Boston – Arizona 2:1 (kon.) | Columbus – San Jose 3:4 (0:1 po s.n.) | Carolina – Buffalo 4:2 (kon.)
Tampa – Florida 5:4 (kon.) | St. Louis – Edmonton 6:2 (kon.) | Minnesota – NY Rangers 2:1 (kon.)
Dallas – Columbus 0:1 (pře.) | Los Angeles – Toronto 2:3 (kon.)
konec
HC VERVA Litvínov
5:1 (4:0, 1:0, 0:1)
HC Energie Karlovy Vary
Pátek 14.03.2014, 17:45 • ZS Ivan Hlinky • Play-out extraligy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    45:46
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Francouzovi pokus o čisté konto pokazil STANISLAV BALÁN, když přesnou střelou z první mířil přesně k tyči. Asistence: Petr Pohl.
     
    22:50
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Střelu do modtré Řehoř neudržel a dnešní jubilant MICHAL TRÁVNÍČEK, který slaví 34 let a 717 zápasů v dresu Litvínova si připisuje pátkou branku utkání dorážkou z brankoviště. Asistence: Filip Pavlík, Petr Chaloupka.
     
    17:52
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Další střela byla sražena pro Energii tak nešťastně, že se dostala na hůl ROBINA HANZLA stojícího u levé tyčky, který puk bleskově zasunul pod betony přesouvajícího se brankáře a ten končí jen těsně za čárou. Asistence: Rostislav Martynek, Martin Ručinský.
     
    15:20
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Střela FRANTIŠKA LUKEŠE ze střední vzdálenosti se dobře schovala za obránce a prošla u za záda brankáře Řehoře. Asistence: Viktor Hübl.
     
    14:36
    Litvínov právě vstřelil branku!
    JURAJ MAJDAN dává první gól v letošní sezoně a kapitán Trávníček mu provokativně sebral puk z ledu a na střídačce mu jej předává na památku. Asistence: Ondřej Jurčík, Filip Pavlík.
     
    11:13
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Litvínovu trvalo více než 11 minut, než obtiskl svou herní dominanci na ukazatel skóre po pěkném individuálním zakončení se prosazuje ROBIN HANZL. Asistence: Marek Posmyk, Martin Ručinský.

    Ondřej Moutvička

    Branky a nahrávky: 12. Hanzl (Posmyk, Ručinský), 15. Majdan (Jurčík, Pavlík), 16. Lukeš (Hübl), 18. Hanzl (Martynek, Ručinský), 23. Trávníček (Pavlík, Chaloupka) – 46. Balán (Pohl)


    HC VERVA Litvínov: Francouz – Stříteský, Zeman, Gula, Pavlík, Posmyk, Chaloupka – Jánský, Hübl, Lukeš – Martynek, Hanzl, Ručinský – Majdan, Jurčík, Trávníček
    HC Energie Karlovy Vary: Řehoř – Rýgl, Bičánek, Kubka, Gulaši, Dresler, Šmach – Pohl, Balán, Zaťovič – Buc, Roman Vlach, Kytnár – Zucker, R. Hruška, R. Dlouhý

    Rozhodčí: Homola, Polák – Hejl, Kajínek

    Diváci: 826
    bahis siteleri