Boston – Arizona 2:1 (kon.) | Columbus – San Jose 3:4 (0:1 po s.n.) | Carolina – Buffalo 4:2 (kon.)
Tampa – Florida 5:4 (kon.) | St. Louis – Edmonton 6:2 (kon.) | Minnesota – NY Rangers 2:1 (kon.)
Dallas – Columbus 0:1 (pře.) | Los Angeles – Toronto 2:3 (kon.)
konec
Minnesota Wild
2:1 (1:0, 0:1, 1:0)
New York Rangers
Pátek 14.03.2014, 01:10 • Xcel Energy Center, St. Paul • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:25
    Talbot je na své střídačce!
     
    56:40
    Kyle Brodziak (MNS) poslal puk přes mantinel do hlediště, a domácí útočník tak dostává dvě minuty za zdržování hry a oslabuje svůj tým ve velmi špatnou chvíli.
     
    47:36
    Tak to byla obrovská šance Brassarda, který se dostal k puku před Kuemperem po nepovedeném zakončení Pouliota, ale hostující útočník následně trefil přesně střed domácí brány.
     
    41:03
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Granlund si vybruslil zpoza brány, kde jeho zakončení vyrazil Talbot před sebe na Pominvilla, jenž nedokázal na dvakrát procpat puk za hostujícího brankáře. Puk se však ještě dostal k ZACHU PARISEMU, jenž už poslal kousek pryže do brány Rangers. Asistence: Jason Pominville, Mikael Granlund.
     
    39:55
    Wild mohli jít v samotném závěru třetiny do vedení! Domácí tým předvedl krásnou kombinaci na jejímž konci byl mezi kruhy Spurgeon, kterého však skvěle vychytal Talbot.
     
    34:53
    V útočném pásmu se však proti pravidlům provinil Carl Hagelin (NYR), jenž je vyloučen na dvě minuty za hákování.
     
    34:45
    Na druhé straně poslal Hagelin puk na modrou, kde ihned vystřelil McDonagh, který orazítkoval pravou tyč Kuemperovy brány.
     
    32:58
    Parise byl opět sám před Talbotem, ale ani tentokráte si nedokázal domácí útočník poradit s brankářem Rangers, do kterého napálil svou střelu.
     
    23:19
    Rangers právě vstřelili branku!
    New York využívá přesilovou hru! DEREK STEPHAN držel puk na levé straně, kde si jej následně narazil s McDonaghem a hostující útočník poté poslal puk k levé tyči brány Wild, kde měl Kuemper zcela zakrytý výhled. Asistence: Ryan McDonagh, Rick Nash.
     
    23:05
    Stephan trefuje se svou střelou levou tyč Kuemperovy brány!
     
    21:37
    Wild půjdou do čtyř, protože Kyle Brodziak (MNS) zasáhnul Kreidera vysokou holí, a tak putuje na dvě minuty na trestnou.
     
    17:20
    Parise se po vhazování ocitnul zcela sám před Talbotem, kterého však nedokázal překonat se svou kličkou, protože poslal puk nad bránu Rangers.
     
    15:53
    Wild budou hrát další přesilovou hru, protože na trestnou lavici je poslán za hákování Benoit Pouliot (NYR).
     
    15:26
    Skvělý pas za obranu Wild dostal Hagelin, který se již hnal sám na Kuempera, ale ten si dokázal s jeho následnou kličkou poradit.
     
    13:08
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Wild nahodili puk za svou bránu, kde si jej sebral Moore, jenž nahrál vedle sebe Nashovi, jemuž však vyseknul puk z hole Brodziak a kotouč se odrazil mezi kruhy, kde byl NINO NIEDERREITER, jenž svou pohotovou střelou posílá Wild do vedení. Asistence: Kyle Brodziak.
     
    10:39
    Ve svém útočném pásmu nakonec hákoval Derek Stepan (NYR), a tak budou hrát Wild svou první přesilovou hru v utkání.
     
    09:13
    Scandella vystřelil od modré na Talbota, jenž vyrazil puk před sebe, kde byl však Pominville, jenž ve velmi dobré pozici trefil hostujícího brankáře.
     
    04:29
    Brian Boyle se nádherně uvolnil mezi obránci Wild a hostující útočník nakonec vybojoval faul, když jej seknul Ryan Suter (MNS), který je tak vyloučen na dvě minuty.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 14. Niederreiter (Brodziak), 42. Parise (Pominville, Granlund) – 24. Stephan (McDonagh, Nash)


    Minnesota Wild: Kuemper (Bryzgalov) – Suter, Spurgeon, Brodin, Scandella, Stoner, Ballard – Parise, Granlund, Pominville – Moulson, Koivu, Coyle – Cooke, Brodziak, Niederreiter – Heatley, Haula, McCormick.
    Trenér: Mike Yeo.

    New York Rangers: Talbot (Lundqvist) – McDonagh, Girardi, Staal, Stralman, Moore, Klein – Kreider, Stepan, Nash – Hagelin, Richards, St. Louis – Pouliot, Brassard, Zuccarello – Boyle, Moore, Carcillo.
    Trenér: Alain Vigneault.

    Rozhodčí: Meier, Van Massenhoven – Amell, Lazarowich.

    Diváci: 18 885
    bahis siteleri