Carolina – Toronto 6:1 (kon.) | Buffalo – Florida 1:2 (0:1 po s.n.) | New Jersey – Dallas 1:0 (kon.)
Tampa – Washington 3:4 (kon.) | Nashville – Anaheim 3:4 (kon.) | Calgary – St. Louis 0:5 (kon.)
Arizona – Minnesota 1:4 (kon.) | San Jose – Detroit 4:1 (kon.) | Los Angeles – Boston 4:2 (kon.)
konec
New Jersey Devils
1:0 (0:0, 1:0, 0:0)
Dallas Stars
Pátek 10.01.2014, 01:10 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Česká stopa v utkání:

    Jaromír Jágr (NJD) 0+0, 2 střely, čas na ledě 20:58
    Marek Židlický (NJD) 0+0, 2 střely, čas na ledě 17:04 (03:45:16)
     
    Tři hvězdy utkání:
    1. Cory Schneider (NJD) 26 zák., 0 gólů, 100,0%
    2. Michael Ryder (NJD) 1+0
    3. Travis Zajac (NJD) 0+1
     
    Je konec. Branka, kterou vsítil Michael Ryder v prostředním dějství, se nakonec ukázala jako rozhodující. Nutno však podotknout, že Devils by si za svou aktivitu zasloužili zvítězit daleko větším rozdílem. Nakonec tedy Ďáblové zdolali Dallas Stars fotbalovým výsledkem 1:0. Já vám děkuji za pozornost a u dalšího on-line přenosu nashledanou!

    Střely na branku: 34:26
    Vhazování: 33:33
    Hity: 8:15
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:57
    Nejprve se Jágr hnal za volným kotoučem, avšakl do prázdné brány se mu nepovedlo zakončit, hosté jej dobruslili a následně způsobili před Schneiderem velký závar. Vše skončilo pouze posunutou bránou.
     
    59:35
    Vzápětí však domácí zakázané uvolnění. Buly tak bude následovat před Schneiderem. Lindy Ruff, tedy kouč Dallasu, si bere oddechový čas. Brankář hostí patrně zůstaně na hráčské lavici, Stars vsadí vše na jednu kartu.
     
    59:28
    Až nyní míří Lehtonen na střídačku!
     
    58:50
    A opět Lehtonen, nyní vytěsnil ránu Gelinase. Devils jsou stále v útočné třetině, na závěrečný tlak Stars to příliš nevypadá.
     
    58:12
    Kdekdo by řekl, že v těchto chvílích budou v ofenzivě hosté. Opak je pravdou. Z vynikající pozice v mezikruží nyní Zajac jen těsně přestřelil. Po zásahu ochranné sítě je hra přerušena.
     
    57:47
    Do Merrilovy rány vložil hůl po brance dychtící Henrique. Přízemní rána se ale zastavila o pravý Lehtonenův beton. K dorážce se nikdo z Ďáblů nedostal, a tak mohl hostující muž v masce přerušit hru.
     
    57:23
    Bernier uháněl společně s Giontou do přečíslení dvou na jednoho, přičemž první jmenovaný se celou situaci rozhodl řešit individuálně. Prudkou ranou však mezi tyče nezamířil. Setrvání v útočném pásmu však Devils stačí.
     
    56:40
    Seguinovu rychlou střelu i hned po vhazování Schneider kryje. Buly po levici domcáíh brankáře se bude opakovat. Stars již musí pálit z každé pozice.
     
    56:12
    Henrique chtěl Lehtonena zaskočit nenápadným bekhendem z otočky, avšak hostující brankář si prostor u pravé tyče pohlídal. Poté bleskově rozehrál a poslal svůj celek vstříc honbě za vyrovnávací brankou.
     
    55:17
    Dallas je nastěhovaný v útočném pásmu, což donucuje Devils k vyhození na zakázané uvolnění. Čas na vyrovnání se Stars nemilosrdně krátí, do závěrečného hvizdu zbývá necelých pět minut. Buly po pravici domácího mága.
     
    54:31
    Seguin po rychlé stahovačce vypálil přes obránce, čímž způsobil Schneiderovi velké potíže. Domácí pán brankoviště si ale poradil a vyrovnání nepřipustil.
     
    54:03
    Schneider nechce připustit komplikace, a tak Fiddlerovu mírnou ránu ponechává ve své moci a přerušuje hru. Po tomto zásahu došlo v brankovišti Devils k menší potyčce, kterou však ani jeden z hlavních arbitrů nehodlá trestat. Komerční přestávka.
     
    53:12
    Ryder se mezi dvěma beky Dallasu proháčkoval až do zakončení, avšak Lehtonen skulinu mezi betony nenechal. Domácí znovu selhávají na výborném brankáři Stars.
     
    52:47
    Jamie Benn pálil od levého mantinelu vysoko nad, neboť do rány vložil hůl Greene. Vinou této teči bude buly vhozeno po pravé ruce Schneidera.
     
    52:11
    Zakázané uvolnění Dallasu. Hosté mají problémy s přechodem přes střední pásmo, Ďáblové jej velmi dobře zhušťují. Doufejme, že se domácí neuchýlí k totální defenzivě.

    Libor Kucza

    Branky a nahrávky: 29. Ryder (Zajac, Clowe)


    New Jersey Devils: Schneider (Brodeur) – Fayne, Greene, Volčenkov, Salvador, Židlický, Merril – Jágr, Zajac, Zubrus – Ryder, Henrique, Clowe – Bernier, Gionta, Carter – Gelinas, Sislo, Boucher
    Dallas Stars: Lehtonen (Ellis) – Dillon, Goligoski, Gončar, Connauton, Jordie Benn, Daley – Peverley, Seguin, Jamie Benn – Ničuškin, Eakin, Cole – Chiasson, Fiddler, Whitney – Garbutt, Horcoff, Roussel

    Rozhodčí: St. Pierre, Joannette – Kovachik, Driscoll

    Diváci: 14 252
    bahis siteleri