Nitra – Piešťany 3:1 (kon.) | Košice – Martin 3:2 (po pr.) | Banská Bystrica – Trenčín 2:1 (kon.)
Skalica – Zvolen 2:8 (kon.) | Poprad – Žilina 6:2 (kon.)
po prodl.
HC Košice
3:2 (0:0, 1:1, 1:1 - 1:0)
HK VITAR Martin
sk Neděle 02.11.2014, 17:00 • Steel aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Zápas sa skončil triumfom Košíc. Ďakujeme za pozornosť. (19:09:47)
     
    Koniec zápasu.
     
    60:50
    Košice dali gól!

    Košičania rozhodujú tento zápas už v úvodnej minúte predĺženia! RICHARD JENČÍK zúžitkoval presnú prihrávku a vôbec prvýkrát v zápase posiela Košice do vedenia a zároveň im zabezpečuje zisk dvoch bodov. Asistencie: Peter Bartoš a Erik Černák.
     
    60:31
    Do predĺženie vstúpili víťazným vhadzovaním Košice. Domáci hokejisti sa následne presunuli aj do útočného pásma, ale bez streleckého zakončenia.
     
    60:01
    Začalo sa predĺženie.
     
    V 60 minútach sme víťaza nespoznali. Nasledovať bude predĺženie.
     
    60:00
    Tretia tretina sa skončila.
     
    58:56
    Hostia v plnom počte.
     
    58:26
    Martin sa konečne oslobodil. Hostia vyhodili puk cez všetky čiary a môžu si vydýchnuť.
     
    57:40
    Ďalšia gólová šanca pre Košice! Jánošík ostal úplne osamotený pri ľavej žrdi a dostal aj prihrávku, no hostia ho napokon od puku odstavili.
     
    57:25
    Košičania to v útoku poriadne roztočili a takmer strhli vedenie na svoju stranu. Úradoval úderná dvojka Štrbák – Spilar, no ani jednému z nich sa puk za pozorného brankára nepodarilo dostať.
     
    56:56
    Martin sa bude brániť! Na trestnú lavicu odchádza za hru so zdvihnutou hokejkou Tibor Varga.
     
    56:12
    Mohlo byť rozhodnuté! Puk ušiel hosťujúcej obrane a šprintoval po ňom Sojčík, no gólman Čech ho napokon predbehol a zakončenie nepripustil.
     
    55:38
    V Steel aréne je to dnes poriadne zaujímavé. Po góle sú aktívnejší opäť Košičania, ktorí sa tlačia do ďalšieho gólového zakončenia.
     
    54:48
    Košice dali gól!

    Tak toto bola rana ako z dela! Štrbák sa poriadne napriahol na modrej čiare a jeho ranu nekompromisne tečoval PETER BARTOŠ. priamo do siete. Asistencia: Martin Štrbák.
     
    54:39
    Martinskí hokejisti sa v týchto chvíľach musia brániť. Hostia poslali puk iba cez všetky čiary, z čoho plynie zakázané uvoľnenie.
     
    54:00
    V Steel aréne sa nám rodí podľa všetkého prekvapenie kola. Favorizovaní majstri 6 minút pred koncom tretej tretiny prehrávajú s húževnatým súperom a čaká nás ešte poriadne zaujímavý hokej!
     
    52:48
    Martin dal gól!

    Tak toto bol nádherný gól hostí! ANDREJ THEMÁR sa nevzdal bojovnosti, potiahol si puk do medzikružia a nechytateľne prepálil všetko, čo mu stálo v ceste. Melicherčík ani nestihol zareagovať. Bez asistencií.
     
    52:16
    Hostia v plnom počte.
     
    51:43
    Košičania sa ale do pásma vrátili a na súpera vyvinuli skutočne obrovský tlak. Martin s vypätím všetkých síl statočne odoláva.
     
    51:09
    Lapšanský stál pri ľavej žrdi a čakal na puk, napokon ho ale z otočky za čiaru neposlal a Martinčania ho teda vyhadzujú.
     
    50:52
    Košičania začali svoju presilovku skutočne aktívne a usadili sa v útočnej tretine. Domáci hokejisti to skúšajú z každej strany, no Čech je zatiaľ lepší.
     
    50:16
    Hostia sa budú brániť! Na trestnú lavicu smeruje na dve minúty Lukáš Matejka.
     
