Hr. Králové – Poruba 2011 3:9 (kon.) | Havlíčkův Brod – Beroun 12:2 (kon.) | SHK Hodonín – Havířov 2:4 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
12:2 (3:0, 7:0, 2:2)
Medvědi Beroun 1933
Pátek 10.01.2014, 18:00 • ZS Kotlina • Liga juniorů
Partner:
     
    Je konec. Domácí vysoko vítězí. Z Kotliny se loučí a za sledování onlajnu děkuje Richard Wagner. Na počtenou! (20:08:36)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:59
    Beroun právě vstřelil branku!
    Beroun vstřelil díky laxnosti domácí obrany ještě jednu trefu! Přesně v poslední vteřině se dostal k dorážce na brankovišti MILAN MÍKA, který zcela sám (v okolí deseti metrů nikdo nebyl) vykoupal Marka a pod břevno zavěsil! Bez asistence.
     
    59:25
    Po zákroku Davida Marka se vhazovalo po jeho levici. Rebelové rychle projeli do pásma a tam vznikla menší mela. Martin Hynek (HBR) nakonec putuje za nesportovní chování do kabin – dostal desetiminutový trest. Za Medvědy pyká David Slavev (BER) za faul kolenem.
     
    58:52
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak nakonec vidíme i onu proklamovanou dvanáctku. Vít Křesťan našel před brankou DAVIDA KRAJHANZLA, který svým druhým zásahem v utkání dovršil vedení svého celku na tucet. Asistence: Vít Křesťan.
     
    58:02
    Beroun právě vstřelil branku!
    To se zatím neví, ale Berounští se dočkali čestného gólu a ten, trochu paradoxně, přišel v oslabení. Gól to byl ale krásný. Kdyby jich bylo více, mohli být Středočeši jinde. LUKÁŠ VRBA ze středního pásma projel až k domácí brance a nechytatelnou dělovkou z pravého kruhu, jíž umístil nad rameno Davida Marka, uvítal domácího muže s maskou v lize juniorů! Bez asistence.
     
    57:39
    Medvědu ještě budou muset bránit svou čest v oslabení. Marek Štrébl (BER) dostal trest za sekání. Padne dvanáctka?
     
    57:21
    Na ledě přibylo nepřesností. Domácí tým má problém přejít střední pásmo, o dlouhodobém problému Středočechů s útočením jsme již hovořili.
     
    56:20
    Beroun v plném počtu a hned se dostal do šance. David Petr ale ze spodku levého kruhu napálil jen rameno Davida Marka.
     
    56:00
    Ke střele se dostal po průniku ze středního pásma Martin Jelínek. Jeho zakončení ale zamířilo o milimetry vedle.
     
    55:45
    Po dalším osvobození se domácích se u levého mantinelu dostal kotouč mimo plochu.
     
    55:20
    Medvědi dvakrát vyhodili kotouč až k Markovi. Domácí celek pak kontroval stejným počtem ofsajdů. Sovák v oslabení moc práce nemá.
     
    54:11
    Beroun bude hrát v oslabení. Na trestnou lavici míří za hákování Lukáš Vrba (BER).
     
    53:30
    David Petr se dostal do samostatného nájezdu, ale svým blafákem na domácího gólmana neuspěl. Mladší dorostenec mezi tyčemi Rebelů předvedl famózní zákrok lapačkou!
     
    51:23
    Dobrá šance pro domácí ale skončila opět jen na betonu Radka Sováka. Hostující gólman je zřejmě ne zcela zdravotně v pořádku, jelikož už zůstává klečet na ledě. Podobně zhuntovaný byl tady v Kotlině Petr Přikryl, který zde vloni s Litoměřicemi musel předvést asi čtyřicet těžkých zásahů.
     
    50:12
    V dobré palebné pozici se ocitl na pravém kruhu Jakub Bureš. Ten toho také využil, ale jeho dělovku zneškodnil svou lapačkou výtečný David Marek.
     
    49:14
    Rebelové se nastěhovali před Radka Sováka a ten musel předvést další výborný zákrok. Následně se domácí družina nesrovnala na modré a přišla o pásmo.
     
    48:10
    Výborný David Marek! Rebelové se dostali ve středním pásmu pod tlak a Lukáš Vrba společně s Milanem Míkou pádili 2 na 1. Před Míkou sklepl Vrbův pas dojíždějící obránce tak nešťastně, že nasměroval kotouč na kasu. Zde ale zaúřadoval Markův beton. Následně domácí muž s maskou pokryl kotouč pod lapačku.
     
    47:57
    Tlak Rebelů řeší celek ze středních Čech jen vyhozením na icing.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 10. Ludvík (Brebera), 14. Hlídek (Hynek), 18. Motl (Křesťan), 24. Hlídek (Hynek), 29. Hynek (TS), 32. Křesťan (Hlídek, Hynek), 33. Krajhanzl (Semrád, Ludvík), 34. Hlídek, 38. Ludvík (Křesťan), 39. Skotar (Pecen), 43. Hynek (Hlídek, Jelínek), 59. Krajhanzl (Křesťan) – 59. Vrba, 60. Míka


    BK Havlíčkův Brod: Novák (41. Marek) – Křesťan, Ludvík, Skotar "A", Pecen – Mozr, Brebera, Hlídek, Semrád, Jelínek, Krajhanzl, Motl, Kittler, Hynek "C".
    Trenéři: Milan Chalupa a Ladislav Fixa.

    Medvědi Beroun 1933: Sovák – Štrébl, Finstr, Ottomanský "C", Vlach, Kohout, Vrba, Bureš, Slavev, M. Míka, Mareček, Krejčí "A", Š. Míka.
    Trenér: Miloslav Křesťan.

    Rozhodčí: Petr Blecha – Ondřej Polák, Lukáš Rampír
    bahis siteleri