Magnitogorsk – Vladivostok 5:3 (kon.) | Barys – Jekatěrinburg 5:4 (po pr.) | Ufa – N.Novgorod 0:1 (kon.)
Kazaň – Novosibirsk 3:2 (po pr.)
konec
Metallurg Magnitogorsk
5:3 (1:0, 3:3, 1:0)
Admiral Vladivostok
Neděle 09.03.2014, 12:00 • Metallurg Ice Arena • Play-off KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    43:33
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Domácí znovu prokazují, že mají opravdu vynikající přesilové hry! Dnes se prosazují již ve druhé přesilové hře, CHRIS LEE si najel na prostor kruhů, kam dostal přihrávku a z první umístil puk přímo k tyči – 5:3! Asistence: Sergej Mozjakin a Jan Kovář.
     
    34:42
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Dnešní zápas je velmi bláznivý, skóre se nám přelévá ze strany na stranu! JEVGENIJ GRAČJOV dostal puk přesně na úroveň brankové čáry, dokázal si vybruslit před brankoviště a mezi nohama Košečkina zasunul kotouč do branky – 4:3! Asistence: Justin Hodgman a Ilja Zubov.
     
    32:49
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Jenže pouhé sekundy po návratu vyloučeného hráče se domácí radují ze čtvrté vstřelené branky! FRANCIS PARE stál v pravý okamžik na tom správném místě, o mantinelu se k němu odrazil puk a útočník Magnitogorsku ho bleskově vrátil do sítě Ivannikova – 4:2! Asistence: Oskar Osala a Rimat Ibragimov.
     
    28:31
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Hosté nakonec dokázali přesilovou hru využít a v polovině druhé části znovu oživují svoji šanci na srovnání stavu série! Po několika přihrávkách namazal Commodore DMITRIJU VOROBJOVOVI, který z první prostřelil vše před sebou – 3:2! Asistence: Mike Commodore.
     
    22:52
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Bláznivý začátek druhé třetiny nám zřejmě rozhodne o osudu dnešního duelu! TIM BRENT vlétl jako uragán do útočné třetiny, udělal kličku do středu hřiště a příklepem umístil puk přesně k tyči! Magnitogorsk vměstnal své dva góly do rozmezí jedenácti sekund – 3:1! Asistence: Denis Platonov a Sergej Těreščenko.
     
    22:41
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Domácí si velmi rychle a prakticky z ničeho berou vedení zpět na svoji stranu! Obrana Vladivostoku nechala za brankou volného JAROSLAVA KOSOVA, který obkroužil klec a zasunul puk neomylně k tyči – 2:1! Asistence: Rinat Ibragimov.
     
    20:54
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Tak podobný začátek si domácí ani náhodou nepředstavovali! NICLAS BERGFORS předvedl vynikající samostatnou akci, přejel modrou čáru a z hranice pravého kruhu vymetl všechny pavučinky levého horního rohu Košečkinovy svatyně – 1:1! Bez asistence.
     
    02:32
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Následné pokračování přesilové hry končí radostí domácích hokejistů! Osala křižným pasem podél brankoviště našel rozjetého VIKTORA ANTIPINA, který z první umístil puk do sítě přesouvajícího se Ivannikova – 1:0! Asistence: Oskar Osala a Michail Junkov.

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: 3. Antipin (Osala, Junkov), 23. Kosov (Ibragimov), 23. Brent (Platonov, Těreščenko), 33. Pare (Osala, Ibragimov), 44. Lee (Mozjakin, Kovář) – 21. Bergfors, 29. Vorobjov (Commodore), 35. Gračjov (Hodgman, Zubov)


    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Pečurskij) – Antipin, Birjukov, Tereščenko, Chabarov, Ibragimov, Lee, Maleňkich – Zaripov, Kovář, Mozjakin (C) – Pare, Kazjonov, Brent – Platonov, Junkov, Kosov – Grigorjenko, Potěchin, Osala – Malinovskij
    Admiral Vladivostok: Ivannikov (Stelmach) – Naumenkov, Pyett, Bočarov, Antropov, Commodore, Vorobjov, Zemčjonok, Těrnavskij – Gračjov, Nikitěnko (C), Ugarov – Bergfors, Gynge, Schutz – Bortnikov, Zubov, Hodgman – Barbašev, Drugov, Sokolov.

    Rozhodčí: Zacharov, Komarov – Metalnikov, Sirotkin
    bahis siteleri