    48:00
    Ospravedlňte, prosím, menšie technické problémy. Všetko by už malo byť v poriadku a môžeme pokračovať v podrobnom textovom prenose.
     
    47:50
    Domáci hokejisti sa stále snažia, ale odmena za to neprichádza. Spilar pálil z medzikružia z otočky úplne bez prípravy, ale opäť zareagoval iba gólman MHC.
     
    46:45
    Domáci hokejisti chceli puk rozohrávať iba spoza vlastnej bránky, no vôbec im to nevyšlo. Puk preťal všetky čiary a skončil na zakázanom uvoľnení.
     
    44:43
    Košičania sú v úvode tejto tretiny podstatne aktívnejší. Domáci tím sa neustále tlačí do zakončenia, ale Oceliarom sa nedarí prekvapiť martinskú defenzívu.
     
    43:59
    Oceliari sa mohli dostať do vedenia! Košickí hokejisti sa dostali do úniku. v ktorom bol skúsený Bartoš. Ten ale napokon v nájazde na Čecha neuspel, pretože puk napálil iba do neho.
     
    40:57
    Košickí hokejisti začali aktívnejšie. Puk si prevzali na svoje hokejky a natlačili sa do útoku, kde chcel Spilar zakončovať spoza bránky. To ale úspešné nebolo.
     
    40:07
    Úvodné buly tejto tretiny získali na svoje hokejky hosťujúci hokejisti. Tí sa ihneď chceli presunúť aj do útoku, no nahodenie cez všetky čiary sa skončilo iba zakázaným uvoľnením.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    Druhá tretina je za nami a stav po nej je opäť vyrovnaný. Tentokrát sme už ale videli po jednom góle na oboch stranách, keď sa najskôr presadil hosťujúci Lojek a v samom závere aj domáci Suja. Pred záverečnou tretinou teda ešte stále o ničom rozhodnuté nie je.

    Pomer striel doposiaľ: 24:20.
    Tretia tretina sa začne približne o 18:33.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:36
    Nuž, všetko nasvedčuje tomu, že do šatní sa pôjde opäť za vyrovnaného stavu. To môže mrzieť hostí, ktorí niekoľko cenných minút držali vedenie nad majstrom na svojej strane, čo sa v Steel aréne nedarí každému.
     
    39:05
    Košice dali gól!

    Je vyrovnané. Ex-Martinčan JAKUB SUJA vystihol puk na útočnej modrej čiare, vyhol sa ofsajdu a v samostatnom nájazde nezaváhal a ranou pomedzi betóny nedal Čechovi žiadnu šancu na zákrok. Asistencia: Adam Jánošík.
     
    38:28
    Na opačnej polovici klziska mohlo byť vyrovnané, ale Košiciam chýbal kúsoček šťastia. Puk po tvrdej rane spred bránky sa podľa všetkého trochu šúchol o žŕdku a skončil tesne vedľa bránky.
     
    37:55
    Hostia nechcú nechať nič na náhodu a radi by dosiahli aj druhý gól tohto zápasu. Od modrej čiary pálil Matejka, ale Melicherčík puk dobre videl a pohodlne ho schoval v lapačke.
     
    37:47
    Tak toto vyzerá poriadne nepríjemne. Domáci útočník Peter Bartoš inkasoval v rámci hry nepríjemný zákrok a skončil na zemi, na pomoc mu museli prísť aj lekári. Skúsený hráč ale napokon ukázal svoju bojovnosť a po vlastných odchádza na striedačku!
     
    37:23
    Na ľadovej ploche sa stále nič nemení. Sledujeme bojovný výkon, v ktorom sa zatiaľ lepšie darí hosťom. A to aj napriek streleckej prevahe Košíc.
     
    36:16
    Táto situácia vyzerala zaujímavo! Za bránkou mal puk Fujerík a rozhodol sa ho poslať priamo do najnebezpečnejšieho priestoru na Markoviča. Ten bol ale veľmi dobre bránený a strieľať nemohol.
     
    35:49
    Maritnčania sa ale opäť odhodlali k útoku, no úspešne zakončiť nemohli. Zastavil ich ofsajd na modrej čiare.
     
    35:30
    Martinským hráčom sa podarilo puk vyhodiť z vlastnej obrannej tretiny. Nemohli sa z toho ale tešiť dlho, pretože vzápätí ho tam späť posiela obranca Jánošík.
     
