Košice – Martin 3:2 (kon.) | Nitra – Zvolen 5:0 (kon.)
konec
HC Košice
3:2 (1:0, 1:1, 1:1)
HK VITAR Martin
sk Neděle 09.03.2014, 17:00 • Steel aréna • Tipsport Liga (SR) play-off
Partner:
     
    59:20
    Hostia hrajú opäť bez brankára!
     
    59:16
    Oddychový čas hostí.
     
    59:16
    Martin dal gól!

    Všetko sa razom zdramatizovalo! Nenápadná strela v podaní JAKUBA SUJU prekvapila Staňu a nás čaká ešte rušná minúta!
     
    59:00
    Hostia hrajú bez brankára!
     
    48:10
    Skúsený gólman Staňa za vlastnou bránkou pomáhal spoluhráčom s rozohrávkou. Puk síce prihral jednému z hráčov v tmavomodrom drese, ale následne sa pošmykol a skončil na ľad. Brankár Košičanov sa ale rýchlo oklepal a zamieril späť do svojej bránky.
     
    47:39
    Domáci sa budú musieť brániť. Na trestnú lavicu odchádza na dve minúty za držanie Klouček.
     
    47:59
    Košice dali gól!

    Tlak Košičanov napokon skončil tretím zásahom v sieti Dzubinu. Mladík PAVOL SKALICKÝ to skúsil úplne nenápadne strelou z otočky, a tá dokonale prekvapila martinského brankára. Asistencia: Peter Sojčík.
     
    47:42
    Obrovská šanca Košičanov ostáva opäť nevyužitá. Domáci Bartoš prenechal puk Jenčíkovi, ktorý pálil z medzikružia, ale v stopercentnej pozícii nepochodil.
     
    43:32
    Pozor ale na opačnej polovici ľadovej plochy!) Tam sa domáci hráči dostali do niekoľkých príležitostí v rade. najskôr dobrú pozíciu spálil Hinďoš, a potom sa spoza bránky pokúšal puk za čiaru zasunúť aj Boltun. Mladíkovi ale jeho úmysel nevyšiel. Brankár Dzubina mal čo robiť.
     
    42:07
    Toto bola veľmi nebezpečná strela v podaní hosťujúceho Cígera! Jakub dostal puk v medzikruží a bez rozmýšľania tvrdo pálil, ale Staňa sa prezentoval skvelým zákrokom a betónom puk vyrazil.
     
    40:52
    Naopak, Martinčania prevzali puk na svoje hokejky a zaviezli ho na opačnú polovicu ľadovej plochy. tam musel ísť Staňa až na ľadovú plochu, ale kus čiernej gumy schoval v lapačke. Škoda pre hostí, vyrovnanie majú na dosah.
     
    30:13
    Košice dali gól!

    Domáci okamžite využívajú presilovú hru. MAREK BARTÁNUS vypálil skutočne tvrdo a Dzubina si už s touto ranou nedokázal poradiť. Asistencie: Richard Jenčík a Peter Bartoš.
     
    29:58
    Hostia sa budú brániť. Brcko sa previnil držaním.
     
    26:42
    Martin dal gól!

    Hostia vyrovnávajú! Domáci situáciu úplne podcenili a pred bránkou ostal úplne osamotený LUKÁŠ FINSETRLE, ktorý bezproblémovo poslal puk za bezmocného Staňu. Asistencie: Dominik Fujerík a Jakub Suja.
     
    21:04
    Hostia sa budú brániť. Za hákovanie odchádza na trestnú lavicu Novotný.
     
    19:51
    Košiciam sa to predsa len ešte podarilo! Bartánus ostal nikým nechránený pred bránkou, ale Dzubina vysunutou hokejkou vyrazil puk a znemožnil tak domácemu útočníkovi zakončiť.
     
    18:51
    Hostia sa budú brániť. Matejka je vylúčený za podrazenie.
     
    16:58
    ďalšia gólová šanca Košíc! Do medzikružia si nakorčuľoval nikým nebránený Bicek a dostal presnú prihrávku. Okamžite sa napriahol, ale puk poslal tesne nad bránku.
     
    15:37
    Košice dali gól!

    Domáci otvárajú skóre duelu. MATEJ ČEŠÍK si prevzal puk vo vlastnej útočnej tretine, stiahol si ho vedľa bránku a lišiacky prekabátil Dzubinu. Asistencia: Peter Sojčík.
     
    14:56
    Dmáci v ďalšej zaujímavej pozícii! V trojici sa nahrnuli do útoku a puk napokon smeroval na hokejku Jenčíka. Ten to skúsil tvrdou ranou, ale s tou si poradil Dzubina.
     
    13:21
    Domáci Bartánus z pravej strany posunul puk pred bránku, ale tam trestuhodne nik nebol! Kus čiernej gumy sa iba prekĺzol bránkoviskom Dzubinu.
     
    07:48
    Ďalšia vážnejšia príležitosť pre Košice! Bartoš z pravej strany skúšal najsklr poslať puk ponad Dzubinu, ale keď sa mu to nepodarilo, volil prihrávku pred bránku, kde bol Jenčík. Ten bol ale veľmi dobre bránený a nemohol presne zakončovať.
     
    02:50
    Veľká šanca Košičanov! Jokeľ sa z ničoho nič ocitol osamotený pred bránkou a dostal puk, ale Dzubina si svoje miesto obhájil a kus čiernej gumy do siete nepustil. Martin teraz môže svojmu gólmanovi skutočne ďakovať.

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 16. Češík (Sojčík), 31. Bartánus (Jenčík, Bartoš), 48. Skalický (Sojčík) – 27. Finsetrle (Fujerík, Suja), 60. Suja


    HC Košice: Staňa – Klouček, Kolba, Štrbák (C), Černák, Deyl, Cebák, Briják – Bartánus, Boltun, Bicek (A) – Jenčík (A), Bartoš, Svatoš – Sojčík, Češík, Skalický – Jokeľ, Matúš Chovan, Hinďoš
    HK VITAR Martin: Dzubina – Perniš, Novotný, Tupý, Ďatelinka, Brcko, Matejka, Rzsina, Šugár – Themár, Kolena, L. Klíma – Važan, Galamboš, Rožník – Suja, Fujerík, Finsterle – J. Cíger, Dírer, Pokrivčák

    Rozhodčí: J. Konc, Orolín – Gajan, Smrek

    Diváci: 3387
    bahis siteleri