Winnipeg – Ottawa 3:5 (kon.) | Tampa – Boston 3:4 (0:1 po s.n.) | New Jersey – Carolina 5:4 (kon.)
Washington – Arizona 3:2 (kon.) | Toronto – Philadelphia 4:3 (po pr.) | Nashville – Columbus 0:1 (kon.)
Dallas – Minnesota 4:3 (kon.) | Vancouver – Calgary 2:1 (kon.) | San Jose – Montreal 4:0 (kon.)
NY Rangers – Detroit 3:0 (kon.) | Florida – Boston 2:5 (kon.)
po prodl.
Toronto Maple Leafs
4:3 (2:0, 0:1, 1:2 - 1:0)
Philadelphia Flyers
Neděle 09.03.2014, 01:20 • Air Canada Centre, Toronto • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    62:21
    Toronto právě vstřelilo branku!
    V dnešním utkání vítězí hokejisté Toronta. Phaneuf našel z levé strany před brankou úplně volného JOFFREYHO LUPULA, který dokázal z velké blízkosti přehodit ležícího Masona. Asistence: Dion Phaneuf, Carl Gunnarsson.
     
    57:28
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    V Torontu je opět vyrovnáno! Od modré čáry se do kotouče opřel BRAYDON COBURN, jenž ho poslal do levého horní rohu. Letci tak opět sahají po bodu. Asistence: Brayden Schenn, Michael Raffl.
     
    53:34
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Toronto se raduje, jelikož se znovu dostává do vedení. Velmi dobrou práci odvedl na brankovišti MASON RAYMOND, který se na něm dokázal zorientovat a dorazil do branky odražený kotouč. Asistence: Jay McClement, Troy Bodie.
     
    47:19
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    V Torontu máme vyrovnáno! Voráček našel před brankou KIMMA TIMONENENA, který zadovkou poslal kotouč k pravé tyči. Asistence: Jakub Voráček.
     
    38:02
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Letci se konečně dočkávají branky a snižují na rozdíl jednoho gólu. Na levém kruhu se dostal ke kotouči KIMMO TIMONEN, který střelou zápěstím překonal Berniera. Asistence: Jakub Voráček, Scott Hartnell.
     
    3:38
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Toronto je na koni a přidává druhou branku. Při přečíslení tři na dva se dostal mezi kruhy ke kotouči NAZEM KADRI a přesnou střelou k pravé tyči přidává druhou branku Toronta. Asistence: Joffrey Lupul, Morgan Rielly.
     
    2:21
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Do vedení se však dostává Toronto! Po velkém závaru před branku Masona se ke kotouči dostal JAKE GARDINER, jenž dlouho čekal a poté poslal kotouč k levé tyči. Asistence: Troy Bodie.

    Jan Šlapáček

    Branky a nahrávky: 3. Gardiner (Bodie), 4. Kadri (Lupul, Rielly), 54. Raymond (McClement, Bodie), 63. Lupul (Phaneuf, Gunnarsson) – 39. Timonen (Voráček, Hartnell), 48. Timonen (Voráček), 58. Coburn (B. Schenn, Raffl)


    Toronto Maple Leafs: Bernier (Reimer) – Phaneuf, Gunnarsson, Franson, Gardiner, Rielly, Gleason – Kessel, Bozak, Van Riemsdyk – Kulemin, Kadri, Lupul – Bodie, Holland, Raymond – Ranger, McClement, McLaren
    Philadelphia Flyers: Mason (Heeter) – Coburn, Timonen, Grossman, Streit, L. Schenn, MacDonald – Voráček, Giroux, Hartnell – Simmonds, B. Schenn, Lecavalier – Read, Couturier, Raffl – Rosehill, Hall, Rinaldo

    Rozhodčí: Morton, Pollock – Cherrey, Shewchyk

    Diváci: 19 583
    bahis siteleri