Jihlava – Hr. Králové 2:0 (kon.) | Mladá Boleslav – Pardubice 3:2 (2:0 po s.n.) | Sparta – HC Litvínov 8:1 (kon.)
Ústí n/L – HC Plzeň 2:4 (kon.) | Vítkovice – Třinec 4:1 (kon.) | Kladno – K. Vary 3:0 (kon.)
Písek – Č. Budějovice 4:2 (kon.) | Letňany – Chomutov 3:5 (kon.) | Olomouc – Zlín 4:3 (kon.)
Liberec – Slavia 8:2 (kon.) | Kometa Brno – Poruba 2011 0:6 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
8:1 (2:0, 2:0, 4:1)
HC Litvínov
Sobota 23.11.2013, 12:30 • Tipsport Aréna • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    Po herně vyrovnaném průběhu první části tak udělala Sparta ze zápasu jasnou záležitost a hosté si z Tipsport arény odvážejí výprask 1:8. Hattrickem se na něm podílel útočník Martin Svoboda. To je pro dnešek vše, díky za pozornost. (14:29:19)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:48
    Hosté kombinují, ale nedostávají se ke střelám a Sparta vyhazuje.
     
    58:08
    Střelec utkání Svoboda bude vyloučen a Litvínov má ještě šanci na kosmetickou úpravu skóre. Dvě minuty za vysokou hůl.
     
    57:38
    Poskakující nahození od mantinelu nadělalo Brízgalovi u jeho pravé tyče asi víc starostí než sám čekal. Nakonec ale puk zkrotil.
     
    56:25
    Sparta právě vstřelila branku!
    Přihrávka od mantinelu a perfektní střela švihem DANIELA SENIOVA do levého horního rohu. Spěšný vůbec nestihl zareagovat a Sparta se blíží desítce. Stihne to? Asistence: Adam Michnáč.
     
    55:27
    Závar před Brízgalou dokázala domácí obrana vyřešit ve svůj prospěch.
     
    55:07
    Lojka zkoušel překvapivě z úhlu zaskočit střelou do horního rohu Spěšného, mířil dobře, ale gólman hostů byl připraven a ramenem zasáhl.
     
    53:31
    Hektické tempo první části třetiny trochu opadlo, nadále je to však Sparta, která se žene za další brankou. Hosté se dostávají před Brízgalu sporadicky.
     
    52:26
    Skákavé nahození od modré Spěšný kryje.
     
    50:05
    Osmou branku Sparty mohl přidat Michnáč, když dostal ideální pas mezi kruhy, ale s jeho ranou si gólman hostů poradil a následná dorážka těsně minula levou tyč.
     
    49:50
    Sparta právě vstřelila branku!
    A je tu další gól v síti hosů. Skulinu v postoji Spěšného tentokrát našel JIŘÍ HOZÁK a je to už 7:1. Asistence: Lukáš Lojka a Kryštof Hrala.
     
    48:19
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta si bere zpět pěti gólové vedení, když se nadvakrát v pádu na brankovišti prosazuje TOMÁŠ JANDUS. Gólman Spěšný byl taktéž v pozici v leže a vzájemnou přetlačovanou prohrál. Asistence: Marek Györi.
     
    47:41
    Výbornou obrannou práci předvedl Michnáč, ten vypíchl v poslední chvíli puk Střibrnému, který se už už chystal zakončovat!
     
    46:02
    Zářecký chvíli motal beky hostů za brankou, nakonec však jejich přesile neodolal.
     
    44:51
    Tahle přesilová hra se ale domácím vůbec nepovedla a poprvé se ve výhodě neradují z branky. Litvínov hraje v plném počtu.
     
    42:51
    Litvínovský Šíp teď seknul v samostatném úniku Hozáka a bude vyloučen na dvě minuty. Sparťanský útočník stihl zakončit, trestné střílení z toho tedy nebude.
     
    41:58
    Litvínov právě vstřelil branku!
    V signalizovaném trestu hosté přece jen kontrují a Brízgala si dnes nulu nezapíše. Na brankovišti se nejlépe zorientoval JOSEF JÍCHA a zasunul puk za ležícího gólmana Sparty. Bez asistence.
     
    41:13
    Sparta právě vstřelila branku!
    A sparťané dávají svému soupěři pověstného "bůra", když hattrick kompletuje po rychlé akci a zakončení z první MARTIN SVOBODA. Asistence: Albert Michnáč.

    Robin Mana

    Branky a nahrávky: 12. Svoboda (Györi), 15. Bureš (Lojka, Hrala), 26. M. Jandus (Györi, Svoboda), 36. Svoboda, 42. Svoboda (Michnáč), 49. T. Jandus (Györi), 50. Hozák (Lojka, Hrala), 57. Seniov (Michnáč) – 42. Jícha


    HC Sparta Praha: Brízgala (Chour) – Bureš, Kolář, Kalina, Kazda, Duben, Pacovský, Sedlák – M. Jandus, Hrala, Lojka, Hozák, Michnáč, Svoboda, Györi, Seniov, Zářecký, T. Jandus, Procházka. Trenér: Geffert.
    HC Litvínov: Spěšný (Uher) – Jonák, Vostárek, Šíp, Najman, Moravec, Sklenička – Brzek, Střibrný, Pospíšil, Havelka, Dunko, Jícha, Navarra, Bárdoš, Chmelař. Trenér: Nekvinda.

    Rozhodčí: Bejček – Charvát, Frodl

    Diváci: 46
    bahis siteleri