Magnitogorsk – Vladivostok 5:3 (kon.) | Barys – Jekatěrinburg 5:4 (po pr.) | Ufa – N.Novgorod 0:1 (kon.)
Kazaň – Novosibirsk 3:2 (po pr.)
po prodl.
Barys Nur-Sultan
5:4 (1:1, 2:2, 1:1 - 1:0)
Avtomobilist Jekatěrinburg
Neděle 09.03.2014, 12:00 • Sport Complex • Play-off KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    77:41
    Astana právě vstřelila branku!
    Barker vypálil od modré čáry, jeho střelu tečoval Boyd a od jeho hole se puk odrazil k MIKOVI LUNDINOVI, na kterého Fjodorov pozapomněl a ten už neměl problém překonat ležícího Kováře. Je rozhodnuto! Bez asistence.
     
    77:10
    Trjamkin (JEK) si půjde odpykat dvě minuty za nedovolenou hru vysokou holí a to může být rozhodující.
     
    69:30
    Dawes se dostal do bezprostřední blízkosti před Kováře a ve vyložené pozici netrefuje branku!
     
    67:58
    Rudenko měl další velkou šanci rozhodnout. Z kraje kruhu vyslal projektil na Kováře, který si s jeho střelou jen tak tak poradil.
     
    66:45
    Jenže hosté ztratili puk a Romanov vyrazil podél levého mantinelu do protiútoku až na úroveň brankové čáry, odkud přihrával před branku, kam si najížděl opomenutý Taglat Žajlauov, kterému už pouze stačilo správně nastavit hokejku. Branka však nebyl uznána, neboť brána byla podle rozhodčích posunuta v momentě, kdy kotouč přešel brankovou čáru. Pokračujeme!
     
    65:16
    Lewandowski stál zcela sám před brankářem domácích, bohužel pro něj a Jekatěrinburg ho přihrávka překvapila a nezpracoval tak skákající kotouč, aby mohl zakončit.
     
    58:00
    Zbývají poslední dvě minuty třetí třetiny a zápas míří do prodloužení.
     
    56:03
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Demagin nahrál do rohu u modré čáry DMITRIJI MEGALINSKIJOVI, jehož nekompromisní rána končí až v síti. Asistence: Alexej Simakov, Sergej Demagin.
     
    54:45
    Další vyloučení si odpyká Litvinenko (AST) za nedovolené bránění.
     
    49:31
    A vzápětí je tu další faul a velká možnost domácích navýšit náskok, neboť si zahrají výhodu pět proti třem. Na dvě minuty se půjde zchladit Vyglazov (JEK) za sekání.
     
    48:24
    Viklund (JEK) dostává dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    46:48
    Astana právě vstřelila branku!
    Lundin měl kotouč na modré čáře v rohu útočného pásma, odkud si popojel na střed a přihrál na hůl BRANDONA BOCHENSKIHO, který měl před sebou volno tak si ještě popojel blíž ke Kovářovi a přesnou ranou do šibenice posílá domácí do vedení. Asistence: Mike Lundin.
     
    45:50
    Simakov nahrával Fjodorovi, který měl před sebou pouze ležícího brankáře domácích. Ve vyložené pozici však trefuje tyč!
     
    43:00
    Hosté se v oslabení dostali do přečíslení dva na jednoho. Malykin přihrával Viklundovi a Jeremejev se stačil přemístit a tuto situaci zvládl.
     
    42:25
    Výhoda končí a na trestnou lavici míří Gustev (JEK) za hru vysokou holí.
     
    40:39
    Lepisto a Dawes hned v úvodu dostávají dvě minuty. Lepisto (JEK) za sekání a Dawes (AST) za simulování.
     
    39:41
    Astana právě vstřelila branku!
    A vypadá to, že i druhá třetina skončí nerozhodně. Krásnou individuální akci předvedl ROMAN STARČENO, který to vzal na sebe už za brankou Kováře. Vybruslil zády k bráně k levému kruhu odkud bekhendem na vzdálenější tyč překonal Kováře, který měl zakrytý výhled. Asistence: Kristián Kudroč, Konstantin Ruděnko.
     
