw, Kruger, Bickell – Smith, Pirri, Bollig.
    bahis siteleri