Žilina – Košice 3:2 (kon.) | Nitra – Poprad 3:2 (po pr.) | Martin – Zvolen 3:2 (kon.)
Banská Bystrica – Skalica 6:3 (kon.) | Trenčín – Piešťany 1:3 (kon.)
konec
MsHK Žilina
3:2 (1:1, 1:1, 1:0)
HC Košice
sk Pátek 10.01.2014, 17:00 • DOXXbet Aréna • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Je koniec, posledná Žilina zdolala po perfektnom výkone prvý celok tabuľky a pripisuje si do tabuľky dôležité tri body.

    Od nás je to pre dnešok všetko, ďakujeme za pozornosť a prajeme príjemný víkend. (19:10:03)
     
    V závere ešte vidíme niečo, čo na štadióny nepatrí. Na tribúne v Žiline došlo k fyzickej potýčke, s ktorou mali usporiadatelia čo robiť, ale napokon dokázali emócie umierniť.
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:40
    Tomas v útočnom pásme nepochodil a tak to chcel skúsiť aj gólman Koutský! Nič mu však nevyšlo. puk do prázdnej brány nedošiel.
     
    59:20
    Neuveriteľný záver! Svatoš z bezprostrednej vzdialenosti tvrdo zakončil, ale Koutský puk schoval v lapačke a ešte si s ním aj vykorčuľoval o meter dopredu, čím len potvrdil svoju dominanciu.
     
    59:10
    Žilina sa dostala k vyhodeniu puku, ktorý smeroval do priestoru brány, ale Štrbák ho pohotovým návratom stihol a okamžite poslal na opačnú polovicu.
     
    58:45
    Hylák ostáva na striedačke, Košice hrajú powerplay.
     
    58:45
    Hosťujúci tréner Anton Tomko si vyžiadal oddychový čas, po ňom sa bude vhadzovať pred Koutským.
     
    58:32
    Hra sa blíži ku svojmu záveru a Košičanom sa nedarí presadiť sa v útočnej tretine. Žilina bráni so všetkými hráčmi.
     
    57:49
    Slovák mohol ísť sám na bránku hosťujúceho gólmana, ale napokon sa do zakončenia neprebojoval. Hosťujúci gólman sa už ale začína pýtať na striedačku, pokyn však zatiaľ neprichádza.
     
    57:21
    Neskutočné! Brankár Koutský bol ochotný sa aj pokrájať, len aby zabránil zakončeniu do vlastnej siete. Vrhal sa ležiac na zemi zo strany na stranu a puk napokon nepustil do bránky, jeho tím je stále vo vedení.
     
    56:45
    Košičania zvyšujú svoj tlak a mieria do útočnej tretiny. Tam sa im zatiaľ nedarí zakončiť, ale ich kombinovanie pokračuje.
     
    56:20
    Žilinčania už medzičasom hrajú v plnom počte. Ubrániť sa dokázali bez zjavnejších problémov.
     
    55:50
    Koutský predviedol zákrok pri pravej žrdi a jeho spoluhráči následne pohodlne vyhodili už tretíkrát v tejto hre v oslabení.
     
    55:12
    Kus čiernej gumy letí opäť až za bránku gólmana Hyláka. Hosťujúci gólman pomáha svojim spoluhráčom s rozohrávkou a Žilina strieda.
     
    54:50
    Žilinčania vyhadzujú puk cez všetky čiary a dobre sa bránia.
     
    54:36
    Koščiania sa okamžite usadili v pásme. Po tvrdej rane od útočnej modrej čiary sa o dorážku pokúšali Svatoš s Bartošom, ale ani jeden z nich úspešný nebol.
     
    54:13
    Domáci sa budú brániť! Šterbák sa previnil podrazením a inkasuje za to dvojminútový trest.
     
    53:54
    Žilina opäť v útoku a prvý útok mohol možno aj definitívne rozhodnúť zápas. Košická defenzíva by si mala dávať väčší pozor, Žilinčania už jasne ukázali svoju silu.
     
    53:30
    Na bránku Koutského letelo mierne nahodenie. Domáci gólman chcel pôvodne puk rozohrať, ale napokon si to rozmyslel a radšej hru pred dotieravými súpermi prerušil.

    Dávid Švec

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 13. Slovák, 22. Tomas (Klouda, Slovák), 47. Varga (Tomas) – 2. Štrbák (Matis, Bartoš), 40. Marcinko (Sojčík, Svatoš)


    MsHK Žilina: Koutský – Ostrčil, šterbák, Dlouhý, Leško, Látal, Bagin, Niník, Bajaník – Kalla, Valášek, Slovák – Varga, Klouda, Tomas – Drevenák, Bene, A. Lipovský – Vaculín, Rehák, Jarab
    HC Košice: Hylák – Macejko, Klouček, Štrbák (C), Deyl, Šeda (A), Cebák, Černák – Sojčík, Marcinko (A), Svatoš – Jenčík, Bartoš, Matis – Hrnka, Češík, Gmitter – Matúš Chovan, Boltun, Hinďoš, Jokeľ

    Rozhodčí: J. Konc, Jura – Bednár, Snášel

    Diváci: 1257
    bahis siteleri