Boston – Washington 3:0 (kon.) | Winnipeg – Los Angeles 1:3 (kon.) | Tampa – Buffalo 1:3 (kon.)
Chicago – Columbus 6:1 (kon.) | Nashville – St. Louis 1:2 (kon.) | Detroit – Colorado 2:3 (po pr.)
Dallas – Vancouver 6:1 (kon.) | Arizona – Montreal 5:2 (kon.) | Edmonton – NY Islanders 3:2 (po pr.)
San Jose – Pittsburgh 5:3 (kon.)
konec
Dallas Stars
6:1 (3:0, 2:1, 1:0)
Vancouver Canucks
Pátek 07.03.2014, 02:40 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    52:53
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars se dostali do rychlého protiútoku, kde Ja. Benn přihrál před bránu TYLERU SEGUINOVI, jenž z velkého úhlu našel skulinku mezi betony Markströma, a domácí útočník tak zkompletoval dnešní hattrick. Asistence. Jamie Benn.
     
    38:15
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Canucks využívají přesilovou hru! Hosté nahodili puk do útočného pásma, kde si pro něj za svou bránu sjel Lehtonen, který chtěl puk zastavit, ale domácí brankář jej poslal přímo před bránu, kde si sjížděl ZAC DALPE, který jen uklidil puk do opuštěné brány. Asistence: Alexander Edler, Kevin Bieksa.
     
    32:08
    Dallas právě vstřelil branku!
    Vancouver držel puk ve své útočném pásmu, ale Stars dokázali založit rychlý protiútok, ve kterém Goligoski předložil puk na pravou stranu RYANU GARBUTTOVI, jenž posunul puk do brány Canucks. Asistence: Alex Goligoski, Antoine Roussel.
     
    22:20
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars využívají přesilovou hru! Whitney nahrál zpoza brány křižnou žabičkou do pravého kruhu ALEXI GOLIGKOSKÉMU, jenž vstřeluje čtvrtý gól Stars. Asistence: Ray Whitney, Tyler Seguin.
     
    11:59
    Dallas právě vstřelil branku!
    Peverley poslal puk za záda TYLERA SEGUINA, který si pro puk sjel a od pravého mantinelu vyslal svou ránu na bránu Canucks, kde měl Lack zakrýtý výhled hned dvěma hráči hostujícího týmu a puk skončil přesně v levém rohu jeho brány. Asistence: Rich Peverley, Jordie Benn.
     
    07:26
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars využívají přesilovou hru! Tanev nejdříve nebezpečně ohrozil Lehtonena, který však jeho pokus dokázal zlikvidovat a Dallas se následně dostal do rychlého protiútoku, když Chiasson poslal do úniku Seguina, který již na druhý pokus uspěl proti Lackovi, když poslal puk do pravého horního růžku hostující klece. Asistence: Alex Chiasson, Jamie Benn.
     
    02:57
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars ujížděli dva na jednoho a Benn předložil puk do jízdy Seguinovi, který však se svou kličkou proti Lackovi neuspěl, ale k puku se opět dostal JAMIE BENN, jenž už neměl problém dopravit puk do zcela prázdné brány. Asistence: Tyler Seguin, Rich Peverley.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 3. Ja. Benn (Seguin, Peverley), 8. Seguin (Chiasson, Ja. Benn), 12. Seguin (Peverley, Jo. Benn), 23. Goligoski (Whitney, Seguin), 33. Garbutt (Goligoski, Roussel), 53. Seguin (Ja. Benn) – 39. Dalpe (Edler, Bieksa)


    Dallas Stars: Lehtonen (Thomas) – Goligoski, Daley, Jo. Benn, Dillon, Connauton, Gonchar – Ja. Benn, Seguin, Peverley – Cole, Eakin,Chiasson – Roussel, Garbutt, Fiddler – Whitney, Horcoff, Nichuskin.
    Trenér: Lindy Ruff.

    Vancouver Canucks: Lack (41. Markström) – Hamhuis, Tanev, Edler, Bieksa, Garrison, Webber – Burrows, Sedin, Kassian – Higgins, Kesler, Hansen – Sestito, Matthias, Booth – Dalpe, Schroeder, Archibald.
    Trenér: John Tortorella.

    Rozhodčí: Dwyer, O´Halloran – Amell, Gibbs.

    Diváci: 14 634
    bahis siteleri