L. Mikuláš – Dubnica 1:0 (kon.) | Podbrezová – Michalovce 2:0 (kon.) | Prešov – Šamorín 4:0 (kon.)
konec
MFK Tatran Liptovský Mikuláš
1:0 (1:0)
FK Dubnica
sk Sobota 26.04.2014, 16:00MONACObet liga
Předzápasové kurzy
     
    Koniec zápasu. (17:52:30)
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Skončil sa nám prvý polčas zápasu 28. kola, v ktorom Liptovský Mikuláš privítal na domácom ihrisku Dubnicu nad Váhom.

    V úvodnej časti sme videli jeden gól a to v 21. minúte po presnom zásahu Staša.
     
    45
    Prvý polčas sa skončil.
     
    42
    Pomaly sa blížime k polčasu. Liptovský Mikuláš postupuje do útoku po ľavej strane, takže uvidíme či sa podarí zverencom Vladimíra Goffu v závere prvého polčasu niečo vymyslieť.
     
    38
    V závere prvého polčasu sa hra prelieva zo strany na stranu. Do útoku sa dostali aj hráči Liptovského Mikuláša, ktorí tak ťažili zo štandardnej situácie Latiaka. Jeho center z polovice ihriska poslal hlavou do náručia brankára Kucharčík.
     
    36
    Mejić to skúšal v útoku, ale neuspel a tým pádom ani nevyrovnal skóre 28. kola zápasu medzi Liptovským Mikulášom a Dubnicou nad Váhom. Priblížme si však predošlú akciu. Spomínaný hráč hostí sa dostal do úniku po ľavej strane, avšak pri rohovej zástavke vybojoval pre svoj tím loptu Kubena.
     
    35
    Domáci hráči sú častejšie pri lopte. Dá sa povedať, že na ťažko a mokrom teréne dokážu, ako tak kombinovať a vytvoriť si nejakú tú akciu. Pokus Hofericu po pravej strane nebol úspešný. Pri lopte hostia z Dubnice nad Váhom.
     
    21
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Domáci hráči otvárajú gólovo stretnutie 28. kola po rýchlej akcii v strede ihriska. Liptáci sa dostali do brejku troch hráčov. Prihrávka Hofericu z pravej strany našla voľného TOMÁŠA STAŠA, ktorý na dvakrát prekonal Urminského.
     
    Úvodné zostavy:

    MFK Tatran Liptovský Mikuláš: Šavol – Kubena, Kucharčík (K), Latiak, Staš, Matić, Hoferica, Pastva, Moravčík, Jánošík, Hanzeľ. Tréner: V. Goffa.
    Náhradníci: Šimun – Hubočan, Lišivka, Balluch, Asanović, Chomistek, Macík.

    MFK Dubnica nad Váhom: Urminský – Zahranychnyy, Števček, Vaško, Popović, Jastráb, Múdry, Svorada (K), Jánošík, Mejíć, Čiernik. Tréner: P. Gergely
    Náhradníci: Takáč – Janco, Švec, Slávik L., Púpala, Slávik M.

    Rozhodca: Weiss – Brendza, Budáč.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Stretnutie 28. kola druhej futbalovej ligy proti sebe postavilo tímy MFK Tatran Liptovský Mikuláš a MFK Dubnica nad Váhom.

    Pôjde o duel aktuálne jedenásteho a ôsmeho celku tabuľky. Hráči Tatrana ťahajú sympatickú sériu. Doma zdolali 2:1 Bardejov, najtesnejším rozdielom prekvapujúco vyhrali v Michalovciach, na domácej tráve vyhrali so Šamorínom 3:1.

    V uplynulom kole sa predstavili v Šali, v tomto zápase diváci gól nevideli. „V defenzíve hrali všetci naši hráči vzorne, súper nemal jedinú čistú šancu. Smerom dopredu sme zlyhali v koncovke,“ hodnotil duel tréner MFK Tatran Vladimír Goffa.

    Dubnica v minulom kole hrala pred domácim publikom. Rimavskej Sobote podľahla 1:2. Predtým vyhrala 2:1 na pôde trnavskej rezervy a najtesnejšie zdolala Šaľu na jej štadióne.

    V Liptovskom Mikuláši by to mohol byť celkom vyrovnaný duel. Uvidíme, ktorý mančaft sa bude tešiť po záverečnom hvizde rozhodcu.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 16:00.

    Tomáš Batiz

    Branky: 21. Staš


    MFK Tatran Liptovský Mikuláš: Šavol – Kubena, Kucharčík (K), Latiak, Staš, Matić, Hoferica, Pastva, Moravčík, Jánošík, Hanzeľ. Tréner: V. Goffa.
    Náhradníci: Šimun – Hubočan, Lišivka, Balluch, Asanović, Chomistek, Macík.

    FK Dubnica: Urminský – Zahranychnyy, Števček, Vaško, Popović, Jastráb, Múdry, Svorada (K), Jánošík, Mejíć, Čiernik. Tréner: P. Gergely
    Náhradníci: Takáč – Janco, Švec, Slávik L., Púpala, Slávik M.

    Rozhodčí: Weiss – Brendza, Budáč
    bahis siteleri