    34:50
    Aktivita domácich je stále veľmi vysoká, ale hostia predvádzajú konsolidovanú defenzívu. Hokejisti z Turca sú dnes odhodlaní získať všetky body!
     
    33:50
    Drgoň mal zrejme v škole dobrú známku z matematiky, čo mu tak trochu aj závidím. Puk mal na hokejke za vlastnou bránkou, nastrelil ho na mantinel a po odraze sa presne dostal k Stupkovi. Ten sa síce v rýchlosti pokúsil prekvapiť, no jeho strela presná nebola.
     
    33:05
    Domáci sa napokon v pásme ešte zdržali, ale stále tam nič nevymysleli. Ich aktivita však liezla hosťom na nervy natoľko, že Martinčania puk radšej iba vyhodili cez všetky čiary.
     
    32:23
    Domáci hokejisti museli začínať opäť iba od vlastnej bránky. Puk si prevzal Suja a potiahol ho až do útoku, kde ho prenechal spoluhráčom, ktorí ale nevedia vystreliť.
     
    31:27
    Košičanom sa snaha uprieť nedá. Domáci hráči chceli ísť do útoku aj v tomto prípade, ale zastavil ich iba ofsajd na modrej čiare.
     
    31:20
    V Steel aréne to len tak zahučalo. Domáci hráči sa ihneď pokúšajú o vyrovnanie, no prudká strela z ľavej strany skončila iba tesne vedľa bránky.
     
    30:27
    Martin dal gól!

    Hostia napokon už proti plnému počtu Košičanov otvárajú skóre tohto zápasu! MARTIN LOJEK sa tvrdo napriahol na modrej čiare a nekompromisne prepálil všetko, čo mu stálo v ceste. Asistencia: Milan Kolena.
     
    30:23
    Domáci v plnom počte.
     
    30:10
    Martin sa napokon do pásma ešte vrátila hostia budú chcieť v závere otvoriť skóre zápasu. Melicherčík ale drží čisté konto aj naďalej.
     
    29:40
    Domáci sa dokonca pokúsili aj o únik vo vlastnom oslabení. Puk do pásma potiahol Bartánus, ale jeho ranu z ľavej strany od mantinelu gólman Čech s prehľadom vyrazil betónom.
     
    29:13
    Hostia sa napokon dostali späť do pásma a pokúsili sa tam niečo vymyslieť. Všetko ale zabrzdil domáci obranca Štrbák, ktorý nekompromisne ale čisto poslal k zemi Matejku.
     
    28:40
    Košickí hokejisti začali hru vo vlastnom oslabení bez akéhokoľvek zaváhania a puk vyhodili cez všetky čiary.
     
    28:23
    Košice sa budú opäť brániť! Na trestnú lavicu odchádza za krosček Jiří Bicek.
     
    27:50
    Hostí zrejme útočná aktivita nabudila. Martinskí hokejisti sa aj naďalej snažia zaútočiť, no ich pokus teraz zastavil iba ofsajd.
     
    27:16
    Hostia mohli otvoriť skóre tohto zápasu! Po dobrej defenzívnej činnosti puk vyhodili z pásma našprintoval si na neho Jokeľ, ktorý bol bránený posledným obrancom. Philipp napokon svoju úlohu zvládol a puk mu v poslednej chvíli vyrazil z hokejky.
     
    26:43
    Tak toto vyzeralo poriadne nepríjemne. Markovič inkasoval v zápale hry čistý úder, ktorý ho v sekunde zložil na zem. Našťastie ale hosťujúci hráč všetko rýchlo predýchal a bude môcť pokračovať v hre.
     
    26:15
    Košickí hokejisti skutočne svojho súpera zatlačili v pásme a Martin nechce nič riskovať. Hosťujúci gólman Čech puk radšej prikryl lapačkou, aj keď išlo iba o akési nahodenie.
     
    25:56
    Hostia puk opäť vyhodili zo svojej obrannej tretiny, ale teraz sa ho pokúsili aj dokorčuľovať. Aktívny pri forčekingu bol Jokeľ, no úspešný nie.
     
    25:39
    Martinskí hokejisti toho musia mať v posledných minútach pri navyšujúcom sa tlaku Košíc plné zuby. Martin puk vyhodil iba na zakázané uvoľnenie.
     