    34:12
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Lepistö vypálil od modré čáry a tam číhal na dorážku FJODOR MALYKIN, který z těsné blízkosti dotlačil puk na blíží tyči za brankovou čáru. Asistence: Sami Lepistö, Anton Lazarev.
     
    32:58
    Poliščuk (AST) dostává dvě minuty za podražení.
     
    31:11
    Jeremejev předvedl další úžasný zákrok, když se dokázal rychle přesunout a zneškodnit dorážku Gorbunova, které předcházela střela Golyševa.
     
    30:08
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Malykin zpoza branky domácích nahrál před brankoviště ARŤOMOVI ČERNOVOVI, který z těsné blízkosti nedal Jeremejevovi žádnou šanci. Asistence: Tobias Viklund a Fjodor Malykin.
     
    28:17
    Demagin obdržel křižnou přihrávku, avšak nedokázal puk usměrnit do odkrytých míst přesouvající se ho Jeremejeva.
     
    25:39
    Astana právě vstřelila branku!
    Nádherná individuální akce Rudenka, který si povodil celou obranu hostů, to korunoval krásnou žabičkou mezi dvěma obránci, kterou adresoval ROMANU STARČENKOVI a ten přesně umístil puk k levé tyči. Asistence: Konstantin Rudenko, Nikolai Antropov.
     
    24:45
    Hosté se dostali do přečíslení dva na jednoho Lewandovski chtěl situaci vyřešit přihrávkou na najíždějícího Jemelejeva. Bohužel pro Avtomobilist mu v momentě přihrávky puk sjel z hole!
     
    23:50
    Další fantastický zákrok brankáře domácích, který v těchto chvíli drží svůj tým. Z mezikruží ho teď nedokázal překonat ani Golyšev!
     
    23:06
    Vyglazov se ocitl sám před Jeremejevem a zcela osamocený z těsné blízkosti ho nedokázal překonat!
     
    21:45
    Žailauov našel z hranice levého kruhu v mezikruží nikým nehlídaného Litvinenka, ten však ve vyložené pozici netrefil kotouč!
     
    11:31
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Jenže i domácí ztratili puk a z následného protiútoku Avtomobilist udeřil jako blesk z nebe. Lewandowski vybojoval puk za brankou a fotbalově placírkou přikopl puk před branku, kde číhal ANDRÉ DEVEAUX a ten bekhendem stihl poslat puk na bližší tyč dřív, než to tam Jeremejev stihl utěsnit! Asistence: Eduard Lewandowski.
     
    05:35
    Astana právě vstřelila branku!
    Upper se dostal ke střele z bezprostřední blízkosti a jeho pokus ještě Kovář vyrazil. Bohužel pro hosty pouze na hůl osamoceného MICHAILA RACHMANOVA, kterému stačilo trefit odkrytou branku a tuto výzvu zvládl snadno. Asistence: Dmitrij Upper.

    Tomáš Kouba

    Branky a nahrávky: 6. Rachmanov (Upper), 26. Stračenko (Rudenko, Antropov), 40. Stračenko (Kudroč, Ruděnko), 47. Bochenski (Lundin), 78. Lundin (Boyd, Barker) – 12. Deveaux (Lewandowski), 31. Černov (Viklund, Malykin), 35. Malykin (Lepistö, Lazarev), 57. Megalinskij (Simakov, Demagin)


    Barys Nur-Sultan: Jeremejev (Malgin) – Barker, Lundin, Savčenko, Litvniněnko, Kudroč, Semjonov, Grebeščikov – Dawes, Bochenski, Boyd – Ruděnko, Starčenko, Antropov – Žajlauov, Upper, Romanov – Poliščuk, Sagadějev, Gavrilin, Rachmanov.
    Avtomobilist Jekatěrinburg: Kovář (Lobanov) – Gusev, Žuravljov, Viklund, Lepistö, Megalinskij, Antonov, Trjamkin – Lewandowski, Deveaux, Jemelejev – Lazarev, Černov, Malychin – Demagin, Fjodorov, Simakov – Golyšev, Vyglazov, Gorbunov, Arkalov.

    Rozhodčí: Sergejev, Vasiljev – Golovljov, Paleij

    Diváci: 4070
    bahis siteleri