Trenčín – Košice 4:2 (kon.)
konec
AS Trenčín
4:2 (1:1)
MFK Košice
sk Neděle 17.08.2014, 19:00 • Na Sihoti, Trenčín • Niké liga
Předzápasové kurzy
     
    90+1
    Trenčín dal gól!
    Zdecimovaná obrana Košic už naozaj nestíha. Emmanuel Edmond špičkovou prihrávkou vysunul do šance FRANTIŠKA KUBÍKA, ktorý popri Tofiloskom dáva svoj tretí gól v dnešnom zápase.
     
    86
    Trenčín dal gól!
    Peter Čögley si narazil loptu s Hajradinovičom, následne poslal krížnu prihrávku cez celé vápno na FRANTIŠKA KUBÍKA, ktorý ju v sklze posiela za chrbát nešťastného gólmana Košíc.
     
    76
    Trenčín dal gól!
    A je vyrovnané. Moses Simon poslal do šestnástky Košíc dobrý center, lopta sa od trávnika odrazila priamo pred FRANTIŠKA KUBÍKA, ktorý prekonáva bezmocného brankára hostí.
     
    52
    Košice dali gól!
    Neuveriteľné! Druhá strela Košíc v zápase značí druhý gól v sieti Miloša Volešáka. Ľubomír Korijkov našiel prihrávkou pomedzi nohy Kleščíka voľného NERMINA HASKIĆA, ktorý zoči voči Volešákovi nezaváhal a dáva svoj druhý gól v tomto stretnutí.
     
    38
    Košice dali gól!
    A pozrime sa na to! Prvá poriadna šanca hostí, loptu z rohového kopu posadil Martin Bukata na hlavu NERMINA HASKIĆA, ktorý bez okolkov vyrovnáva na 1:1!
     
    33
    Trenčín dal gól!
    Moses Simon sa na hranici šestnástky zbavil Sekulića, poslal loptu presne na kopačku JAKUBA HOLÚBEKA, ktorý ju z prvej parádne zavesil pod brvno bránky bezmocného Tofiloského.

    Dávid Švec

    Branky: 33. Holúbek (Simon), 76. Kubík (Simon), 86. Kubík (Čögley), 90+1. Kubík (Edmond) – 38. Haskič (Bukata), 52. Haskič (Korijkov)

    Karty:   26. Rodriguez da Silva (TRE), 68. Rundič (TRE), 74. Kleščík (TRE) – 12. Šinglár (KOS), 53. Kavka (KOS), 65. Tofiloski (KOS), 68. Viazanko (KOS)


    AS Trenčín: Volešák (C) – Rundič (77. Lawrence), Čögley, Kleščík, Rodriguez da Silva – Mišák (57. Edmond), Kubík, Holúbek, Hajradinovič – Simon (90. Mondek), Lobotka.
    Náhradníci: Šemrinec – Skovajsa, Lawrence, Opatovský, Bariš, Mondek, Edmond.

    MFK Košice: Tofiloski – Sekulić, Korijkov, Tóth, Kavka – Bašista, Šinglár (C), Viazanko, Bukata (87. Ostojić) – Škutka (82. Diaby), Haskič (75. Pačinda).
    Náhradníci: Ružinský – Ostojić, Huk, Gáll, Skvašík, Pačinda, Diaby.

    Rozhodčí: Trutz – Mókoš, Hrdlička
    bahis siteleri