Vsetín – Opava 7:3 (kon.) | Mountfield HK – V.Popovice 5:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Kolín 4:2 (kon.)
PZ Kladno – Litoměřice 2:3 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
4:2 (0:0, 2:1, 2:1)
SC Marimex Kolín
Neděle 02.11.2014, 14:00 • ZS Kotlina • Liga juniorů
Partner:
     
    Je konec. Havlíčkův Brod se dnes na tři body proti bojovnému Kolínu nadřel. Nakonec vyhrál 4:2, když se z jeho řad trefili Martin Polák, Petr Kuchta, Lukáš Brebera a Nicholas Lang. Za hosty korigovali Martin Hlaváček a v předposlední minutě zápasu Josef Šafra. Mladí Rebelové si tak mohou ve středovém kruhu užít svou tradičně vítěznou oslavu. Ode mě je to pro dnešek vše, děkuji vám za pozornost, ze zimního stadionu v Kotlině se s vámi loučím a přeji vám hezký zbytek víkendu. (16:03:48)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:36
    Havlíčkův Brod přesunul hru do středního pásma a čeká na závěrečnou sirénu.
     
    59:15
    Středočeši ještě poslali puk do útočného pásma a všechny své síly vrhli do ofenzivy. Za dvoubrankové ztráty už nemají vůbec co ztratit.
     
    58:49
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Tak jsem to zakřikl, Kolín se přeci jen dočkal snížení! Dominik Jiráň posunul kotouč do prostoru mezi kruhy, kde se z mohutného nápřahu a bez přípravy opřel do tvrdé rány JOSEF ŠAFRA, jenž polovysokou střelou poslal kotouč přesně k levé tyčce brankáře Spáčila! Asistence: Dominik Jiráň.
     
    58:35
    Havlíčkův Brod ustál oslabení bez úhony a ani mu to nedalo moc práce. Kozlové si při přesilovce nevytvořili zhola nic a na drama už to nevypadá.
     
    58:00
    Hosté sice procpali puk podél mantinelu těsně za útočnou modrou čáru, jenže kus černé gumy doputoval jen na hokejku Jindřicha Macka, který poslal puk zpět do kolínského pásma.
     
    57:29
    Kozlové se zatím při hře v početní převaze trápí, Rebelové hrají ve velké pohodě a vyhazují puky s železnou pravidelností k brankáři Husárovi.
     
    57:00
    Daniel Chmelař stál na konci dlouhé kolínské kombinace, ale od modré čáry nastřelil jen hradbu těl v předbrankovém prostoru. Domácí ale nevyhodili.
     
    56:33
    Martin Polák (HBR) z mírného úhlu na pravé straně neprotlačil puk k přední tyčce přes gólmana Husára a po přerušení hry za bránou zasáhl protihráče vysokou holí.
     
    56:08
    Rebelové už si nahrávají ve středním pásmu a pokusí se znovu proniknout do soupeřova území.
     
    55:43
    Domácí nemají dost a kotouč se stále potuluje na dostřel gólmana Husára, jehož obrana se má co činit.
     
    55:04
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    To byla krásná akce, která musela zahřát u srdce i náročného hokejového fanouška! Rebelové se zabydleli v útočném pásmu, Dominik Kittler po převzetí puku našel z levého kruhu lahůdkovou nahrávkou před brankovištěm osamoceného NICHOLASE LANGA, který napoprvé sice ztroskotal na Husárových betonech, ale z dorážky už usměrnil puk do sítě! Asistence: Dominik Kittler.
     
    54:21
    Dominik Skála se vydal z obrany na útočný výlet a chtěl procpat puk z úhlu k první tyči, kde však v tu chvíli číhal pozorný brankář Spáčil.
     
    54:10
    Kolín se dostal rychleji k odraženému kotouč a odpálil ho přes celou délku hřiště.
     
    53:56
    Domácí mladíci už kombinují u gólmana Husára.
     
    53:44
    Hodně okatý a zbytečný faul předvedl v obranném pásmu Luboš Kozák (KOL), který zcela evidentně držel protihráče.
     
    53:21
    Už je vše v pořádku, hráči si tak o chvíli protáhnou dnešní zápas. Po nepovedeném útoku Rebelů už kombinují kolem brankáře Spáčila hosté.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 25. Polák (Pazourek, Hubert), 27. Kuchta (Vlček, Lang), 44. Brebera (Krajcigr), 56. Lang (Kittler) – 34. Hlaváček, 59. Šafra (Jiráň)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Spáčil (Adam) – Macek, A. Němec, Vlček, Krajcigr, M. Semrád, Mendl – Hlídek, Motl, Brebera "C", Pazourek, Kuchta "A", Mäki, Hubert, Polák, Přibyl, Málek, Šimák, Lang, Kittler.
    SC Marimex Kolín: Husár (D. Jelínek) – Skála, A. Hájek, Barták, Křeček, Chmelař – Šafra, Jiráň, Hlaváček, Kozák, Spitzer "C", Bašus, Černý "A", A. Jelínek, Krumpholc "A", J. Hájek.

    Rozhodčí: Svatopluk Kopeček – Jan Čížek, Petr Křivohlavý
    thejrc.org