    24:23
    Košičania hru poriadne rozprúdilia hostia nevedeli, kam skôr skočiť! Domáci hokejisti sa nasťahovali pred bránku Čecha, ktorý musel byť neustále v pozore. Martin napokon aj s kúskom šťastia odolal obrovskému náporu Oceliarov.
     
    23:29
    Hostia dostali puk iba tesne za modrú čiaru, ale to im stačilo. Následný pokus Košičanov o návrat do pásma sa skončil ofsajdom.
     
    23:21
    Košickí hokejisti sa presunuli do útočného pásma a súperovi tam narobili poriadne problémy. Martin sa napokon oslobodzuje iba vyhodením puku cez všetky čiary.
     
    22:26
    Košičania si teraz nerozumeli na vlastnej obrannej čiare. Puk tam ostal voľne poskakovať,najbližšie k nemu bol Šugár, a tak sa rozhodol prudko vypáliť. Jeho ranu vyrazil betónom Melicherčík.
     
    21:50
    V plnom počte na oboch stranách sa hra rozprúdila. DO útoku sa natlačili najskôr hostia a potom aj domáci tím, ale na oboch stranách skončila ofenzívna aktivita iba na pozorných gólmanoch.
     
    21:04
    Hostia v plnom počte.
     
    20:52
    Košičania to ale robia bravúrne a svojho súpera do pásma vôbec nepúšťajú. Martin je počas vlastnej presilovky stiahnutý pred svojou bránkou.
     
    20:13
    Druhá tretina sa začala výherným buly pre domácich, ktorí ešte stále hrajú v oslabení. Puk preto iba nahodili na zadný mantinel.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
    Po prvej tretine.
     
    Prvá tretina je za nami a my sme počas nej žiaden presný zásah nevideli, aj keď hráči na oboch stranách boli dostatočne aktívni. Chýbali nám ale tutovky, ktoré by divákov zdvihli zo sedadiel. To všetko snáď prinesie druhá dvadsaťminútovka.

    Pomer striel po prvej tretine: 8:11.
    Druhá tretina sa začne približne o 17:43.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    19:33
    Martin to počas vlastnej presilovky vôbec nemá jednoduché. Domáci hokejisti už dvakrát vyhodili puk z pásma a vyzerá to, že hráčov MHC k strele ani nepustia.
     
    19:04
    Máme tu prvé vylúčenie dnešného zápasu. Brániť sa budú Košičania, pretože na trestnú lavicu odchádza za krosček Gabriel Spilar.
     
    18:10
    Hostia sa po obrannej činnosti Košíc ocitli v prečíslení troch proti dvom! To si ale vlastnou nerozhodnosťou poriadne zbrzdili a Markovič napokon o puk tesne pred strelou aj prišiel.
     
    17:22
    Hostia puk zaviezli až do útoku, kde síce nebezpečnejšie nepohrozili, no Melicherčík puk aj tak pre istotu schoval vo svojej lapačke.
     
    17:09
    Hra je stále veľmi bojovná, ale chýbajú nám nebezpečné zakončenia na oboch stranách a pochopiteľne aj góly. Oba celky teraz striedajú a Martin bude puk rozohrávať spoza vlastnej bránky.
     
    16:10
    Stredom klziska potiahol až z vlastnej obrannej tretiny puk do útoku Fujerík a následne sa ho pokúsil ponúknuť Vargovi. To ale nebol dobrý nápad, pretože druhý menovaný bol dobre bránený a Martin o puk prišiel.
     
    16:04
    Hostia sa rozhodli vyťažiť zo zakázaného uvoľnenia súpera čo najviac a okamžite po buly tvrdo vypálili. Pokus to bol pekný, ale na Melicherčíka neplatil.
     
    15:21
    Košičanom sa dnes nejako nedarí založiť útočnú akciu. Aj táto prihrávka z vlastnej obrannej tretiny sa skončila iba zakázaným uvoľnením a nasledovať bude vhadzovanie pred Melicherčíkom.
     
    14:34
    Hra sa na malý moment prerušuje. Pri útočnej snahe sa Češík zrazil s Pokrivčákom, ale o nedovolený zákrok ani z jednej strany nešlo. Obaja hráči budú našťastie v poriadku a o chvíľu sa môže pokračovať.
     
    14:13
    Košickým hokejistom sa opäť dlhý pas od vlastnej bránky nepodaril a puk odpálili iba na zakázané uvoľnenie. Martin sa opäť môže dostať pred Melicherčíka.
     
