Slavia – Jihlava 3:1 (kon.) | Hr. Králové – Pardubice 8:0 (kon.) | HC Litvínov – Chomutov 1:6 (kon.)
HC Plzeň – Letňany 3:2 (kon.) | PZ Kladno – Ústí n/L 6:3 (kon.) | Třinec – SHK Hodonín 13:0 (kon.)
konec
Královští lvi Hradec Králové
8:0 (3:0, 3:0, 2:0)
HC Dynamo Pardubice
Neděle 09.03.2014, 11:30ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    54:24
    Hradec právě vstřelil branku!
    Královští lvi jsou v přesilovkách neuvěřitelní, teď proměňují v gól už čtvrtou ze šesti! Radovan Pavlík se ze strany hned vydal ke střele, kterou trefil Groha do masky. Rozhodčí ale uvážil situaci a hru nepřerušil, vzápětí se k dorážce do prázdné brány dostal MARTIN ŠTOHANZL a domácí ještě mají šanci na dovršení desítky – 8:0! Asistence: Radovan Pavlík, Kryštof Hroudný.
     
    45:26
    Hradec právě vstřelil branku!
    Sedm! Hradec využívá třetí přesilovou hru z pěti a přidává další zářez na pažbu. Postarala se o to individuální akce ŠTĚPÁNA MATĚJČKA, který vyjel z rohu pásma před branku a prvotřídním bekhendovým věšákem poslal kotouč do jediného volného místečka v pardubické kleci – 7:0! Asistence: Radovan Pavlík.
     
    38:24
    Hradec právě vstřelil branku!
    Totální rozklad pardubické obrany pokračuje bez nejmenší přestávky! Tentokrát se o to postaral bleskurychlý protiútok, který zakončila přihrávka Filipa Moníka FILIPU JIRÁSKOVI a bezchybné završení akce. Domácí fanoušci si žádají desítku a upřímně se jim vůbec nedivím – 6:0! Asistence: Filip Moník, Martin Štohanzl.
     
    34:10
    Hradec právě vstřelil branku!
    Čepice na led! Tohle byla od domácí dvacítky velká paráda. MARTIN HEJNA díky své výborné fyzické hře obral protivníka o kotouč, ještě na sebe stihl natáhnout faul, jenže okamžitou střelu prosedil skrz výstroj Dominika Groha a završuje hattrick – 5:0! Hradec skóruje i ve vlastním oslabení. Bez asistence.
     
    29:42
    Hradec právě vstřelil branku!
    Asi jde napsat jediné – přichází to, co přijít muselo! Za bránou si přihrávali Pavlík s Matějčkem, až druhý jmenovaný našel dostatečný prostor pro přihrávku MARTINU HEJNOVI, stojícímu před brankovištěm. Hradecký útočník pak neomylně zavěsil pod břevno a raduje se dnes podruhé – 4:0! Asistence: Štěpán Matějček, Radovan Pavlík.
     
    15:16
    Hradec právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelné, jak klidně a chladnokrevně zároveň si hradečtí dorostenci počínají v zakončení! Dělovku Hejny tečoval Štohanzl a Klouček ještě zasáhl, ale na dorážku FILIPA MONÍKA už neměl nárok a Královští lvi zásluhou využité přesilovky vedou v prestižním derby už o tři branky – 3:0! Asistence: Martin Štohanzl, Martin Hejna.
     
    12:56
    Hradec právě vstřelil branku!
    Pouhých sedm sekund nato propuká na hradecké střídačce další obrovská radost, a to ve skutečnosti uběhlo rozhodně ještě méně! Hned po buly se dopředu vydal MARTIN HEJNA a domácí bijec dokázal propálit Kloučka podruhé – 2:0! Bez asistence.
     
    12:49
    Hradec právě vstřelil branku!
    Domácí hokejisté zvládli ještě v oslabení vytvořit protiútok, který tři sekundy po jeho skončení znamená otevírací branku utkání! Vítek Fanderlik si na pravé straně počkal jako starý mazák a pak vybídl mezi kruhy kapitána RADOVANA PAVLÍKA, jenž trefil neomylně mezírku mezi betony Milana Kloučka – 1:0! Asistence: Vítek Fanderlik, Štěpán Matějček.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 13. Pavlík (Fanderlik, Matějček), 13. Hejna, 16. F. Moník (Štohanzl, Hejna), 30. Hejna (Matějček, Pavlík), 35. Hejna, 39. Jirásek (F. Moník, Štohanzl), 46. Matějček (Pavlík), 55. Štohanzl (Pavlík, Hroudný)


    Královští lvi Hradec Králové: Weiss (Vomáčka) – Voňka, Hroudný, Šalda, Fanderlik, Martinec, J. Moník, Kynčl – D. Matouš, F. Moník, Matějček, Pažourek, Jirásek, Dvořák, Štohanzl, Maršík, Hejna, Hidveghy, Pavlík „C“. Trenér: Tomáš Martinec.
    HC Dynamo Pardubice: Klouček (30. Groh) – J. Rudy, Mikulčák, Mert, Leder, Polák – Cach „C“, Machala, Machač, Petrus, Syrovec, Králíček, Blümel, Hašek, Bor, Pochobradský, Bureš. Trenér: Jiří Seidl.

    Rozhodčí: Veselý – Hidvéghy, Antalík.

    Diváci: 222
    bahis siteleri