Znojmo – Fehérvár 2:3 (kon.)
konec
HC LERAM Orli Znojmo
2:3 (0:2, 0:1, 2:0)
Fehérvár AV19
Neděle 19.10.2014, 14:00 • Zimní stadion Znojmo • Erste Bank Juniors League
Partner:
     
    59:49
    Domácí to zkouší v šesti.
     
    56:14
    Orli právě vstřelili branku!
    Výborně! Znojemští hráči se dotahují na rozdíl jedné branky. Po nevydařené přesilovce přišel tvrdý direkt z hole JANA JAMBORA, který dostal ideálně namazáno do mezikruží a trefil se přesně nad lapačku Borse, který neměl šanci. Asistence: Jan Bulín a Patrik Tondl.
     
    54:01
    Menší trest za sekání pro Bence Szaba (FEH).
     
    53:38
    Hezká kombinace před znojemskou bránou, kterou měli na svědomí Antal a Szabo, puk nakonec jen prolétl znojemským brankovištěm vedle vzdálenější tyče.
     
    46:04
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmo zažehlo jiskřičku naděje na případný obrat. Velmi solidní útok domácích, při němž Bors nevěděl, kde mu hlava stojí, končí gólem. Z mezikruží se po několika předchozích střelách a dorážkách prosazuje Patrik Tondl. Asistence: Jan Bulín.
     
    39:40
    Tam ale opět nepobyli dlouho a je z toho individuální únik Jana Bulína, kterého ale na svých betonech vychytal Bors.
     
    38:54
    Rychlý brejk do znojemské obrany nakonec nekončí střelou na Svobodu, ale vyloučením. Hákováním se provinil Jambor (ZNO).
     
    35:28
    Znojemským se ale v přesilovce vůbec nedařilo a za vlastní klecí se dopustili faulu. Kuntoš (ZNO) si odsedí dvě minuty za krosček.
     
    34:43
    Dvě minuty si odpyká Bence Szabó (FEH) – za krosček.
     
    30:28
    Horváth (FEH) inkasuje menší trest za hru vysokou holí.
     
    24:29
    Menší trest pro Davida Szabo (FEH) – hrubost.
     
    22:57
    V témže čase inkasuje Kruckovyč (ZNO) desetiminutový osobní trest.
     
    22:57
    Fehérvár právě vstřelil branku!
    Hosté využívají početní výhodu. Střelu Szita od modré čáry Svoboda jen vyrazil před sebe, kde stáli dva hráči Fehérváru a OLIVER KOVÁCS posílá puk od pravé tyčky do odkryté části brány. Asistence: Arnold Antal a Donát Szita.
     
    21:25
    Mark Szabo a Erdel v přečíslení dva na jednoho. Szabo přihrál před klec Erdelovi, ten ale trefuje jen přesouvající se betony Svobody. Bude se ale vylučovat na znojemské straně.
     
    16:44
    Fehérvár právě vstřelil branku!
    Tak to byl hodně smolný gól v bráně Znojma. OLIVER KOVÁCS nahazoval do znojemského brankoviště, odkud se puk odrazil od brusle Brabce za brankovou čáru. Bez asistence.
     
    12:53
    Krátce po buly pálil od mantinelu Jambor, Bors zachytil jeho střelu mezi pravou tyčkou a betonem, ale sám si nebyl svým zákrokem jistý. Domácí už dokonce zvedali ruce. Rozhodčí ale po chvíli váhání rozpažuje.
     
    07:14
    Fehérvár právě vstřelil branku!
    Hosté jdou do vedení po bleskovém přečíslení. Szita namazal ideálně do mezikruží RICHARDU HORVÁTHOVI, a ten překonává Svobodu ránou nad lapačku. Asistence: Donát Szita.
     
    06:24
    Konečně více vzrušení i před Borsem, kam se s pukem natlačili Jambor a Jan Bulín. Hostující gólman šel ale včas do rozkleku a puk vykryl na svém betonu.

    Petra Matůšová

    Branky a nahrávky: 47. Tondl (Bulín J.), 57. Jambor (Bulín J., Tondl) – 8. Horváth (Szita), 17. Kovács, 23. Kovács (Antal, Szita)


    HC LERAM Orli Znojmo: Svoboda (Daňo) – Pucher, Kuntoš, Kruckovyč, Brabec – Tondl, Lang, Jambor, Bulín J., Bulín P., Krejčí, Niederhafner.
    Fehérvár AV19: Bors (Gadácsi) – Antal, Szabó B., Takács, Szabó D., Bakanyai, Jaróssy, Erdély, Furst, Szita, Kovács, Horváth, Tóth, Erdel, Kiss, Szabó P., Törok, Rajz.
    bahis siteleri