    13:50
    Košičania predviedli skutočne pohľadnú akciu! Bartánus puk z vlastnej obrannej modrej čiary nahodil dopredu pre Lapšanského, ktorý sa zbavil dvojice obrancov, no napokon namieril nešťastne iba tesne vedľa bránky.
     
    13:30
    Domáci hokejisti chceli kus čiernej gumy rýchlo rozohrať spoza vlastnej bránky a bleskovo sa dostať do útoku. To im ale nevyšlo podľa predstáv a dopustili sa iba zakázaného uvoľnenia.
     
    12:45
    Martinskí hokejisti si prevzali puk na svoje hokejky a zaviezli ho na opačnú polovicu klziska. Opäť sa tam ale nič zaujímavé neudialo a neprišla ani presná strela. Situácie sa opakujú ako cez kopirák.
     
    11:58
    Košičania sa stále držali v útočnej tretine. Za bránkou tam Spilar bojoval s Pokrivčákom, ale úspešnejší bol druhý menovaný a puk mu vzal.
     
    11:38
    Košičania si puk za vlastnou bránkou rýchlo vzali a zamierili do útoku. Kus čiernej gumy potiahol Cebák alebo Jenčík, každopádne, strela jedného z tejto dvojice na Cěcha neplatila.
     
    10:49
    Hostia sa dostali do útočnej tretiny, no ani teraz tam nič nedokázali vymyslieť. Puk mal na hokejke zrejme Markovič, ale strela bola tečovaná domácou obranou a minula priestor bránky.
     
    09:59
    Hra sa na moment preruší a vhadzovať sa bude v stredovom kruhu. Martin totiž pri snahe o útočenie vyhodil puk mimo hracej plochy.
     
    09:34
    Hru napokon rozpohyboval Češík. Ten za bránkou skutočne aktívne vymiešal súperov, posunul puk obrancovi na modrú čiaru a jeho prudkú ranu ešte tečoval Suja. Puk našťastie pre Martin skončil iba na ochrannej sieti.
     
    08:54
    Domácim ale napokon ani tento pokus nevyšiel. Puk dostali do rohu klziska a pokúsili sa ho poslať pred bránku, lenže nič také sa nestalo. Bartánus ho ani len nevybojoval.
     
    08:08
    Zdá sa, že Košičania by sa už radi dostali do vedenia. Domáci tím vyštartoval do útoku skutočne húževnato, ale Oceliarov zastavil iba ofsajd.
     
    07:46
    Ľadová plocha Steel arény dnes dostáva poriadne zabrať, pretože sa korčuľuje skutočne po každom jej centimetri, Zatiaľ ale sledujeme hokej bez akýchkoľvek vyložených šancí.
     
    06:55
    Martinčanom sa ale proti majstrom zatiaľ nedarí. Hostia po buly dostali puk do útočnej tretiny, avšak iba za bránku, kde ho už späť nevybojovali.
     
    06:24
    Martin sa už v Steel aréne zorientoval dostatočne a hostia to skúšajú novými útočnými vpádmi. Tento ale zastavil iba ofsajd na modrej čiare.
     
    05:49
    Vzápätí to domáci skúsili opäť. Pred bránku sa cez obranu natlačil Sojčík, no ani ten sa k puku v dobrej pozícii nedostal. Hostia sa zatiaľ spoľahlivo bránia.
     
    05:32
    V Košiciach zatiaľ sledujeme bojovný výkon na oboch stranách, ale ani jednému z tímov sa ho nedarí pretaviť do vyloženej šance. Košičania sa nasťahovali do útoku, kde ale Češík puk z uhla pred bránku nedostal.
     
    04:17
    Hra sa napokon konečne prerušuje. Hráči na oboch stranách i rozhodcovia to už určite potrebovali, poďakovať teda môžu brankárovi z Martina.
     
    03:49
    Vzápätí chceli situáciu rozprúdiť aj Košičania. Podnikli rýchly výpad p ľavej strane popri striedačkách, ale švih na jeho konci Čecha prekvapiť nemohol.
     
    03:40
    Na ľadovej ploche je aktuálne situácia pokojná a ešte stále sa hrá bez prerušenia. Všetko sa snažil zmeniť Fujerík, no jeho prudká rana z pravého kruhu opečiatkovala iba zadný mantinel.
     
