Boston – Washington 3:0 (kon.) | Winnipeg – Los Angeles 1:3 (kon.) | Tampa – Buffalo 1:3 (kon.)
Chicago – Columbus 6:1 (kon.) | Nashville – St. Louis 1:2 (kon.) | Detroit – Colorado 2:3 (po pr.)
Dallas – Vancouver 6:1 (kon.) | Arizona – Montreal 5:2 (kon.) | Edmonton – NY Islanders 3:2 (po pr.)
San Jose – Pittsburgh 5:3 (kon.)
po prodl.
Detroit Red Wings
2:3 (1:0, 1:1, 0:1 - 0:1)
Colorado Avalanche
Pátek 07.03.2014, 02:30 • Joe Louis Arena, Detroit • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    64:28
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Colorado dnes vítězí! MacKinnon našel z pravé strany na levém kruhu nikým nehlídaného ANDREHO BENOITA, který z první poslal kotouč pod horní tyčku. Howard se nestihl včas přesunout. Asistence: Nathan MacKinnon, Erik Johnson.
     
    45:49
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Colorado podruhé v utkání vyrovnává. Na přihrávku Duchene zpoza branky si na brankovišti počkal P.A. PARENTEAU a bekhendem poslal kotouč za záda Howarda. Asistence: Matt Duchene.
     
    32:10
    Detroit právě vstřelil branku!
    Detroit se v přesilové hře vrací do vedení! Legwand vybojoval kotouč za brankou Giguera, přihrál před branku Sheahanovi, jenž ještě našel u levé tyče TOMÁŠE JURČA a pro toho nebyl problém uklidit kotouč do branky. Asistence: Riley Sheahan, Danny DeKeyser.
     
    30:11
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Colorado po rychlém protiútoku vyrovnává. MATT DUCHENE se dostal před brankovištěm ke střele, kterou namířil do bruslí Franzena a od nich se kotouč odrazil do branky Howarda. Asistence: Erik Johnson, Ryan O'Reilly.
     
    12:33
    Detroit právě vstřelil branku!
    Detroit se dostává do vedení! NIKLAS KRONWALL se vydal na útočný výlet a je z toho úvodní branka utkání. Obránce Detroitu přihrál kotouč na modrou čáru Anderssonovi, který mu posléze kotouč vrátil a Kronwall poté střelou bekhendem z pravého kruhu poslal kotouč do pravé šibenice. Asistence: Joakim Andersson, Jonathan Ericsson.

    Jan Šlapáček

    Branky a nahrávky: 13. Kronwall (Andersson, Ericsson), 33. Jurčo (Sheahan, DeKeyser) – 31. Duchene (Johnson, O'Reilly), 46. Parenteau (Duchene), 65. Benoit (MacKinnon, Johnson)


    Detroit Red Wings: Howard (Gustavsson) – Ericsson, Kronwall, DeKeyser, Quincey, Smith, Lashoff – Franzen, Legwand, Nyquist – Jurčo, Sheahan, Tatar – Alfredsson, Andersson, Abdelkader – Bertuzzi, Glendening, Miller
    Colorado Avalanche: Giguere (Varlamov) – Johnson, Hejda, Guenin, Barrie, Benoit, Holden – MacKinnon, Stastny, Landeskog – Parenteau, Duchene, O'Reilly – McGinn, Mitchell, Talbot – Bordeleau, Cliche, McLeod

    Rozhodčí: Pochmara, Sutherland – Cherrey, Shewchyk

    Diváci: 20 066
    bahis siteleri