Boston – Arizona 2:1 (kon.) | Columbus – San Jose 3:4 (0:1 po s.n.) | Carolina – Buffalo 4:2 (kon.)
Tampa – Florida 5:4 (kon.) | St. Louis – Edmonton 6:2 (kon.) | Minnesota – NY Rangers 2:1 (kon.)
Dallas – Columbus 0:1 (pře.) | Los Angeles – Toronto 2:3 (kon.)
konec
Steinbach Black Wings Linz
3:2 (2:0, 1:1, 0:1)
HC LERAM Orli Znojmo
Pátek 14.03.2014, 19:30 • Keine Sorgen Eisarena Linz • Play-off EBEL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:51
    Tak tohle hostům moc neprospěje. Trest za příliš mnoho hráčů na ledě odpyká Novák (ZNO).
     
    43:18
    Orli právě vstřelili branku!
    Výborná zpráva pro Orly! ONDŘEJ FIALA se konečně dočkal a přesnou střelou překonává domácí Ouzase a snižuje náskok hostů na jedinou branku!
    Asistence: Antonín Bořuta, Michael Kolarz.
     
    38:57
    Podobná situace se nyní zopakovala na druhé straně. Pucher (ZNO) – 2 minuty za hru vysokou holí. Bude se hrát čtyři na čtyři.
     
    38:46
    Lattner dostal holí do krku a těžce se zvedá z ledu. Vyloučen Mitterdorfer (LIN) – 2 minuty za vysokou hůl.
     
    33:15
    Bořuta (ZNO) – 2 minuty za hrubost, Lebler (LIN) – 2 minuty za sekání a Hedlund (LIN) – 2 minuty za hrubost. Přesilovka pro Orly.
     
    30:44
    Orli právě vstřelili branku!
    Ouzasovi vypadl z lapačky puk, ke kterému se dostal ZDENĚK BLATNÝ a ten zpoza branky zasunul do odkryté klece. Asistence: Antonín Bořuta, Jan Lattner.
     
    25:32
    Linz právě vstřelil branku!
    Domácí využívají dvojnásobnou výhodu. Odražený puk se dostal k BRIANU LEBLEROVI mezi kruhy, který backhandem nasměroval kotouč pod břevno. Asistence: Andrew Hedlund, Jason Ulmer.
     
    24:10
    Vyloučen Sova (ZNO) – 2 minuty za vražení na hrazení.
     
    23:30
    Šeda (ZNO) – 2 minuty za podražení. Další přesilovka pro domácí tým.
     
    21:24
    Beránek se dostal k odraženému puku před Ouzasem. Nikým nehlídaný mohl zakončit, ale branku přestřelil. Velká šance Orlů!
     
    17:38
    Za vražení na hrazení je vyloučen Bořuta (ZNO).
     
    14:39
    Lattner (ZNO) je vyloučen za podražení ve středním pásmu. Přesilovka Linze.
     
    10:26
    Hala bouří, za sekání je vyloučen Philipp Lukas (LIN).
     
    09:48
    Linz právě vstřelil branku!
    Opět chyba u zadního mantinelu za znojemskou brankou a je z toho další gól v Hoviho síti. Müller zaváhal při dojíždění nahozeného kotouče za brankou, domácí se dostali k puku, ten bleskově putoval před branku, kde volný BRAD MORAN skóruje znovu střelou po ledě. Asistence: Jason Ulmer a Brian Lebler.
     
    08:50
    Další obrovská šance Znojma. V brejku dvou na jednoho přenechal Procházka skvěle Pucherovi, jenže buď zázračný zákrok Ouzase či levá tyč zastavily puk na cestě do sítě!
     
    07:27
    Výborná práce Puchera, který v tísni od mantinelu našel mezi kruhy volného Procházku. Jenže ten v poslední době štěstí na góly prostě nemá a ani tentokrát puk do sítě ani nadvakrát nedostal.
     
    05:15
    Velké štěstí pro znojemské barvy. Ulmer před Hovim téměř zastavil, zdálo se, že je z úhlu, ale propasíroval puk skrz brankáře. Kotouč poté proskákal brankovištěm těsně vedle vzdálenější tyče.
     
    05:15
    Orli tuto situaci nezvládli. Thomasovu přihrávku vystihl Ulmer, řítil se sám na Hoviho, ten jeho pokus vychytal. Jenže za hákování nařizují rozhodčí trestné střílení proti znojemské brance!
     
    03:51
    Zdeněk Blatný je po svém vyloučení, z kterého padla branka, hodně nabuzený. Nyní dobře zapracoval před brankou a málem se mu podařilo puk protlačit až za čáru.
     
    03:15
    Murphy (LIN) vyloučen za podražení. Přesilovka Znojma.
     
    02:24
    Linz právě vstřelil branku!
    Přesilovku domácí rychle využívají. Jejich elitní útok byl důraznější v souboji u zadního mantinelu, Moran vyvezl puk do brankoviště, kde znojemští obránci nedokázali pokrýt JASONA ULMERA, který mezi betony brankáře skóruje. Asistence: Brian Lebler a Brad Moran.
     
    02:07
    Následně Blatný (ZNO) atakoval u mantinelu za brankou jednoho z domácích hráčů, posouzeno jako faul. Dvě minuty za hrubost pro znojemského útočníka.
     
    01:48
    Velký tlak první útočné formace Orlů! Kolarz dostal puk před branku a měl na hokejce první gól, bohužel trefil přesouvajícího se Ouzase.

    Lukáš Caha

    Lukáš Peroutka

    Marcela Procházková

    Branky a nahrávky: 3. Ulmer (Lebler, Moran), 10. Moran (Ulmer, Lebler), 26. Lebler (Hedlund, Ulmer) – 31. Blatný (Bořuta, Lattner), 44. Fiala (Bořuta, Kolarz)


    Steinbach Black Wings Linz: Ouzas (Hirn) – Murphy, R. Lukas, MacDonald, Hedlund, Dorion, Mitterdorfer, Mayr, Fechtig – Lebler, Moran, Ulmer – Baumgartner, Hisey, Leahy – Iberer, Oberkofler, P. Lukas – Franz, Gaffal, Macierzynski.
    HC LERAM Orli Znojmo: Hovi (Čech) – Bořuta, Kolarz, Müller, Štach, Thomas, Sova, Magovac – Blatný, Fiala, Lattner – Procházka, Pucher, Sýkora – Beroun, Šeda, Beránek – Jiránek, Bartoš, Novák.

    Rozhodčí: Gebei, Nikolić – Hütter, Nemeth
    bahis siteleri