    02:36
    Puk si na svoje hokejky vo vlastnej obrannej tretine prevzali Košičania a pokúsili sa zaútočiť. To ale domácemu tímu nevyšlo a prechod cez modrú čiaru sme nevideli.
     
    01:52
    Hrá sa iba veľmi dlho bez prerušenia, a tak hráči oboch celkov striedajú počas hry. Na ľadovej ploche sa aktuálne nedeje nič zaujímavé.
     
    01:29
    Martinu sa po rušných chvíľkach vo vlastnej obrannej tretine podarilo puk vyhodiť von z pásma. Hostia si budú musieť už od úvodu dávať väčší pozor.
     
    00:57
    Aktívnejšie začali domáci! Tí sa hneď v úvode nahrnuli do útoku a poriadne zneistili Čecha. Ten si najskôr poradil, no puk vyrazil iba pred seba, kde bol pripravený Cebák. Jeho rana našťastie pre hostí v sieti neskončila.
     
    00:07
    Zápas sa začal víťazným buly pre hosťujúcich hokejistov. Martin chcel ísť okamžite aj do útoku, no prenechanie v strede klziska na Fujeríka úspešné nebolo a s prehľadom si s ním poradila domáca obrana.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Hráči oboch celkov sú už pripravení na ľadovej ploche a stretnutie sa o malý moment začne. Domáci Košičania nastúpia v tmavomodrých dresoch, hostia z Martina v bielej farbe.


    Dámy a páni, prajeme vám príjemný športový zážitok.
    Steel aréna 20 minút pred začiatkom zápasu.
     
    Úvodné zostavy:

    HC Košice: Melicherčík (Hylák) – Černák, Štrbák, Cebák, Jánošík, Drgoň, Philipp, Šeda – Spilar, Bartoš, Jenčík – Bartánus, Hrnka, Lapšanský – Suja, Češík. Sojčík – Bicek, Chovan, Stupka – Hinďoš

    MHC Mountfield (Martin): Čech (Dzubina) – Matejka, Ďatelinka, Dvořák, Lojek, Brcko, Rusina, Tupý – Varga, Fujerík, Markovič – Važan, Kolena, Themár – Jokeľ, Pokrivčák. Šugár – Jurášek, Dírrer, Fillo

    Rozhodca: T. Orolín – Gajan, Gavalier.
     
    Vážení športoví fanúšikovia, srdečne vás vítame pri ďalšom pokračovaní našej najvyššej hokejovej súťaže. Tipsport extraliga má dnes na programe už svoje 20. kolo, v rámci ktorého uvidíme v metropole východu súboj Košíc a Martina.

    V Steel aréne sa proti sebe postavia tímy z opačných polovíc tabuľky. Lepšie sú na tom domáci Oceliari, ktorí sa nachádzajú na prvej priečke. Aktuálnym majstrom patrí líderská pozícia so ziskom 49 bodov a celkovým skóre 53:27.

    Hostia sú na tom oproti svojmu dnešnému súperovi o poznanie horšie. Martinským hráčom patrí až ôsma priečka v tabuľke, ktorú obsadili so ziskom 21 bodov a celkovým skóre 46:59.

    Posledné tri ligové zápasy oboch celkov:

    HC Košice:

    19. kolo Trenčín – Košice 3:2 sn
    18. kolo Košice – Zvolen 4:1
    17. kolo Žilina – Košice 1:3

    MHC Martin:
    19. kolo Martin – Piešťany 5:2
    18. kolo Nitra – Martin 4:2
    17. kolo Martin – Trenčín 2:3 sn
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 40. Suja (Jánošík), 55. Bartoš (Štrbák), 61. Jenčík (Bartoš, Černák) – 31. Lojek (Kolena), 53. Themár


    HC Košice: Melicherčík (Hylák) – Černák, Štrbák, Cebák, Jánošík, Drgoň, Philipp, Šeda – Spilar, Bartoš, Jenčík – Bartánus, Hrnka, Lapšanský – Suja, Češík. Sojčík – Bicek, Chovan, Stupka – Hinďoš
    HK VITAR Martin: Čech (Dzubina) – Matejka, Ďatelinka, Dvořák, Lojek, Brcko, Rusina, Tupý – Varga, Fujerík, Markovič – Važan, Kolena, Themár – Jokeľ, Pokrivčák. Šugár – Jurášek, Dírrer, Fillo

    Rozhodčí: T. Orolín – Gajan, Gavalier
    bahis siteleri