Magnitogorsk – Vladivostok 5:3 (kon.) | Barys – Jekatěrinburg 5:4 (po pr.) | Ufa – N.Novgorod 0:1 (kon.)
Kazaň – Novosibirsk 3:2 (po pr.)
po prodl.
Barys Nur-Sultan
5:4 (1:1, 2:2, 1:1 - 1:0)
Avtomobilist Jekatěrinburg
Neděle 09.03.2014, 12:00 • Sport Complex • Play-off KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    77:41
    Astana právě vstřelila branku!
    Barker vypálil od modré čáry, jeho střelu tečoval Boyd a od jeho hole se puk odrazil k MIKOVI LUNDINOVI, na kterého Fjodorov pozapomněl a ten už neměl problém překonat ležícího Kováře. Je rozhodnuto! Bez asistence.
     
    56:03
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Demagin nahrál do rohu u modré čáry DMITRIJI MEGALINSKIJOVI, jehož nekompromisní rána končí až v síti. Asistence: Alexej Simakov, Sergej Demagin.
     
    46:48
    Astana právě vstřelila branku!
    Lundin měl kotouč na modré čáře v rohu útočného pásma, odkud si popojel na střed a přihrál na hůl BRANDONA BOCHENSKIHO, který měl před sebou volno tak si ještě popojel blíž ke Kovářovi a přesnou ranou do šibenice posílá domácí do vedení. Asistence: Mike Lundin.
     
    39:41
    Astana právě vstřelila branku!
    A vypadá to, že i druhá třetina skončí nerozhodně. Krásnou individuální akci předvedl ROMAN STARČENO, který to vzal na sebe už za brankou Kováře. Vybruslil zády k bráně k levému kruhu odkud bekhendem na vzdálenější tyč překonal Kováře, který měl zakrytý výhled. Asistence: Kristián Kudroč, Konstantin Ruděnko.
     
    34:12
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Lepistö vypálil od modré čáry a tam číhal na dorážku FJODOR MALYKIN, který z těsné blízkosti dotlačil puk na blíží tyči za brankovou čáru. Asistence: Sami Lepistö, Anton Lazarev.
     
    30:08
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Malykin zpoza branky domácích nahrál před brankoviště ARŤOMOVI ČERNOVOVI, který z těsné blízkosti nedal Jeremejevovi žádnou šanci. Asistence: Tobias Viklund a Fjodor Malykin.
     
    25:39
    Astana právě vstřelila branku!
    Nádherná individuální akce Rudenka, který si povodil celou obranu hostů, to korunoval krásnou žabičkou mezi dvěma obránci, kterou adresoval ROMANU STARČENKOVI a ten přesně umístil puk k levé tyči. Asistence: Konstantin Rudenko, Nikolai Antropov.
     
    11:31
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Jenže i domácí ztratili puk a z následného protiútoku Avtomobilist udeřil jako blesk z nebe. Lewandowski vybojoval puk za brankou a fotbalově placírkou přikopl puk před branku, kde číhal ANDRÉ DEVEAUX a ten bekhendem stihl poslat puk na bližší tyč dřív, než to tam Jeremejev stihl utěsnit! Asistence: Eduard Lewandowski.
     
    05:35
    Astana právě vstřelila branku!
    Upper se dostal ke střele z bezprostřední blízkosti a jeho pokus ještě Kovář vyrazil. Bohužel pro hosty pouze na hůl osamoceného MICHAILA RACHMANOVA, kterému stačilo trefit odkrytou branku a tuto výzvu zvládl snadno. Asistence: Dmitrij Upper.

    Tomáš Kouba

    Branky a nahrávky: 6. Rachmanov (Upper), 26. Stračenko (Rudenko, Antropov), 40. Stračenko (Kudroč, Ruděnko), 47. Bochenski (Lundin), 78. Lundin (Boyd, Barker) – 12. Deveaux (Lewandowski), 31. Černov (Viklund, Malykin), 35. Malykin (Lepistö, Lazarev), 57. Megalinskij (Simakov, Demagin)


    Barys Nur-Sultan: Jeremejev (Malgin) – Barker, Lundin, Savčenko, Litvniněnko, Kudroč, Semjonov, Grebeščikov – Dawes, Bochenski, Boyd – Ruděnko, Starčenko, Antropov – Žajlauov, Upper, Romanov – Poliščuk, Sagadějev, Gavrilin, Rachmanov.
    Avtomobilist Jekatěrinburg: Kovář (Lobanov) – Gusev, Žuravljov, Viklund, Lepistö, Megalinskij, Antonov, Trjamkin – Lewandowski, Deveaux, Jemelejev – Lazarev, Černov, Malychin – Demagin, Fjodorov, Simakov – Golyšev, Vyglazov, Gorbunov, Arkalov.

    Rozhodčí: Sergejev, Vasiljev – Golovljov, Paleij

    Diváci: 4070
    bahis siteleri