Espanyol – Sevilla 1:2 (kon.) | Villarreal – Barcelona 0:1 (kon.) | Real Sociedad – Real Madrid 4:2 (kon.)
La Coruňa – Rayo Vallecano 2:2 (kon.) | Elche – Granada 1:1 (kon.)
konec
Villarreal CF
0:1 (0:0)
FC Barcelona
Neděle 31.08.2014, 19:00Španělská LaLiga
Předzápasové kurzy
     
    Druhý poločas nám nabídl skvělou podívanou. K vidění bylo mnoho šancí. Hned třikrát zazvonila tyč, ale gólu jsme se dočkali pouze jediného. Ten vstřelil v 82. minutě Ramírez. Dá se říci, že Barcelona si vítězství zasloužila, jelikož byla po většinu zápasu lepším týmem. To je ode mne vše. Já se s vámu loučím a přeji příjemný zbytek dnešního večera. (20:48:04)
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Tady ukazuje Barcelona svou dominanci. Drží míč ve své moci a za žádnou cenu ho nechce svému soupeři půjčit.
     
    90+1
    Aktivní dos Santos vyprodukoval ránu z úhlu, ale míč zamířil pouze mimo hřiště. Bravo tak bude odkopávat od své svatyně.
     
    90
    Nastavují se tři minuty k základní hrací době.
     
    89
    V jednom z nich mohl Neymar rozhodnout, ale nedočkal se přesné přihrávky, a tak se musí opět rychle vracet na obranou polovinu.
     
    88
    Domácí se snaží, tlačí se před branku Brava, ale Barcelona má více sil, a tak Katálanci můžou hrozit z případných protiútoků.
     
    86
    Ze střední vzdálenosti se do míče opřel Soriano, jenže rána kapitána domácích byla dosti nepřesná.
     
    85
    A krátce na to přišel nebezpečný roh domácích, který se pokoušel zužitkovat dos Santos. Ten napálil balón ale jen do boční sítě.
     
    84
    Tak v této chvíli nemá Villarreal na co čekat. Bránění se mu nevyplatilo a pokud pomýšlí na body, musí vložit veškeré síly do útoku.
    Sandro RAMÍREZ - 0:1
     
    82
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Nakonec se hosté přeci jen dočkali a dostávají se do zaslouženého vedení. Messi si nejprve pohrál s Ruizem, poté se pokusil prostřelit brankáře Asenja. Míč se odrazil k SANDRU RAMÍREZOVI, který zblízka poslal balón do prázdné brány. Pro devatenáctiletého hráče B-týmu je to první gól za A-tým v oficiálním zápase.
     
    81
    Aby toho nebylo málo, tak se naskytla další šance pro argentínského útočnika, ale tomu v zakončení zamezil povedeným skluzem Ruiz.
     
    80
    K zakončení se znovu propasíroval Messi, nicméně tentokrát už balón zamířil do připravené náruče domácího muže v rukavicích.
     
    79
    Opět se ozvala tyčka! Tentokrát po střele Messiho, kterého obrana Villarrealu nechala osamoceného na hraně šestnáctky.
     
    78
    Hráči Barcelony nicméně mají v posledních minutách více sil. Protože se už poměrně dlouho zdržují na útpčné polovině soupeře
     
    77
    Aby těch rohů nebylo málo, tak Barce se naskytl v dnešním zápase už po desáté, ale ani tentokrát z toho nevzešla žádná šance.
     
    75
    Poslední střídání hostujícího celku obstará Rafinha. Ten bude ve zbylé části zápasu nahrazen Xavim.
     
    74
    Hosté vytěžili rohový kop, který na krátko rozehrál Messi. Domluvený signál nicméně Barce nevyšel a bude se pouze kopat od branky.

    Martin Doležal

    Branky: 82. Ramírez S. (Messi)

    Karty:   37. Pedro (BAR), 42. Dani Alves (BAR)


    Villarreal CF: Asenjo – M. Gaspar, Musacchio, Ruiz, J. Costa – Pina, Cani (69. Espinosa), Trigueros – Čeryšev (64. Vietto), B. Soriano (C), G. dos Santos.
    Náhradníci: J. Sánchez – Paulista, Rukavina, M. Gómez, Vietto, Moreno, Espinosa.

    FC Barcelona: Bravo – Dani Alves, Mathieu, Piqué, Alba – Rakitič, Busquets, Rafinha (75. Xavi) – El Haddadi (59. Neymar), Messi (C), Pedro (70. Ramírez).
    Náhradníci: Masip – Montoya, Bartra, Xavi, Roberto, Neymar, Ramírez.
    bahis siteleri