Boston – Washington 3:0 (kon.) | Winnipeg – Los Angeles 1:3 (kon.) | Tampa – Buffalo 1:3 (kon.)
Chicago – Columbus 6:1 (kon.) | Nashville – St. Louis 1:2 (kon.) | Detroit – Colorado 2:3 (po pr.)
Dallas – Vancouver 6:1 (kon.) | Arizona – Montreal 5:2 (kon.) | Edmonton – NY Islanders 3:2 (po pr.)
San Jose – Pittsburgh 5:3 (kon.)
konec
San Jose Sharks
5:3 (0:2, 1:0, 4:1)
Pittsburgh Penguins
Pátek 07.03.2014, 04:40 • SAP Center, San Jose • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:57
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Je rozhodnuto, do prázdné branky se trefuje z pravé strany BRENT BURNS a definitivně tak pojistl dva body pro San Jose z dnešního skvělého zápasu. Asistence: Joe Pavelski a Marc-Edouard Vlasic.
     
    54:21
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Jako správný kapitán nyní dostává JOE THORNTON svůj tým do vedení! Po vyhraném buly ve středním pásmu pálí od modré, z levé strany a to byl hodně rozpačitý zákrok Zatkoffa, který buď střelu totálně podcenil nebo "vrtící" se puk prostě nedokázal lapit. Asistence: Joe Pavelski.
     
    46:52
    San Jose právě vstřelilo branku!
    A bojují úspěšně, Joe Thornton odvedl skvělou práci v pravém rohu, odkud přihrává Pavelskimu, jenž si všiml před brankou volného BRENTA BURNSE. Ten dostává přesnou přihrávku a střelou "z první" překonává Zatkoffa, je vyrovnáno. Asistence: Joe Pavelski a Joe Thornton.
     
    45:39
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Hosté ale přece jenom dlouhou přesilovou hru využívají, OLLI MAATTA se dostává k puku na levé straně a střelou do odkryté branky, kdy se Niemi nestihl včas přemístit, dává dnes svůj druhý gól a celkově třetí svého týmu. Pittsburgh využívá přesilovou hru. Asistence: Brandon Sutter a Jussi Jokinen.
     
    45:18
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Jason Demers vystihl přihrávku ve vlastní třetině, všiml si připraveného PATRICKA MARLEAU, který dostává přihrávku a po pár krocích je sám před Zatkoffem, jehož překonává střelou mezi betony a je to gól v oslabení! Asistence: Jason Demers.
     
    37:43
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Dobrá práce Wingelse, který se nenechal odstavit od puku a zabojoval za brankou Penguins, získal puk, z pravé strany spíše nahodil puk na Zatkoffa a JUSTIN BRAUN ho dokázal doklepnout za jeho záda. Asistence: Tommy Wingels a Andrew Desjardins.
     
    16:21
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Skvěle sehraná akce Penguins, tři bránící hráči Sharks se stáhli k levé straně, odkud pohotově přihrává před branku Malkin, přímo na hůl CHRISE KUNITZE, a ten již měl pozici značně ulehčenou, Niemi bez šance, hosté využívají přesilovou hru. Asistence: Jevgenij Malkin.
     
    15:09
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Penguins napadali rozehrávku soupeře, Niemi vyráží střelu z mezikruží, ovšem přímo před aktivního OLLI MAATTU, který právě čeká na hranici brankoviště, aby mohl pohodlně dorazit puk do branky soupeře. Asistence: Tanner Glass a Marcel Goc.

    Martin Dvořák

    Branky a nahrávky: 38. Braun (Wingels, Desjardins), 46. Marleau (Demers), 47. Burns (Pavelski, J. Thornton), 55. J. Thornton (Pavelski), 60. Burns (Pavelski, Vlasic) – 16. Maatta (Glass, Goc), 17. Kunitz (Malkin), 46. Maatta (Sutter, J. Jokinen)


    San Jose Sharks: Niemi (Stalock) – Vlasic, Demers, Irwin, Braun, Hannan, Boyle – Pavelski, J. Thornton, Burns – Marleau, Sheppard, Wingels – Torres, Couture, Nieto – Burish, Desjardins, Kennedy
    Pittsburgh Penguins: Zatkoff (Fleury) – Maatta, Niskanen, Scuderi, Bortuzzo, Orpik, Despres – Kunitz, Crosby, Gibbons – J. Jokinen, Malkin, Neal – Pyatt, Sutter, Vitale – Glass, Goc, Adams

    Rozhodčí: Joanette, Rooney – Galloway, Heyer

    Diváci: 17 562
    bahis siteleri