CSKA Moskva – Rostov 6:0 (kon.) | Kazaň – Ufa 1:1 (kon.) | Lok. Moskva – Zenit 0:1 (kon.)
FK Krasnodar – Dynamo 0:2 (kon.)
konec
FK Krasnodar
0:2 (0:1)
Dynamo Moskva
Neděle 31.08.2014, 18:15 • Stadion Kubaň, Krasnodar. Kapacita: 32,000 diváků. • Ruská Premier Liga
Předzápasové kurzy
     
    Z ruské ligy je to všechno. Děkuji za pozornost a přeji příjemný zbytek dne. (20:12:20)
     
    Krasnodar tedy zůstal na sedmém místě tabulky, Dynamo Moskva poskočila po této výhře na druhou příčku.
     
    Sledovali jsme pohledné utkání, které nabídlo nejenom dvě branky, ale také výbornou fotbalovou podívanou. Skóre je k domácím možná až příliš kruté, neboť šancí měli opravdu požehnaně a jen horší koncovka je nakonec připravila o body. Ještě je potřeba doplnit, že Dynamo dohrávalo po vyloučení Jusupova o deseti.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Situace dva na jednoho se rýsovala také pro Dynamo, ale Vainqueur nebyl v té akci příliš kreativní.
     
    90+5
    Další gólová příležitost pro dmácí celek, jenže Bystrovovi před brankářem Berezovským utekl míč od kopaček. Stál přitom pět metrů od branky.
     
    90+4
    A zase byli hráči Krasnodaru blízcí skórování. Joaozinhova levačka prolétla kolem branky Berezovského, tohle už Dynamo určitě vyhraje.
     
    90+3
    Domácím dnes zkrátka není přáno. Ari zase pálil z výhodné pozice na středu pokutového území, snažil se míč umístit k tyči, ale zařízení netrefil.
     
    90+2
    Bystrov se z posledních sil vrhnul do souboje se Sambou, ale míč se mu zamotal mezi nohama a skončil u brankáře soupeře.
     
    90+1
    Nastavuje se pět minut, možná zbytečně moc.
     
    90
    To byla tutovka jako hrom pro Dynamo! Agilní Žirkov se vřítil do pokutového území a zasáhl balon před vybíhajícím Sinicynem, jemuž se také vyhnul. Balon letící do pokutového území ovšem Prudnikov netrefil! Před poloprázdnou brankou.
     
    89
    Rychlý kontr však předvedlo také Dynamo. Měl v něm prsty Prudnikov, který zpětnou přihrávkou na hranici vápna oslovil k zakončení Vainqueura, ale ten trefil pouze nejblíže stojícího protihráče.
     
    87
    Labordeho centr odvrátil Granat, Krasnodar svírá soupeře.
     
    86
    Hosté naposledy vystřídali, Kokorina nahradil v sestavě Prudnikov.
    Šance Bystrova
     
    84
    Další obrovská šance Krasnodaru! Joaozinho přesně načasoval přihrávku pro Jedrzejczyka, který se zase dostal do těsné blízkosti Berezovského, překonal ho, ale trefil pouze břevno.
     
    81
    Brankář Berezovskij stáel živí svou šanci na nulu. V jasné šanci totiž vychytal Bystrova, který na něj nabíhal z pravé strany zcela sám. Brankář Dynama výborně vyběhl a střelu Bystrova vyrazil.
     
    79
    A zase byl v akci Kokorin! Tentokrát k němu byla obrana domácích hodně benevolentní a dala mu dost prostoru uvnitř pokutového území. Křížná střela skončila vedle pravé tyče Sinicynovy branky.
     
    78
    Ačkoliv jsou hosté o deseti, na hřišti to není moc vidět. Kokorinova pravačka totiž umí být hodně jedovatá. Útočník Dynama si zas navedl na hranici vápna míč do jeho středu a technickou střelou na vzdálenější tyč minul Sinicynovu branku velmi těsně.

    Radek Barkman

    Branky: 35. Valbuena, 49. Noboa

    Karty:   34. Sigurdsson (KRS)   66. Jusupov (DMO)


    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 5:4. Střely mimo: 5:8.
    FK Krasnodar: Sinicyn – Jędrzejczyk, Granqvist, Kalešin, Sigurdsson – Ahmedov (59. Gazinskij), Izmajlov, Bystrov, Joãozinho – Pereyra, Wánderson (54. Ari).
    Náhradníci: Dikan – Markov, Martynovič, Gazinskij, Poměrko, Adžindžal, Šipicin, Petrov, Ari, Burmistrov, Konaté.

    Dynamo Moskva: Berezovskij – Samba, Douglas, Granat, Manolev – Noboa, Žirkov, Denisov (53. Vainqueur), Jusupov – Valbuena (69. Ionov), Kokorin (86. Prudnikov).
    Náhradníci: Šunin, Gabulov – Morozov, Büttner, Rotenberg, Ionov, Dzsudzsák, Tašajev, Vainqueur, Prudnikov.
    bahis siteleri