Boston – San Jose 2:1 (kon.) | Philadelphia – NY Rangers 2:1 (kon.) | New Jersey – Vancouver 2:3 (0:1 po s.n.)
Montreal – Anaheim 4:1 (kon.) | Tampa – Chicago 6:5 (po pr.) | Nashville – Winnipeg 3:2 (po pr.)
Minnesota – Carolina 3:1 (kon.) | Dallas – Calgary 5:1 (kon.) | Edmonton – Washington 1:4 (kon.)
Los Angeles – Arizona 7:4 (kon.)
konec
Minnesota Wild
3:1 (2:0, 0:1, 1:0)
Carolina Hurricanes
Pátek 25.10.2013, 02:00 • Xcel Energy Center, St. Paul • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:34
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Hurikáni i v oslabení odvolali brankáře a doplácí na to třetím gólem. Divočáci získali ve středním pásmu puk, který na útočné modré předal Cooke DANYMU HEATLEYMU, jenž opuštěnou klec pohodlně trefil a konečně zaznamenal svou premiérovou trefu v sezóně! Asistence: Matt Cooke, Nate Prosser.
     
    26:01
    Carolina právě vstřelila branku!
    Hurikánům se podařilo snížit pouhou vteřinu před koncem přesilové hry! Hostům vyšla dokonalá kombinace, na jejímž konci našel Eric Staal přihrávkou napříč pásmem ALEXANDERA SJOMINA a Harding se proti jeho voleji nestihl včas přesunout – 2:1. Asistence: Eric Staal, Andrej Sekera.
     
    11:55
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Domácí jdou do dvoubrankového vedení! Po pravém křídle si udělal výlet do útočného pásma obránce Jared Spurgeon, který nastřelil tyč, ale odražený kotouč si našel ZACH PARISE a vrátil ho do odkryté branky. Asistence: Jared Spurgeon, Ryan Suter.
     
    08:21
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Divočáci jdou využitou početní výhodou do vedení. Mikael Granlund z pozice za brankou bekhendem nahrál na hůl NINA NIEDERREITERA, který přesvědčil Peterse, že bude zakončovat ke vzdálenější tyči, a pak jen lehce dloubl puk k té bližší. Asistence: Mikael Granlund, Mathew Dumba.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 9. Niederreiter (Granlund, Dumba), 12. Parise (Spurgeon, Suter), 60. Heatley (Cooke, Prosser) – 27. Sjomin (Staal, Sekera)


    Minnesota Wild: Harding (41. Bäckström) – Spurgeon, Suter, Dumba, Scandella, Prosser, Stoner – Niederreiter, Koivu, Parise – Pominville, Granlund, Cooke – Heatley, Brodziak, Fontaine – Veilleux, Konopka, Mitchell. Trenér: Mike Yeo
    Carolina Hurricanes: Ward (5. Peters) – Sekera, Faulk, Murphy, Harrison, Hainsey, Bellemore – Sjomin, E. Staal, Tlustý – Dvořák, J. Staal, Gerbe – Ruutu, Nash, Skinner – Westgarth, Sutter, Bowman. Trenér: Kirk Muller

    Rozhodčí: Dwyer, Leggo – Cherrey, MacPherson
    bahis siteleri