Boston – Washington 3:0 (kon.) | Winnipeg – Los Angeles 1:3 (kon.) | Tampa – Buffalo 1:3 (kon.)
Chicago – Columbus 6:1 (kon.) | Nashville – St. Louis 1:2 (kon.) | Detroit – Colorado 2:3 (po pr.)
Dallas – Vancouver 6:1 (kon.) | Arizona – Montreal 5:2 (kon.) | Edmonton – NY Islanders 3:2 (po pr.)
San Jose – Pittsburgh 5:3 (kon.)
konec
Dallas Stars
6:1 (3:0, 2:1, 1:0)
Vancouver Canucks
Pátek 07.03.2014, 02:40 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    52:53
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars se dostali do rychlého protiútoku, kde Ja. Benn přihrál před bránu TYLERU SEGUINOVI, jenž z velkého úhlu našel skulinku mezi betony Markströma, a domácí útočník tak zkompletoval dnešní hattrick. Asistence. Jamie Benn.
     
    43:37
    Edler vystřelil od modré a Daley tečoval puk mezi betony vlastního brankáře, kterého zastoupil hned dvakrát Goligoski a Kari následně zakryl puk svou lapačkou.
     
    43:16
    Shawn Horcoff (DAL) podrazil ve středu kluziště Keslera, a za svůj faul si tak vysloužil dvouminutový trest.
     
    38:15
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Canucks využívají přesilovou hru! Hosté nahodili puk do útočného pásma, kde si pro něj za svou bránu sjel Lehtonen, který chtěl puk zastavit, ale domácí brankář jej poslal přímo před bránu, kde si sjížděl ZAC DALPE, který jen uklidil puk do opuštěné brány. Asistence: Alexander Edler, Kevin Bieksa.
     
    36:29
    Jamie Benn (DAL) je vyloučen na dvě minuty za podražení, a Vancouver tak bude hrát svou další přesilovou hru.
     
    32:47
    Vancouver bude hrát přesilovou hru, protože na dvě minuty za hákování je vyloučen Sergei Gonchar (DAL)
     
    32:08
    Dallas právě vstřelil branku!
    Vancouver držel puk ve své útočném pásmu, ale Stars dokázali založit rychlý protiútok, ve kterém Goligoski předložil puk na pravou stranu RYANU GARBUTTOVI, jenž posunul puk do brány Canucks. Asistence: Alex Goligoski, Antoine Roussel.
     
    30:10
    Jamie Benn a Cole ujížděli samotní na Lacka a domácí útočníci to přehnali se svou kombinací a nakonec ani nevystřelili na hostujícího brankáře.
     
    29:26
    Ihned po buly však fauloval pro změnu Cody Eakin (DAL), který si tak vysloužil dvě minuty na trestné lavici.
     
    29:24
    Další vyloučení hostujícího hráče, když je na trestnou lavici poslán Alexandre Burrows (VAN) na dvě minuty za sekání.
     
    29:10
    Seguin našel před bránou najíždějícího Jamieho Benna, který měl před sebou již jen Lacka, ale domácí kapitán nedokázal protlačit puk mezi betonem hostujícího brankáře a tyčkou.
     
    22:20
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars využívají přesilovou hru! Whitney nahrál zpoza brány křižnou žabičkou do pravého kruhu ALEXI GOLIGKOSKÉMU, jenž vstřeluje čtvrtý gól Stars. Asistence: Ray Whitney, Tyler Seguin.
     
    18:30
    Zack Kassian (VAN) nakonec za svůj zákrok vyfasoval pětiminutový trest za vražení na hrazení. Útočník Canucks navíc ještě dostal osobní desetiminutový trest.
     
    16:53
    Edler vystřelil od modré a jeho střelu vyrazil Lehtonen před sebe, kde dorážel Sedin, ale jeho pokus proklouzal vedle brány Stars.
     
    16:16
    Po zákroku Lehtonena se ještě do sebe pustili Brenden Dillon (DAL) a Alexandre Burrows (VAN) a oba si posedí dvě minuty na trestné za sekání. Trest navíc dostal ještě Antoine Roussel (DAL), když vyfasoval dvě minuty za hrubost, a Canucks tak hrají svou první přesilovou hru.
     
    14:06
    Ryan Kesler (VAN) oslabuje svůj tým, protože dostává dvě minuty za hrubost.
     
    11:59
    Dallas právě vstřelil branku!
    Peverley poslal puk za záda TYLERA SEGUINA, který si pro puk sjel a od pravého mantinelu vyslal svou ránu na bránu Canucks, kde měl Lack zakrýtý výhled hned dvěma hráči hostujícího týmu a puk skončil přesně v levém rohu jeho brány. Asistence: Rich Peverley, Jordie Benn.
     
    07:26
    John Tortorella si bere oddechový čas.
     
    07:26
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars využívají přesilovou hru! Tanev nejdříve nebezpečně ohrozil Lehtonena, který však jeho pokus dokázal zlikvidovat a Dallas se následně dostal do rychlého protiútoku, když Chiasson poslal do úniku Seguina, který již na druhý pokus uspěl proti Lackovi, když poslal puk do pravého horního růžku hostující klece. Asistence: Alex Chiasson, Jamie Benn.
     
    05:30
    Je tu první vyloučení v utkání, když je na dvě minuty vyloučen hostující Kevin Bieksa (VAN) za hru vysokou holí.
     
    05:15
    Goligoski nahrál mezi kruhy Whitneymu, jenž měl na svou střelu dostatek času, ale domácí útočník netrefil bránu Canucks.
     
    02:57
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars ujížděli dva na jednoho a Benn předložil puk do jízdy Seguinovi, který však se svou kličkou proti Lackovi neuspěl, ale k puku se opět dostal JAMIE BENN, jenž už neměl problém dopravit puk do zcela prázdné brány. Asistence: Tyler Seguin, Rich Peverley.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 3. Ja. Benn (Seguin, Peverley), 8. Seguin (Chiasson, Ja. Benn), 12. Seguin (Peverley, Jo. Benn), 23. Goligoski (Whitney, Seguin), 33. Garbutt (Goligoski, Roussel), 53. Seguin (Ja. Benn) – 39. Dalpe (Edler, Bieksa)


    Dallas Stars: Lehtonen (Thomas) – Goligoski, Daley, Jo. Benn, Dillon, Connauton, Gonchar – Ja. Benn, Seguin, Peverley – Cole, Eakin,Chiasson – Roussel, Garbutt, Fiddler – Whitney, Horcoff, Nichuskin.
    Trenér: Lindy Ruff.

    Vancouver Canucks: Lack (41. Markström) – Hamhuis, Tanev, Edler, Bieksa, Garrison, Webber – Burrows, Sedin, Kassian – Higgins, Kesler, Hansen – Sestito, Matthias, Booth – Dalpe, Schroeder, Archibald.
    Trenér: John Tortorella.

    Rozhodčí: Dwyer, O´Halloran – Amell, Gibbs.

    Diváci: 14 634
    bahis siteleri