Sereď – Nové Mesto n/V 2:0 (kon.) | MFK Košice B – R. Sobota 2:0 (kon.)
konec
MFK Košice B
2:0 (1:0)
MŠK Rimavská Sobota
sk Neděle 31.08.2014, 16:00MONACObet liga
Předzápasové kurzy
     
    Zápas sa skončil triumfom domáceho tímu 2:0, a tak všetky tri body ostávajú v metropole východu. S týmto konštatovaním sa už s vami pre dnešok lúčime a prajeme vám ešte príjemný zvyšok víkendu. (17:45:04)
     
    90+1
    Koniec zápasu.
     
    90+1
    Rozhodca síce nadstavovať nechce, ale na zemi je aj jeden z hostí. V tomto prípade ale skutočne nejde o nič vážne a Petrán môže pokračovať.
     
    90
    Hosťom sa podarilo konečne rozvlniť sieť, no to iba po ofsajde. Bránka Košíc je pre nich dnes úplne zakliata.
     
    90
    Zraneným hráčom je domáci Trebuňák, čiže hráč, ktorý mal veľké problémy aj pred chvíľou. Z trávnika ho odniesli na nosidlách a okamžite sa mu venujú aj prítomní záchranári. S určitosťou ide o nejaké zranenie nohy. Pevne veríme, že bude v poriadku.
     
    89
    Na klzkom trávniku je to dnes poriadne nebezpečné. na trávniku ostal ležať ďalší hráč, a to je opäť nepríjemná práca pre lekárov.
     
    88
    Trebuňák síce s problémami, ale predsa len pokračuje v hre. Skvelá správa, pretože výraz v jeho tvári bol poriadne bolestivý. Napokon ale tvrdý chlapík situáciu rozchodil.
     
    87
    Na trávnik museli prísť aj lekári, ktorí pomáhajú zranenému Trebuňákovi po zrážke s gólmanom. Po vlastných už odkráčal mimo hracej plochy a my veríme, že bude v poriadku.
     
    86
    Medzičasom sa síce pokračuje v hre, ale Trebuňák stále leží pred bránkou súpera. Hra sa presunula na opačnú polovicu, kde sa MŠK snaží o kontaktný gól a Prošovský sa medzičasom venuje zranenému hráčovi.
     
    85
    Košičania mohli svoj náskok ešte zvýšiť! Trebuňák sa v samostatnom nájazde pokúšal prekonať brankára, s ktorým sa ale zrazil a zakončiť nedokázal.
     
    84
    MFK Košice B dáva gól!
    Po rýchlom protiútoku je rozhodnuté. ĽUBOMÍR SLINČÁK s veľkým prehľadom využil zaváhanie obrany i gólmana a strelou z veľkej vzdialenosti poslal loptu do odkrytej siete.
     
    83
    Toto vôbec nevyzeralo zle! Center letel z ľavej strany priamo pred bránku, kde bol Lupták, no hlavičkový súboj s obrancom nevyhral.
     
    82
    Do konca riadnej hracej doby už ostáva iba necelých desať minút a pre hostí je práve teraz najvyšší čas, aby ešte zabojovali o vyrovnanie. Snaha sa im zatiaľ uprieť nedá.
     
    81
    Striedanie v tíme MFK Košice B: z ihriska odchádza Boris Gáll, prichádza Ľubomír Slinčák.
     
    80
    Naopak, po rýchlom brejku mohli Košičania svoj náskok ešte zvýšiť. Rozhodca v tejto chvíli neodmával úplne jasný ofsajd, no napokon to Košice nevyužili ani na strelu.
     
    79
    Hostia sa stále pokúšajú niečo vymyslieť. Dobre to myslel Gálik, ktorý z vlastnej obrannej polovice pekným centrom našiel spoluhráča, ktorý ale loptu neudržal. Takto MŠK určite nevyrovná.
     
    78
    Po vzdušnom súboji v strede trávnika ostal na hracej ploche ležať domáci Gáll a výraz v jeho tvári naznačoval veľkú bolesť, Napokon ale všetko predýchal a našťastie to nebude nič vážne.
     
    77
    Hosťujúci Köböl urobil na útočnej polovici veľa práce. Loptu vybojoval, udržal i prihral, no jeho spoluhráči ju už zachytiť nedokázali a útok nepokračoval.
     
    76
    V týchto chvíľach sledujeme skôr viacero nepresností na oboch stranách. Ani jednému z celkov sa nedarí presne vystreliť a ohroziť bránku súpera.
     
    75
    Hosťom sa aktivita rozhodne uprieť nedá. Futbalisti Rimavskej Soboty sa aj teraz pustili do protiútoku, ktorý ťahal Popovič, no na jeho konci o loptu prišiel a prihrávať nemohol.

    Veronika Pancuráková

    Branky: 1. Horodník, 84. Slinčák

    Karty:   72. Benetka (KEB), 73. Čertík (KEB)


    MFK Košice B: Ružinský – Huk, Pačinda, Pavúk (K), Gáll, Dordević, Benetka, Vancák, Hrijak, Dimun, Horodník
    Náhradníci: Afouxenidis – Urban, Jano, Trebuňák, Ndiaye, Slinčák, Vansa

    MŠK Rimavská Sobota: Prošovský – Gálik, Morháč, Köböl, Chovanec, Popović, Čertík, Kotľar, Hladík, Petrán, Zahranychnyy
    Náhradníci: Michálek – Lupták, Andráši, Bial

    Rozhodčí: Perašin – Jánošík, Ličko, Čiernik

    Diváci: 310
    bahis siteleri