Hr. Králové – Motor ČB 6:3 (kon.) | Chomutov – Sparta 3:5 (kon.) | HC Plzeň – Hvězda Praha 8:0 (kon.)
HC Litvínov – Slavia 2:6 (kon.) | Warriors Brno – Vsetín 4:1 (kon.) | Pardubice – Kometa Brno 1:3 (kon.)
Kladno – PZ Kladno 3:4 (0:1 po s.n.)
konec
Královští lvi Hradec Králové
6:3 (2:2, 2:0, 2:1)
Banes Motor České Budějovice
Neděle 19.10.2014, 12:00 • Zimní stadion v Hradci Králové • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    51:48
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Hosté se dostali do přečíslení, které přesnou trefou po přihrávce Kondelíka zužitkoval LUKÁŠ MATYS. Asistence: Jáchym Kondelík, Frederik Hakl.
     
    50:32
    Hradec právě vstřelil branku!
    Šalda nahrál zcela osamocenému FILIPOVI JIRÁSKOVI mezi kruhy a ten přesnou trefou prostřelil čerstvě vystřídaného Klestila a završil tak svůj hattrick. Asistence: Radim Šalda.
     
    48:28
    Hradec právě vstřelil branku!
    FILIP JIRÁSEK nastřelil Ovsjannikova a v následné skrumáži ho sám na několikátý pokus překonal. Asistence: Martin Štohanzl, Jakub Hašek.
     
    35:16
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hašek našel mezi kruhy FILIPA JIRÁSKA, který zasunul kotouč za brankáře Motoru, který se nestačil přemístit. Asistence: Jakub Hašek.
     
    22:00
    Hradec právě vstřelil branku!
    Obrat je dokonán. JAROSLAV DVOŘÁK nahodil kotouč na branku, Ovsjannikov měl zcela zakrytý výhled, a tak puk propadl až do sítě. Asistence: Michael Gaspar, Mikuláš Pohl.
     
    16:10
    Hradec právě vstřelil branku!
    A v Hradci Králové máme srovnáno! Velmi šikovné ruce a sílu na puku prokázal MICHAEL GASPAR, který se protlačil až k brance a zkušeně překonal brankáře Českých Budějovic. Bez asistence.
     
    10:17
    Hradec právě vstřelil branku!
    Po nahozeném puku na branku hostí vznikla na brankovišti velká mela, ve které se nejlépe zorientoval JAKUB MUŠKA, který dopravil kotouč za záda Osvjannikova. Bez asistence.
     
    05:29
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    A už je to o dvě branky! Krásnou individuální akcí s přesným zakončením se prezentoval JAKUB KÁNÍK. Bez asistence.
     
    02:09
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Hosté unikli do přečíslení dva na jednoho. Krcho ukázkově přihrál TOMÁŠI STAUBEROVI, který s pomocí tyče dopravil kotouč za brankovou čáru. Asistence: Vojtěch Krcho.

    Tomáš Kouba

    Branky a nahrávky: 11. Muška, 17. Gaspar, 22. Dvořák (Gaspar, Pohl), 36. Jirásek (Hašek), 49. Jirásek (Štohanzl, Hašek), 51. Jirásek (Šalda) – 3. Stauber (Krcho), 6. Káník, 52. Matys (Kondelík, Hakl)


    Královští lvi Hradec Králové: Vomáčka (Kouba) – Lelek, Krištof, Pohl, Muška, Gaspar, Šalda, Jonáš – Sajdl, Hladík, Pažourek, Matouš, Havelec, Jirásek, Dvořák, Štohanzl, Hašek, Mazura, Maršík, Síla. Trenér: Tomáš Martinec
    Banes Motor České Budějovice: Ovsjannikov (Klestil) – Dosek, Stárek, Ruprecht, Dudáček, Novák, Jurka – Silný, Matys, Hakl, Krcho, Škrdleta, Stauber, Káník, Kašper, Kondelík, Vochozka. Trenér: Roman Helndl

    Rozhodčí: Veselý – Pechánek, Pošvář

    Diváci: 111
    bahis siteleri