NY Rangers – Columbus 2:4 (kon.) | Philadelphia – Montreal 2:1 (kon.) | Ottawa – Buffalo 2:1 (kon.)
Tampa – Detroit 2:1 (1:0 po s.n.) | St. Louis – Toronto 6:3 (kon.) | Nashville – Dallas 3:1 (kon.)
Winnipeg – Colorado 3:4 (0:2 po s.n.) | Arizona – NY Islanders 6:3 (kon.) | Calgary – Carolina 2:1 (po pr.)
Edmonton – Boston 2:4 (kon.) | San Jose – Minnesota 3:1 (kon.)
konec
St. Louis Blues
6:3 (3:0, 1:1, 2:2)
Toronto Maple Leafs
Pátek 13.12.2013, 02:00 • Scottrade Center, St. Louis • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:31
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Tak to tedy byl gól do prázdné... Vystřelením puku z obranného pásma o plexisklo se přes celé hřiště trefil kapitán DAVID BACKES! Bez asistence.
     
    56:52
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Ale pozor, hosté se dostávají na kontakt! Nešťastný moment pro domácí, nahození JAMESE VAN RIEMSDYKA ztečoval za vlastního brankáře obránce Pietrangelo. Bez asistence.
     
    54:30
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Hostům se ještě v závěru za jasného skóre daří alespoň snížit. Byl to NIKOLAJ KULJOMIN, který se trefil střelou zápěstím z mezikruží do horního rohu branky. Asistence: Mason Raymond, Trevor Smith.
     
    47:04
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    A je zřejmě rozhodnuto. ALEXANDER STEEN dává svůj 22. gól v sezoně, to když se trefil pohotovou střelou zápěstím z pravého kruhu. Asistence: T. J. Oshie, Alex Pietrangelo.
     
    21:45
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Teď ale záblesk šance pro hosty. NAZEM KADRI propálil Elliota střelou na lapačku z levého kruhu, hosté se prosazují dnes poprvé. Asistence: Phil Kessel.
     
    20:29
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Tak to je tedy úvod! Blues vstupují do druhé třetiny nejlépe jak mohli. CHRIS STEWART dostal v rychlém brejku nabito na levý kruh, odkud z první propálil Berniera v brance. Asistence: Vladimír Sobotka, Jaden Schwartz.
     
    16:10
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    A domácí navyšují skóre! Po ubráněném oslabení se k voleji z mezikruží dostal DEREK ROY, který z první překonává Reimera v brance! Asistence: Chris Stewart, Jaden Schwartz.
     
    12:59
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    A Blues vedou již 2:0. K perfektnímu výkonu domácího týmu nelze dodat nic víc než jen to, že vede naprosto zaslouženě. JADEN SCHWARTZ se dostal ke dvěma dorážkám v předbrankovém prostoru, přičemž ta druhá končí brankou. Asistence: Vladimír Sobotka, Barret Jackman.
     
    04:48
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Jak jednoduché to může být. Domácí tým srší energií, vtipem a jednoduchostí. DAVID BACKES dostal ideální přihrávku na volej zpoza branky od Steena, přičemž domácí kapitán se při zakončení nemýlil! Asistence: Alexander Steen, Jay Bouwmeester.

    Jiří Liebreich

    Branky a nahrávky: 5. Backes (Steen, Bouwmeester), 13. Schwartz (Sobotka, Jackman), 17. Roy (Stewart, Schwartz), 21. Stewart (Sobotka, Schwartz), 48. Steen (Oshie, Pietrangelo), 60. Backes – 22. Kadri (Kessel), 55. Kuljomin (Raymond, Smith), 57. Van Riemsdyk


    St. Louis Blues: Elliot (Halák) – Bouwmeester, Pietrangelo, Jackman, Shattenkirk, Polák, Cole – Oshie, Backes, Steen – Stewart, Sobotka, Schwartz – Tarasenko, Berglund, Roy – Cracknell, Lapierre, Morrow.
    Toronto Maple Leafs: Reimer (17. Bernier) – Franson, Gunnarsson, Liles, Gardiner, Fraser, Ranger – Kessel, Kadri, Van Riemsdyk – Clarkson, Smith, Raymond – Kuljomin, Holland, Lupul – D´Amigo, McClement, McLaren.
    bahis siteleri