Nitra – Piešťany 3:1 (kon.) | Košice – Martin 3:2 (po pr.) | Banská Bystrica – Trenčín 2:1 (kon.)
Skalica – Zvolen 2:8 (kon.) | Poprad – Žilina 6:2 (kon.)
po prodl.
HC Košice
3:2 (0:0, 1:1, 1:1 - 1:0)
HK VITAR Martin
sk Neděle 02.11.2014, 17:00 • Steel aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Zápas sa skončil triumfom Košíc. Ďakujeme za pozornosť. (19:09:47)
     
    Koniec zápasu.
     
    60:50
    Košice dali gól!

    Košičania rozhodujú tento zápas už v úvodnej minúte predĺženia! RICHARD JENČÍK zúžitkoval presnú prihrávku a vôbec prvýkrát v zápase posiela Košice do vedenia a zároveň im zabezpečuje zisk dvoch bodov. Asistencie: Peter Bartoš a Erik Černák.
     
    60:31
    Do predĺženie vstúpili víťazným vhadzovaním Košice. Domáci hokejisti sa následne presunuli aj do útočného pásma, ale bez streleckého zakončenia.
     
    60:01
    Začalo sa predĺženie.
     
    V 60 minútach sme víťaza nespoznali. Nasledovať bude predĺženie.
     
    60:00
    Tretia tretina sa skončila.
     
    58:56
    Hostia v plnom počte.
     
    58:26
    Martin sa konečne oslobodil. Hostia vyhodili puk cez všetky čiary a môžu si vydýchnuť.
     
    57:40
    Ďalšia gólová šanca pre Košice! Jánošík ostal úplne osamotený pri ľavej žrdi a dostal aj prihrávku, no hostia ho napokon od puku odstavili.
     
    57:25
    Košičania to v útoku poriadne roztočili a takmer strhli vedenie na svoju stranu. Úradoval úderná dvojka Štrbák – Spilar, no ani jednému z nich sa puk za pozorného brankára nepodarilo dostať.
     
    56:56
    Martin sa bude brániť! Na trestnú lavicu odchádza za hru so zdvihnutou hokejkou Tibor Varga.
     
    56:12
    Mohlo byť rozhodnuté! Puk ušiel hosťujúcej obrane a šprintoval po ňom Sojčík, no gólman Čech ho napokon predbehol a zakončenie nepripustil.
     
    55:38
    V Steel aréne je to dnes poriadne zaujímavé. Po góle sú aktívnejší opäť Košičania, ktorí sa tlačia do ďalšieho gólového zakončenia.
     
    54:48
    Košice dali gól!

    Tak toto bola rana ako z dela! Štrbák sa poriadne napriahol na modrej čiare a jeho ranu nekompromisne tečoval PETER BARTOŠ. priamo do siete. Asistencia: Martin Štrbák.
     
    54:39
    Martinskí hokejisti sa v týchto chvíľach musia brániť. Hostia poslali puk iba cez všetky čiary, z čoho plynie zakázané uvoľnenie.
     
    54:00
    V Steel aréne sa nám rodí podľa všetkého prekvapenie kola. Favorizovaní majstri 6 minút pred koncom tretej tretiny prehrávajú s húževnatým súperom a čaká nás ešte poriadne zaujímavý hokej!
     
    52:48
    Martin dal gól!

    Tak toto bol nádherný gól hostí! ANDREJ THEMÁR sa nevzdal bojovnosti, potiahol si puk do medzikružia a nechytateľne prepálil všetko, čo mu stálo v ceste. Melicherčík ani nestihol zareagovať. Bez asistencií.
     
    52:16
    Hostia v plnom počte.
     
    51:43
    Košičania sa ale do pásma vrátili a na súpera vyvinuli skutočne obrovský tlak. Martin s vypätím všetkých síl statočne odoláva.

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 40. Suja (Jánošík), 55. Bartoš (Štrbák), 61. Jenčík (Bartoš, Černák) – 31. Lojek (Kolena), 53. Themár


    HC Košice: Melicherčík (Hylák) – Černák, Štrbák, Cebák, Jánošík, Drgoň, Philipp, Šeda – Spilar, Bartoš, Jenčík – Bartánus, Hrnka, Lapšanský – Suja, Češík. Sojčík – Bicek, Chovan, Stupka – Hinďoš
    HK VITAR Martin: Čech (Dzubina) – Matejka, Ďatelinka, Dvořák, Lojek, Brcko, Rusina, Tupý – Varga, Fujerík, Markovič – Važan, Kolena, Themár – Jokeľ, Pokrivčák. Šugár – Jurášek, Dírrer, Fillo

    Rozhodčí: T. Orolín – Gajan, Gavalier
    thejrc.org