Granada – Rayo Vallecano 0:3 (kon.) | Getafe – Malaga 1:0 (kon.) | Real Madrid – Osasuna 4:0 (kon.)
Real Betis – Real Sociedad 0:1 (kon.)
konec
Real Betis
0:1 (0:0)
Real Sociedad San Sebastian
Sobota 26.04.2014, 22:00 • Estadio Benito Villamarín, Sevilla • Španělská LaLiga
Předzápasové kurzy
     
    To je z dnešního on-line přenosu vše, u toho dalšího se s vámi těším na shledanou. (23:50:59)
     
    Je konec! Real Betis prohrává s Realem Sociedad 0:1 když jediný gól padl z pokutového kopu, který hosté zahrávali ve 48. minutě. To se prosadil Carlos Vela, který se jako jediný zapsal do listiny střelců tohoto utkání. Pro domácí tým je to hodně smutná chvíle, protože touto porážkou si doslova podřízli větev sami pod sebou. Vzhledem k průběhu hry, kdy si fotbalisté Realu Betis téměř nebyli schopni přihrát, jejich hra byla hodně na náhodu, se není čemu divit. Hosté toho také moc nepředvedli, ale díky pokutovému kopu si odváží všechny body.
     
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Poslední vteřiny dnešního duelu. Míč mají ve své moci hosté, kteří si hlídají těsný náskok, fanynky Realu Betis nedokáží zakrýt slzy, bolestná podívaná.
     
    90+2
    Juanfran rozehraje volný kop z dobré pozice, ze vzdálenosti zhruba pětadvaceti metrů, z levé strany. Míč letí do vápna, kde vyboxovává gólman Claudio Bravo.
     
    90+1
    DIváci zklamaně opouští ochozy Estadio Benito Villamarín, tato sezóna je pro Real Betis nepovedená od samého začátku a skončí pádem do nižší soutěže. Rozhodčí nastaví tři minuty nad rámec základní hrací doby.
     
    90
    Poslední minuta řádné hrací doby, centry domácích jsou již hodně na náhodu, míče létají k pokutovému území bez jakéhokoliv adresování, snadná práce pro defenzivu San Sebastianu.
     
    89
    Ani z dalšího rohového kopu se domácí prosadit nedokázali, přesto zůstávají u míče na polovině soupeře.
     
    88
    Střídání v týmu Real Sociedad San Sebastian: ze hřiště odchází Carlos Vela, přichází Xabi Prieto.
     
    87
    Volný kop pro Real Sociedad na polovině Realu Betis, míč směřuje do vápna, kde si nabíhá Imanol Agirretxe, který ale na něho nedosáhl. Odkop od branky Realu Betis.
     
    86
    Hosté se již nikam nehrnou, čekají na vlastní půli na to, co předvedou domácí fotbalisté, kterým se ale vůbec nic nedaří.
     
    85
    Pohled do tváří diváků na Estadio Benito Villamarín dává tušit velkou bolest a zklamání nad tím, že touto porážkou si Real Betis zřejmě již definitivně "pojistil" sestup do druhé ligy.
     
    84
    Po rychlém protiútoku budou domácí zahrávat svůj sedmý rohový kop, znovu z levé strany. Míč směřuje do pokutového území soupeře, kde však zasahuje gólman Claudio Bravo, chytající dnes ve velké pohodě.
     
    83
    Ne, dnes se ani jednomu týmu rohové kopy, v podstatě i standardky obecně, vůbec nedaří. Platí i pro tento rohový kop hostů.
     
    82
    Také hosté budou mít možnost zahrát rohový kop, a to z pravé strany.
     
    81
    Další volný kop pro Real Betis. Míč letí směrem k pokutovému území, kde zkouší hlavičkovat Jordi Figueras, jenže ten posílá míč daleko od branky.
     
    81
    Střídání v týmu Real Betis: ze hřiště odchází Lorenzo Reyes, přichází Daniel Fernández Ceballos.
     
    80
    U postranní čáry je připraven poslední střídající hráč Realu Betis, který se brzy dostane do hry.
     
    78
    Claudio Bravo vykopává. Míč končí ve středu hřiště, kde hosté faulují a hrát tak mohou opět domácí, kteří v posledních minutách mají převahu.

    Martin Dvořák

    Branky: 48. Vela (pen.)

    Karty:   30. J. Carlos (RBE), 38. B. Rodríguez (RBE)


    Real Betis: Adán – Chica (C), Perquis, Figueras, J. Carlos (74. Molina) – Moreno Juanfran, N'Diaye, L. Reyes (81. D. Ceballos) – R. Castro, B. Rodríguez, Juanma (60. Baptistão).
    Náhradníci: López – Caro, Verdú, Cedrick, D. Ceballos, Baptistão, Molina.

    Real Sociedad San Sebastian: Bravo – Zaldúa, M. González (C), I. Martínez, de la Bella – Zurutuza, Bergara, Canales (75. Elustondo) – Vela (88. Prieto), Agirretxe (65. Seferović), Griezmann.
    Náhradníci: Zubikarai – Ansotegi, C. Martínez, Elustondo, Prieto, Castro, Seferović.

    Rozhodčí: Ayza – Martínez, Canales
    bahis siteleri